Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
4.11.11 09:08

ahoj holky :mavam:
toto je tedy smutné téma.. také jsem dala holčičkám svůj hlas. S touto nemocí mám své zkušenosti, mám kamarádku, která má touto nemocí postiženou holčičku. Ale musím říct, že kamarádka se nevzdává a bojuje, seč může… holčička už chodí (dojíždí na vozíku) do 5. třídy a je premiantkou!

no, jinak u nás vše při staronovém… Vojta se pěkně plazí, zkouší to i po 4 a zkouší se stavět do obráceného V, takže to je mazec… vždycky jen slyším žuchnutí a buď vztek nebo smích :D no, sranda…

ale pozitivum.. začala jsem dávat jablečnou šťávu (ředěnou 1:10) a na noc kaši… malej není druhej den zacpanej a co víc, v noci spí - budí se po 4 - 5 hodinách, takže já jsem si za 2 noci tak naspala :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
4.11.11 16:32
lucienne píše:
ahojj holky :) tak mame po prohlidce po 6nedeli (obě) :D Lili vyrostla z 47cm na 55cm a z 2900g na 4300g. ale prijde mi ze vypada akorat :) a u me vsechno dobry, akorat ze nemam rok a pul otehotnet. HA jsem nechtela tak uvidime jak to vyresime :)

ahoj tak mi mame 71cm a vazime 8400g a stale kojim a do toho prikrmujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
4.11.11 16:34
maty1983 píše:
ahoj holky :mavam:
toto je tedy smutné téma.. také jsem dala holčičkám svůj hlas. S touto nemocí mám své zkušenosti, mám kamarádku, která má touto nemocí postiženou holčičku. Ale musím říct, že kamarádka se nevzdává a bojuje, seč může… holčička už chodí (dojíždí na vozíku) do 5. třídy a je premiantkou!

no, jinak u nás vše při staronovém… Vojta se pěkně plazí, zkouší to i po 4 a zkouší se stavět do obráceného V, takže to je mazec… vždycky jen slyším žuchnutí a buď vztek nebo smích :D no, sranda…

ale pozitivum.. začala jsem dávat jablečnou šťávu (ředěnou 1:10) a na noc kaši… malej není druhej den zacpanej a co víc, v noci spí - budí se po 4 - 5 hodinách, takže já jsem si za 2 noci tak naspala :palec: :dance:

my na noc davame Hami prikrmy protoye mi kasi uy nechtela… a dokrmuju materskym mlikem…A PAK spinka az do rana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
4.11.11 18:10

makyna:
kdy ti začala spinkat celou noc?manžel se strašně těší, až Vojta bude spát celou noc :) A kdy se narodila? nějak si to nepamatuju, ale myslím,že jste starší než my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
6.11.11 10:17

Ahoj holky tak po třech měsících mám zas konečně net :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.11.11 20:51
maty1983 píše:
makyna:
kdy ti začala spinkat celou noc?manžel se strašně těší, až Vojta bude spát celou noc :) A kdy se narodila? nějak si to nepamatuju, ale myslím,že jste starší než my…

narodila se 18.1.2011 a uz od 2,5 mesice a vydrzela to do 6 mesice,pak se nam to necim pokazilo a ted od 9.mesice zase spinak az do rana… ale dokrmuju MM jeste kolem pulnoci.. to abych se vyspala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
7.11.11 06:09

makyna:
tak to je skoro něco podobného jako u nás… my jsme vlastně od porodnice spali na 1 kojení v noci… a ve 4. měsíci se to pokazilo a teď se to vypadá (buch buch buch) dává zase do kupy - najíždíme „jen“ na 2 kojení v noci :dance: tak snad se nám to bude taky už jen natahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.11.11 21:44
maty1983 píše:
makyna:
tak to je skoro něco podobného jako u nás… my jsme vlastně od porodnice spali na 1 kojení v noci… a ve 4. měsíci se to pokazilo a teď se to vypadá (buch buch buch) dává zase do kupy - najíždíme „jen“ na 2 kojení v noci :dance: tak snad se nám to bude taky už jen natahovat…

ja uz kojim jen jednou za noc… pred spinkanim ji davam prikrm od hamé a vydrzi celou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.11.11 08:49

Ahoj holky,
dlouho tu nikdo nebyl… všichni se starají o prďolky… jak se vám s nimi žije?

My jsme už pěkný šídla :) Rozebíráme, co se dá, brzy budeme asi sedět, protože z kleku šroubujeme zadeček ke straně, tak uvidíme… zatím se teda plazíme a lezeme furt po těch 3 :) papáme dopoledne přesnídávky, v poledne zeleninku s masíčkem a večer kašičku na dobrou noc.. teď poslední dobou mám teda starost, protože mi začal vyblinkávat (ale pořádným tryskem) všechno MM, které vypije :nevim:

a co vy? jaké máte pokroky? a co zuby? my zatím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
26.11.11 11:51
maty1983 píše:
Ahoj holky,
dlouho tu nikdo nebyl… všichni se starají o prďolky… jak se vám s nimi žije?

My jsme už pěkný šídla :) Rozebíráme, co se dá, brzy budeme asi sedět, protože z kleku šroubujeme zadeček ke straně, tak uvidíme… zatím se teda plazíme a lezeme furt po těch 3 :) papáme dopoledne přesnídávky, v poledne zeleninku s masíčkem a večer kašičku na dobrou noc.. teď poslední dobou mám teda starost, protože mi začal vyblinkávat (ale pořádným tryskem) všechno MM, které vypije :nevim:

a co vy? jaké máte pokroky? a co zuby? my zatím nic..

ahoj my uz dokonce chodime… na 10mesicich a jednom dni sme zacali… mame 7 zoubku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
26.11.11 12:34

makyna:
tak to jste teda čilouši :) a 7 zubů.. my nemáme ani jeden.. to jsem zvědavá, kdy nám začnou růst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.11.11 15:30

ahoj holky! My super, Lilík se už krásně směje, spinka od 23 do 7 a hrozně ráda se koupe :lol: je na UM ale následky to na ní asi myslim nezanechá :lol: zítra nás čeká vítání občánků tak vůbec nevim co od toho čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
27.11.11 08:26

Luci, to je super,že ti takhle spinká, snad se vám to nezkrátí jako nám… teď bojujeme s rýmou, teče z něho proudem, v noci toho moc nenaspí, spíš kňápe, jak se mu špatně dýchá, tak jsem vyřízená :) Ale co bych pro toho mrňouse nevydržela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
27.11.11 08:40

Chudáček malej, já se toho uplně hrozim až bude lili nemocná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.11.11 09:55

no, uz nas to pomalu opousti, ale zase nespime… vcera uz mi rupli nervy a nechala jsem ho rvat, pac nic nechtel, jen spat a nemohl zabrat.. po pul hodine jsem ho soupla do auta, 30 minut jsme jezdili a chrněl dvě hodiny a pak na novo… :zed: to byla noc.. jestli nám začínají růst zuby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí