Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
28.1.12 23:42
Cikyto píše:
Karamelinka to je takove smutne,taky bych male mimco nedala na cely den cizim lidem :? a jsem rada ze me k tomu nic nenuti a budeme 3 roky spolu :D
  • jake tam jsou starsi deti? kdyz jsou uz od mala odlouceny od rodicu (rodice pracuji cely den?)
  • pristi nedeli ma termin porodu

Mno Oli uz tak malinky neni, ale stejne si nedovedu predstavit, ze by byl s nekym cizim, navic v tomhle obdobi, kdy je cim dal tim vic fixovany na me. Me to prijde, ze ty deti jsou pak vychovavany vic skolkama nez rodici :( Jakoze je to kazdyho vec, ale me to prijde na palici. Zas na druhou stranu si myslim, ze vzhledem k prilis dlouhy matersky v Cechach se rusi porodny a jiny zalezitosti… Ja bych dala ty 3 roky jako maximum :nevim:

Jinak ja tu anglicky deti moc neznam, mam tu cesky kamarady s detma a tech par deticek, ktery potkavam s maminkama na detskych sezenich, tezko soudit za hodinu tydne :( Navic jsou jeste taky malinkaty. Ale za me teda mi to prijde dost neosobni vychova mnooo :(( A rodicu znam jeste z prace jen par. Nekteri jsou na plny a nekteri jen na polovicni uvazek, jak to asi kdo zvlada financne, nevim. Ale jak jsem psala, to radeji budu o chlebu a vode nez ho nechat s cizima lidma. Bych bez nej umrela cely dny s vedomim, ze kdyz chce pomazlit, je tam nejaka cizi zenska.
Je mozny, ze budu premyslet jinak u dalsich deti, ale Oli je nas prvni…

Cikyto, nechapu, ze se Davidek narodil v cervnu a pristi nedeli mas termin porodu :?: :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.1.12 08:55

Cikyto

Tak to my zoubky taky ještě nemáme a náladový taky není,jen když je smutný a rozčiluje se nebo pláče hned jak se objeví brácha tak nahodí usměv od ucha k uchu a je šťastný že bráchu vidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.1.12 10:56

Cikytono uvidíme jak se to bude vyvíjet,teď jsou kámoši největší,ale kdo ví jak Dáda povyroste a bude lítat,už teď se snaží stavět na 4,takže mu dávám par dní a dostane rolničku na krk abych věděla kde se zrovna pohybuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
29.1.12 19:34
Cikyto píše:
Jeee ono ze to bylo tucne napsane tak to vypada ze to tam nepatri :D termin porodu ma nase fenka jorksiraka :mrgreen:

Aha :lol: :oops: :lol: Ja jsem si rikala, ze to nejak nesedi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.3.12 23:56

Ahoj proč už sem nikdo nechodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
3.3.12 00:07

Skoda, vid? :(

Jak se mas a co noveho? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
3.3.12 00:14

Pamatuješ si mě ještě? dlouho jsem na pc nechodila v srpnu jsme se stěhovali a rozbil se pc nevěděla jsem co dřív tak opravu oddalovala. Nového? Dcera Adélka 18.11 v 8.54 plánovanym cs pro kp. a u vás? co malý krásný vlasatý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
3.3.12 00:25

Mno tak nejak si te pamatuju, ale abych se priznala, nevedela jsem, jestli mas princeznu nebo kloucka a to teda proto, ze jeste nic nebylo :D Gratuluju k Adelce, krasny jmeno, moje mamka se tak jmenuje a budeme-Li mit v budoucnu stesti a budeme mit holcicku, Adelka je uz domluvena ;)
Joo nas Oli uz zkousi tapkat a haro mu zbesile roste dal :D A taky uz se zacina prosazovat, zlobidylko nase:))
Co Adelka, jak spinka v noci a jak papa, mazlinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
3.3.12 00:35

A ty si me pamatujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
3.3.12 10:10

Joo já si tě pamatuju právě až moc dobře jak jsme tu malýmu obdivovali ty vlásky :palec: Malá je taky vlasatá, ale na tvýho malého teda nemá ;) Spí hodně přes den hodně prospí v kočárku pod okny a večer jí naposled kolem 22h a pak vstává až mezi 6a 7 zrovna když mám frmol a vypravuju děti do školy ;) Dr sice řikala že má velké pauzy at ji budim , ale nebudim myslim kdyby ji něco chybělo vzbudila by se sama ;) Jo a je zatím plně kojená. Malej začíná tapkat? super to už je veselo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.3.12 17:14

Ahoj, nám se holčička Eliška narodila 7. 10. 2011 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
3.3.12 18:02

ahoj dodatečně gratuluji :kytka: První mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
4.3.12 21:46

Ahoj, nám se narodila 10.12.2011 holčička jménem Amélie :srdce: a už doma máme 8letého klučinu Viktorka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.3.12 21:57

Ahoj gratulujem krásná holčička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.3.12 23:38

Manco ja nechapu, proc doktorky radi broucky budit. Taky si myslim, ze kdyby nebyli spokojeni, vzbudi se sami. Jinak teda Adelka ti spinka krasne, to je parada. A je super, ze kojis ;) ja taky jeste a ted jsem jeste radsi, jelikoz mu asi lezou prvni zoubky a kolikrat nic nechce nez prso, mazlinek muj.
Jinak jo, uz mame veselo, dostane se vsude, zvedavec :D

Vitam nove prichozi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí