Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Manco ja nechapu, proc doktorky radi broucky budit. Taky si myslim, ze kdyby nebyli spokojeni, vzbudi se sami. Jinak teda Adelka ti spinka krasne, to je parada. A je super, ze kojis
ja taky jeste a ted jsem jeste radsi, jelikoz mu asi lezou prvni zoubky a kolikrat nic nechce nez prso, mazlinek muj.
Jinak jo, uz mame veselo, dostane se vsude, zvedavec ![]()
Vitam nove prichozi ![]()
Holky je tu někdo kdo cvičí Vojtovku? My jí cvičíme teď druhý týden, maličká točila pořád hlavičku na pravou stranu, teď už to začíná být lepší. Budou jí 3 měsíce. Je tu někdo taky s tímhle? Ptám se jen tak… přemýšlím právě nad tím, jak asi tak přibližně dlouho budem muset cvičit.
manca 1 píše:
ahoj dodatečně gratulujiPrvní mimi?
Děkujeme
Ano, naše první mimi ![]()
Hellísek píše:
Holky je tu někdo kdo cvičí Vojtovku? My jí cvičíme teď druhý týden, maličká točila pořád hlavičku na pravou stranu, teď už to začíná být lepší. Budou jí 3 měsíce. Je tu někdo taky s tímhle? Ptám se jen tak… přemýšlím právě nad tím, jak asi tak přibližně dlouho budem muset cvičit.
Ahoj my zatim nic necvičíme , ale malá taky drží hlavičku k jedny straně ![]()
Ahoj, zdravim všechny maminky. jsem tu poprvé. Holčička se nám narodila 20.7.2011. Strašně to letí. Závidím tak malá miminka, i když nás Marjánka pěkně do půl roku potrápila.
Tak jsem trochu ráda, že už je víc v pohodě. Jinak mi přes den také dlouho spala a také jsem nebudila ![]()
Je tu někdo, kdo má podobně staré mimi???
emsi ahoj já mám Davídka 28.7.2011 už týden nám chodí po čtyřech,takže nám začalo napomínání,odnášení z kuchyně,…
Já nechápu co ty děti tak ty kuchyně přitahuje ![]()
manca 1 píše:Hellísek píše:Ahoj my zatim nic necvičíme , ale malá taky drží hlavičku k jedny straně
Já navím, já v tom nějak problém neviděla, ale dětská doktorka nás radši poslala na rehabilitace. A MUDr na rehab. doporučil cvičení u fyzioterapeutky. Chodíme jednou týdně a doma cvičíme 4* denně.
Hellísek píše:manca 1 píše:Já navím, já v tom nějak problém neviděla, ale dětská doktorka nás radši poslala na rehabilitace. A MUDr na rehab. doporučil cvičení u fyzioterapeutky. Chodíme jednou týdně a doma cvičíme 4* denně.Hellísek píše:Ahoj my zatim nic necvičíme , ale malá taky drží hlavičku k jedny straně
Tak třeba nás tam taky pošle zatim nic neřikala jen že jí drží na stranu a at ji otáčim i na druhou
Hellísek píše:
manco, tak uvidíš, snad to budete mít v pohodě
Děkuji ![]()
Jája-ksi píše:
emsi ahoj já mám Davídka 28.7.2011 už týden nám chodí po čtyřech,takže nám začalo napomínání,odnášení z kuchyně,…
Já nechápu co ty děti tak ty kuchyně přitahuje
Teda, ten je šikovný. Naše Marjánka zatím jen válí sudy a točí se dokola. Nechce se jí lézt. Manžel se jí to snaží učit , ona se mu chechtá a nechápe. Myslím, že je to marný:-)
emsi píše:Jája-ksi píše:Teda, ten je šikovný. Naše Marjánka zatím jen válí sudy a točí se dokola. Nechce se jí lézt. Manžel se jí to snaží učit , ona se mu chechtá a nechápe. Myslím, že je to marný:-)
Já nechápu co ty děti tak ty kuchyně přitahuje
to je v pohodě ona na to jednou příjde.
Nj před Dádou totiž pořád poskakuje starší syn Domča,dělá mu učitele ![]()
Ahoj, chtěla bych se přidat. Mám holčičku narozenou 6.10.2011. Taky mám syna, ten už má 8 let, myslím že tu někdo měl podobně staré děti. Nejvíc řeším noční spaní, jak jsou na tom vaše miminka? Kolikrát v noci kojíte?
yvettta píše:
Ahoj, chtěla bych se přidat. Mám holčičku narozenou 6.10.2011. Taky mám syna, ten už má 8 let, myslím že tu někdo měl podobně staré děti. Nejvíc řeším noční spaní, jak jsou na tom vaše miminka? Kolikrát v noci kojíte?
Ahoj, mám holčičku 7,5 měsíců a kluka 6 let.Malá je od 3 měsíců na UM, od šesti měsíců usíná v 19:00 a vstává v 5:00. Takže momentálně skvělý. Když rostou zuby, vstává každé dvě hodiny
Syna nebudíme a spí ve stejné jen tence dělěné místnosti.