Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Lucie:
jak jsem psala momentalně bydlime ve Skutči, původem jsem z vamberka a kousek od UO mame chaticku a par pozemku - Lansperk ![]()
MonnyDee píše:
Luci, to znám, já jsem doma sama i třeba dva nebo tři dny..
takhle sama zase nejsem to by mě bylo vůbec smutno.
Tady najdeš společnost vždyckyMaty, a ty ho máš složenkou nebo na účet?
jj je to kousek… casto jsem tam jezdivala, ted se tam dostaneme 1 za rok
ale k nasim se snazime pravidelna jednou za ctrnáct dní na víkend, tak se muzeme nekdy klidne domluvit…
ja ho mam na ucet, je to pohodlnejsi nez slozenkou, vetsinou chodi kolem 8., ted to byla nedele, tak snad dneska dorazi… jen musim pockat na 12, pac se mi zaktualizuje stav na uctu - mam mbanku..
maty1983 píše:no jo než jsem dopsala tak už jsi to napsala mám ted malou v náručí tak mi to jde pomaleji lanšperk je uplně kousíček neznáš Romana Duška?
Lucie:
jak jsem psala momentalně bydlime ve Skutči, původem jsem z vamberka a kousek od UO mame chaticku a par pozemku - Lansperk
tak my jdeme na chvilku vyvetrat prdelky ven, tak se zatim mejte papa
mame tam nejake sousedy Duskovi, ale nevim, jestli je to primo roman…
maty1983 píše:no jasně to bychom byli rádi
jj je to kousek… casto jsem tam jezdivala, ted se tam dostaneme 1 za rokale k nasim se snazime pravidelna jednou za ctrnáct dní na víkend, tak se muzeme nekdy klidne domluvit…
maty1983 píše:
ja ho mam na ucet, je to pohodlnejsi nez slozenkou, vetsinou chodi kolem 8., ted to byla nedele, tak snad dneska dorazi… jen musim pockat na 12, pac se mi zaktualizuje stav na uctu - mam mbanku..
Já ho mám právě složenkou, vždy mi přišel 10., tak čekám ![]()
Luci a copak dělá manžel za práci?
maty1983 píše:Taky půjdem papa
tak my jdeme na chvilku vyvetrat prdelky ven, tak se zatim mejte papa
MonnyDee píše:Je úředník vymáhá dluhy 0SVČmaty1983 píše:
ja ho mam na ucet, je to pohodlnejsi nez slozenkou, vetsinou chodi kolem 8., ted to byla nedele, tak snad dneska dorazi… jen musim pockat na 12, pac se mi zaktualizuje stav na uctu - mam mbanku..Já ho mám právě složenkou, vždy mi přišel 10., tak čekám
Luci a copak dělá manžel za práci?
MonnyDee píše:No jo nevděčná ale už je zvyklej na to že mu furt někdo nadává
Luci, super práce
koukám že máš Monny dobrou přezdívku to jsi asi už profík na emiminu je to závislost co ?
Lucie81 píše:
koukám že máš Monny dobrou přezdívku to jsi asi už profík na emiminu je to závislost co ?
Myslíš kategorii v příspěvcích? Jj, jsem tu rok teprve, to jsem nahnala za těhu ![]()
a ten můj si nosí práci domů.. ![]()