Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky ![]()
toto je tedy smutné téma.. také jsem dala holčičkám svůj hlas. S touto nemocí mám své zkušenosti, mám kamarádku, která má touto nemocí postiženou holčičku. Ale musím říct, že kamarádka se nevzdává a bojuje, seč může… holčička už chodí (dojíždí na vozíku) do 5. třídy a je premiantkou!
no, jinak u nás vše při staronovém… Vojta se pěkně plazí, zkouší to i po 4 a zkouší se stavět do obráceného V, takže to je mazec… vždycky jen slyším žuchnutí a buď vztek nebo smích
no, sranda…
ale pozitivum.. začala jsem dávat jablečnou šťávu (ředěnou 1:10) a na noc kaši… malej není druhej den zacpanej a co víc, v noci spí - budí se po 4 - 5 hodinách, takže já jsem si za 2 noci tak naspala
![]()
lucienne píše:
ahojj holkytak mame po prohlidce po 6nedeli (obě)
Lili vyrostla z 47cm na 55cm a z 2900g na 4300g. ale prijde mi ze vypada akorat
a u me vsechno dobry, akorat ze nemam rok a pul otehotnet. HA jsem nechtela tak uvidime jak to vyresime
ahoj tak mi mame 71cm a vazime 8400g a stale kojim a do toho prikrmujeme…
maty1983 píše:
ahoj holky
toto je tedy smutné téma.. také jsem dala holčičkám svůj hlas. S touto nemocí mám své zkušenosti, mám kamarádku, která má touto nemocí postiženou holčičku. Ale musím říct, že kamarádka se nevzdává a bojuje, seč může… holčička už chodí (dojíždí na vozíku) do 5. třídy a je premiantkou!no, jinak u nás vše při staronovém… Vojta se pěkně plazí, zkouší to i po 4 a zkouší se stavět do obráceného V, takže to je mazec… vždycky jen slyším žuchnutí a buď vztek nebo smích
ale pozitivum.. začala jsem dávat jablečnou šťávu (ředěnou 1:10) a na noc kaši… malej není druhej den zacpanej a co víc, v noci spí - budí se po 4 - 5 hodinách, takže já jsem si za 2 noci tak naspalano, sranda…
![]()
my na noc davame Hami prikrmy protoye mi kasi uy nechtela… a dokrmuju materskym mlikem…A PAK spinka az do rana…
makyna:
kdy ti začala spinkat celou noc?manžel se strašně těší, až Vojta bude spát celou noc
A kdy se narodila? nějak si to nepamatuju, ale myslím,že jste starší než my…
maty1983 píše:
makyna:
kdy ti začala spinkat celou noc?manžel se strašně těší, až Vojta bude spát celou nocA kdy se narodila? nějak si to nepamatuju, ale myslím,že jste starší než my…
narodila se 18.1.2011 a uz od 2,5 mesice a vydrzela to do 6 mesice,pak se nam to necim pokazilo a ted od 9.mesice zase spinak az do rana… ale dokrmuju MM jeste kolem pulnoci.. to abych se vyspala..
makyna:
tak to je skoro něco podobného jako u nás… my jsme vlastně od porodnice spali na 1 kojení v noci… a ve 4. měsíci se to pokazilo a teď se to vypadá (buch buch buch) dává zase do kupy - najíždíme „jen“ na 2 kojení v noci
tak snad se nám to bude taky už jen natahovat…
maty1983 píše:
makyna:
tak to je skoro něco podobného jako u nás… my jsme vlastně od porodnice spali na 1 kojení v noci… a ve 4. měsíci se to pokazilo a teď se to vypadá (buch buch buch) dává zase do kupy - najíždíme „jen“ na 2 kojení v nocitak snad se nám to bude taky už jen natahovat…
ja uz kojim jen jednou za noc… pred spinkanim ji davam prikrm od hamé a vydrzi celou noc…
Ahoj holky,
dlouho tu nikdo nebyl… všichni se starají o prďolky… jak se vám s nimi žije?
My jsme už pěkný šídla
Rozebíráme, co se dá, brzy budeme asi sedět, protože z kleku šroubujeme zadeček ke straně, tak uvidíme… zatím se teda plazíme a lezeme furt po těch 3
papáme dopoledne přesnídávky, v poledne zeleninku s masíčkem a večer kašičku na dobrou noc.. teď poslední dobou mám teda starost, protože mi začal vyblinkávat (ale pořádným tryskem) všechno MM, které vypije ![]()
a co vy? jaké máte pokroky? a co zuby? my zatím nic..
maty1983 píše:
Ahoj holky,
dlouho tu nikdo nebyl… všichni se starají o prďolky… jak se vám s nimi žije?My jsme už pěkný šídla
a co vy? jaké máte pokroky? a co zuby? my zatím nic..Rozebíráme, co se dá, brzy budeme asi sedět, protože z kleku šroubujeme zadeček ke straně, tak uvidíme… zatím se teda plazíme a lezeme furt po těch 3
papáme dopoledne přesnídávky, v poledne zeleninku s masíčkem a večer kašičku na dobrou noc.. teď poslední dobou mám teda starost, protože mi začal vyblinkávat (ale pořádným tryskem) všechno MM, které vypije
ahoj my uz dokonce chodime… na 10mesicich a jednom dni sme zacali… mame 7 zoubku.....
makyna:
tak to jste teda čilouši
a 7 zubů.. my nemáme ani jeden.. to jsem zvědavá, kdy nám začnou růst
ahoj holky! My super, Lilík se už krásně směje, spinka od 23 do 7 a hrozně ráda se koupe
je na UM ale následky to na ní asi myslim nezanechá
zítra nás čeká vítání občánků tak vůbec nevim co od toho čekat ![]()
Luci, to je super,že ti takhle spinká, snad se vám to nezkrátí jako nám… teď bojujeme s rýmou, teče z něho proudem, v noci toho moc nenaspí, spíš kňápe, jak se mu špatně dýchá, tak jsem vyřízená
Ale co bych pro toho mrňouse nevydržela ![]()
Chudáček malej, já se toho uplně hrozim až bude lili nemocná ![]()
no, uz nas to pomalu opousti, ale zase nespime… vcera uz mi rupli nervy a nechala jsem ho rvat, pac nic nechtel, jen spat a nemohl zabrat.. po pul hodine jsem ho soupla do auta, 30 minut jsme jezdili a chrněl dvě hodiny a pak na novo…
to byla noc.. jestli nám začínají růst zuby ![]()