Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
4.3.12 23:38

Manco ja nechapu, proc doktorky radi broucky budit. Taky si myslim, ze kdyby nebyli spokojeni, vzbudi se sami. Jinak teda Adelka ti spinka krasne, to je parada. A je super, ze kojis ;) ja taky jeste a ted jsem jeste radsi, jelikoz mu asi lezou prvni zoubky a kolikrat nic nechce nez prso, mazlinek muj.
Jinak jo, uz mame veselo, dostane se vsude, zvedavec :D

Vitam nove prichozi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
5.3.12 13:08

Holky je tu někdo kdo cvičí Vojtovku? My jí cvičíme teď druhý týden, maličká točila pořád hlavičku na pravou stranu, teď už to začíná být lepší. Budou jí 3 měsíce. Je tu někdo taky s tímhle? Ptám se jen tak… přemýšlím právě nad tím, jak asi tak přibližně dlouho budem muset cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
5.3.12 13:09
manca 1 píše:
Ahoj gratulujem krásná holčička :kytka:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.3.12 13:22
manca 1 píše:
ahoj dodatečně gratuluji :kytka: První mimi?

Děkujeme :srdce: Ano, naše první mimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
5.3.12 13:32
Hellísek píše:
Holky je tu někdo kdo cvičí Vojtovku? My jí cvičíme teď druhý týden, maličká točila pořád hlavičku na pravou stranu, teď už to začíná být lepší. Budou jí 3 měsíce. Je tu někdo taky s tímhle? Ptám se jen tak… přemýšlím právě nad tím, jak asi tak přibližně dlouho budem muset cvičit.

Ahoj my zatim nic necvičíme , ale malá taky drží hlavičku k jedny straně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
5.3.12 13:57

Ahoj, zdravim všechny maminky. jsem tu poprvé. Holčička se nám narodila 20.7.2011. Strašně to letí. Závidím tak malá miminka, i když nás Marjánka pěkně do půl roku potrápila.
Tak jsem trochu ráda, že už je víc v pohodě. Jinak mi přes den také dlouho spala a také jsem nebudila :lol:
Je tu někdo, kdo má podobně staré mimi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.3.12 14:50

emsi ahoj já mám Davídka 28.7.2011 už týden nám chodí po čtyřech,takže nám začalo napomínání,odnášení z kuchyně,…
Já nechápu co ty děti tak ty kuchyně přitahuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
5.3.12 17:14
manca 1 píše:
Hellísek píše:
Ahoj my zatim nic necvičíme , ale malá taky drží hlavičku k jedny straně :nevim:

Já navím, já v tom nějak problém neviděla, ale dětská doktorka nás radši poslala na rehabilitace. A MUDr na rehab. doporučil cvičení u fyzioterapeutky. Chodíme jednou týdně a doma cvičíme 4* denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
5.3.12 20:49
Hellísek píše:
manca 1 píše:
Hellísek píše:
Ahoj my zatim nic necvičíme , ale malá taky drží hlavičku k jedny straně :nevim:
Já navím, já v tom nějak problém neviděla, ale dětská doktorka nás radši poslala na rehabilitace. A MUDr na rehab. doporučil cvičení u fyzioterapeutky. Chodíme jednou týdně a doma cvičíme 4* denně.

Tak třeba nás tam taky pošle zatim nic neřikala jen že jí drží na stranu a at ji otáčim i na druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
5.3.12 21:06

manco, tak uvidíš, snad to budete mít v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
5.3.12 21:09
Hellísek píše:
manco, tak uvidíš, snad to budete mít v pohodě :kytka:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.3.12 10:12
Jája-ksi píše:
emsi ahoj já mám Davídka 28.7.2011 už týden nám chodí po čtyřech,takže nám začalo napomínání,odnášení z kuchyně,…
Já nechápu co ty děti tak ty kuchyně přitahuje :mrgreen:

Teda, ten je šikovný. Naše Marjánka zatím jen válí sudy a točí se dokola. Nechce se jí lézt. Manžel se jí to snaží učit , ona se mu chechtá a nechápe. Myslím, že je to marný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.3.12 14:03
emsi píše:
Jája-ksi píše:
Já nechápu co ty děti tak ty kuchyně přitahuje :mrgreen:
Teda, ten je šikovný. Naše Marjánka zatím jen válí sudy a točí se dokola. Nechce se jí lézt. Manžel se jí to snaží učit , ona se mu chechtá a nechápe. Myslím, že je to marný:-)

to je v pohodě ona na to jednou příjde.
Nj před Dádou totiž pořád poskakuje starší syn Domča,dělá mu učitele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.3.12 19:33

Ahoj, chtěla bych se přidat. Mám holčičku narozenou 6.10.2011. Taky mám syna, ten už má 8 let, myslím že tu někdo měl podobně staré děti. Nejvíc řeším noční spaní, jak jsou na tom vaše miminka? Kolikrát v noci kojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.3.12 10:29
yvettta píše:
Ahoj, chtěla bych se přidat. Mám holčičku narozenou 6.10.2011. Taky mám syna, ten už má 8 let, myslím že tu někdo měl podobně staré děti. Nejvíc řeším noční spaní, jak jsou na tom vaše miminka? Kolikrát v noci kojíte?

Ahoj, mám holčičku 7,5 měsíců a kluka 6 let.Malá je od 3 měsíců na UM, od šesti měsíců usíná v 19:00 a vstává v 5:00. Takže momentálně skvělý. Když rostou zuby, vstává každé dvě hodiny :mrgreen: Syna nebudíme a spí ve stejné jen tence dělěné místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí