Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
eviliska píše:a jak to vyřešit když dítě má skoro 10 kilo
to ne, rahabilitační mě ale upozornila, že bych ten den neměla nic těžkého zvedat a namáhat se, aby se to zase neseklo
matiz2610 píše:
Taky by tě měli naučit sedět,stát a zvedat věci
jsem na to zvědavá… díky
Monny ja ti bohuzel neporadim, ale drzim ti na zitra moooooc palce
![]()
A jak psaly holky, neboj ono se ti ulevi a bude zase lip ![]()
Ahojky, tak my se s Natálkou přidáváme, jsme narozený 1.12.2011
![]()
Natael píše:
Ahojky, tak my se s Natálkou přidáváme, jsme narozený 1.12.2011![]()
Juuuu, takovy drobatko poupatko
Vitejte
A Natalka je tvoje prvni mimi?
no to jo, dneska nám je přesně 6 týdnů, utíká to jako blázen ![]()
Karamelinka píše:Natael píše:Juuuu, takovy drobatko poupatko
Ahojky, tak my se s Natálkou přidáváme, jsme narozený 1.12.2011![]()
Vitejte
A Natalka je tvoje prvni mimi?
ANO, ano je to moje první miminko, tak se seznamujeme obě dvě, jak vlastně na to ![]()
děkujeme, děkujeme -už jste stačily během těch 6 ti týdnů chytit pořádnou rýmu a nemůžeme se jí zbavit, navíc jsme dostaly dečku kvůli kyčlím, tak vám nevím, jestli jí nebylo líp v bříšku ![]()
jj cvalík teda je, když se narodila měla 3720 g ![]()
ahoj a vítej,jsem tu taky nováček,my máme 3m holčičku a co se týká toho zdraví - my zase máme jednu ledvinu větší a taky jezdíme na nefrologii kvůli moči.Malá za ty 3 měsíce měla už dvoje antibiotika a taky jsem si říkala,že polovinu svýho života se živila těma hnusama.Ale na druhou stranu jí pomohly.Můj pediatr nám kontroluje moč,zda je to v pořádku - a zatím je,to je pro mě důležitý.A naštěstí teda kyčle máme ok.No ikdyž ještě jezdíme taky na rehabilitace s nožičkou.Má ji trochu stočenou dovnitř,to má už z bříška,asi si jí tam tak stočila,ale to snad taky bude dobrý.Cvičíme k tomu Vojtovku.Tak hodně zdraví … ![]()
taky pěkný, on si člověk prostě nevybere, naštěstí se to dá nějak vyřešit. Zase kdyby bylo všechno perfektní, tak by jsme se nudily, musíme to brát z téhle stránky
Tak taky přeju hodně zdraví, hlavně, aby jste byly co nejdříve ok a užívaly si to maminkování ![]()
to je pravda,člověk si nevybere,ale já už si na to cvičení s nožičkou celkem zvykla a nějak mi to už nepřijde.No a na tu nefrologii jedem až za 2 měsíce na kontrolu,tak doufám,že to bude vše ok.Je taky pravda,že jsou horší nemoci,ale každá maminka to prožívá,když se něco děje s jejím miminkem.Mě když řekli na UZ ledvin,že je tam nález,tak jsem se rozbrečela,přišlo mi to v tu chvíli nespravedlivý,proč zrovna my.Ale to,že má jednu ledvinku větší není zas takový problém,hlavně aby ta moč byla v pořádku.Jinak rýmička se nám zatím vyhýbá,tak snad to tak vydrží.Jo a to maminkování si fakt užívám
![]()