Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nam se malej Pata narodil 21.11.11 v 11:55
Umel si vybrat ![]()
Veronika Sandorova píše:
Nam se malej Pata narodil 21.11.11 v 11:55Umel si vybrat
Veronika Sandorova píše:
ahoj holky,
vitam nove maminky ![]()
Veronika:
krasny datum a cas narozeni ![]()
Monny:
tak jaka byla rehabilitace? doufam, ze vse ok a ze strach byl zbytecny…
Luci:
jak jste dopadli u mudry?
maty no ještě nás neočkovali budeme to mít pěkně posunutý ale prý to nevadí když se ještě nezačalo, jelikož nám vzala vzorky stolice na rozbor tak musíme počkat asi týden. Myslím že zlatě kojit než furt řešit jakou výživu tu nejsprávnější atd. u Terezky jsem to neřešila tu jsem do půl roku kojila no a u Agušky se to nepovedlo
, a to jsem měla plány jak budu kojit nejmín do roka to je vždycky tak když něco plánuju. Díky za optání a opatrujte se já napíšu jak to dopadlo papa.
Veronika Sandorova píše:ahoj podívej se na numerologický rozbor je to na netu
Ahoj, můžu se k vám přidat? Jmenuju se Petra a mám 6 ti měsíční holčičku Elišku. Narodila se 22.7.2011. Ještě mám doma 3,5 letého raubíře Kubíka. ![]()
Ahojky, hlásím se po víkendu v Praze ![]()
Maty, rehab - celková kontrola… budu chodit teď 2× týdně, za měsíc další KO
a důvod - uměle vyvolaný porod a epidurál
prý to má hodně mamin.. povolené vazy v bederní oblasti včetně pánve a kyčlí.. je to těma umělýma „hormonama“ ![]()
ahoj, vitam nove maminky ![]()
monny:
no, tak hlavne, ze to neni nic horsiho… drzime pesticky, aby slo vse hladce ![]()
luci:
no vidis, nas netestovali. me rekli, ze mam vysadit veskere mlecne vyrobky a cekat na zlepseni, ktere se nedostavilo… tak to jsem zvedava, jak dopadnete, doufam, ze to bude ok
Maty, na první rehab jdu příští pondělí, tak uvidím co mi s tím provedou..
maty1983 píše:Ahoj matty no já už nekojím a bude to možná tím že se znám osobně s doktorkou je taková pečlivá to jsem ráda že to prostě nenechá být, ale co jsem ted změnila mléko tak je to dobrý a už nemá ani tolik to bolení, jako byl to vopravdu očistec s tou naší kačabou
ahoj, vitam nove maminky![]()
monny:
luci:
no, tak hlavne, ze to neni nic horsiho… drzime pesticky, aby slo vse hladce
no vidis, nas netestovali. me rekli, ze mam vysadit veskere mlecne vyrobky a cekat na zlepseni, ktere se nedostavilo… tak to jsem zvedava, jak dopadnete, doufam, ze to bude ok
Holky potřebuju radu, začala jsem malou přikrmovat zeleninou, ale bez úspěchu. Na první lžičku pusu otevřela, ale pak už ne. navíc se jí zvedal žaludek. tak nevím jestli je to jenom tím, že to nezná, anebo jí to nechutná. Začala jsem mrkvičkou. Mám zkusit jinou zeleninu, nebo mám to přikrmování ještě odložit? ![]()