Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Cikyto píše:
Karamelinka to je takove smutne,taky bych male mimco nedala na cely den cizim lidema jsem rada ze me k tomu nic nenuti a budeme 3 roky spolu
![]()
- jake tam jsou starsi deti? kdyz jsou uz od mala odlouceny od rodicu (rodice pracuji cely den?)
- pristi nedeli ma termin porodu
Mno Oli uz tak malinky neni, ale stejne si nedovedu predstavit, ze by byl s nekym cizim, navic v tomhle obdobi, kdy je cim dal tim vic fixovany na me. Me to prijde, ze ty deti jsou pak vychovavany vic skolkama nez rodici
Jakoze je to kazdyho vec, ale me to prijde na palici. Zas na druhou stranu si myslim, ze vzhledem k prilis dlouhy matersky v Cechach se rusi porodny a jiny zalezitosti… Ja bych dala ty 3 roky jako maximum ![]()
Jinak ja tu anglicky deti moc neznam, mam tu cesky kamarady s detma a tech par deticek, ktery potkavam s maminkama na detskych sezenich, tezko soudit za hodinu tydne
Navic jsou jeste taky malinkaty. Ale za me teda mi to prijde dost neosobni vychova mnooo
A rodicu znam jeste z prace jen par. Nekteri jsou na plny a nekteri jen na polovicni uvazek, jak to asi kdo zvlada financne, nevim. Ale jak jsem psala, to radeji budu o chlebu a vode nez ho nechat s cizima lidma. Bych bez nej umrela cely dny s vedomim, ze kdyz chce pomazlit, je tam nejaka cizi zenska.
Je mozny, ze budu premyslet jinak u dalsich deti, ale Oli je nas prvni…
Cikyto, nechapu, ze se Davidek narodil v cervnu a pristi nedeli mas termin porodu
![]()
Cikyto
Tak to my zoubky taky ještě nemáme a náladový taky není,jen když je smutný a rozčiluje se nebo pláče hned jak se objeví brácha tak nahodí usměv od ucha k uchu a je šťastný že bráchu vidí ![]()
Cikytono uvidíme jak se to bude vyvíjet,teď jsou kámoši největší,ale kdo ví jak Dáda povyroste a bude lítat,už teď se snaží stavět na 4,takže mu dávám par dní a dostane rolničku na krk abych věděla kde se zrovna pohybuje ![]()
Cikyto píše:
Jeee ono ze to bylo tucne napsane tak to vypada ze to tam nepatritermin porodu ma nase fenka jorksiraka
Aha
Ja jsem si rikala, ze to nejak nesedi ![]()
Pamatuješ si mě ještě? dlouho jsem na pc nechodila v srpnu jsme se stěhovali a rozbil se pc nevěděla jsem co dřív tak opravu oddalovala. Nového? Dcera Adélka 18.11 v 8.54 plánovanym cs pro kp. a u vás? co malý krásný vlasatý?
Mno tak nejak si te pamatuju, ale abych se priznala, nevedela jsem, jestli mas princeznu nebo kloucka a to teda proto, ze jeste nic nebylo
Gratuluju k Adelce, krasny jmeno, moje mamka se tak jmenuje a budeme-Li mit v budoucnu stesti a budeme mit holcicku, Adelka je uz domluvena ![]()
Joo nas Oli uz zkousi tapkat a haro mu zbesile roste dal
A taky uz se zacina prosazovat, zlobidylko nase:))
Co Adelka, jak spinka v noci a jak papa, mazlinka?
Joo já si tě pamatuju právě až moc dobře jak jsme tu malýmu obdivovali ty vlásky
Malá je taky vlasatá, ale na tvýho malého teda nemá
Spí hodně přes den hodně prospí v kočárku pod okny a večer jí naposled kolem 22h a pak vstává až mezi 6a 7 zrovna když mám frmol a vypravuju děti do školy
Dr sice řikala že má velké pauzy at ji budim , ale nebudim myslim kdyby ji něco chybělo vzbudila by se sama
Jo a je zatím plně kojená. Malej začíná tapkat? super to už je veselo co?
Ahoj, nám se narodila 10.12.2011 holčička jménem Amélie
a už doma máme 8letého klučinu Viktorka ![]()
Manco ja nechapu, proc doktorky radi broucky budit. Taky si myslim, ze kdyby nebyli spokojeni, vzbudi se sami. Jinak teda Adelka ti spinka krasne, to je parada. A je super, ze kojis
ja taky jeste a ted jsem jeste radsi, jelikoz mu asi lezou prvni zoubky a kolikrat nic nechce nez prso, mazlinek muj.
Jinak jo, uz mame veselo, dostane se vsude, zvedavec ![]()
Vitam nove prichozi ![]()