Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
maty ja se tim moc nestresuju. na tom kojeni tak nebaziruju. myslim že v dnešní době už je to hodně kvalitní ta umela vyziva a že bychom kvuli tomu meli zkazeny vztah to se nebojim
teda malej je šikula co už všechno umí ![]()
luci:
tak tak správnej přístup… když je maminka v pohodě je i miminko v pohodě
vidím to sama na Vojtíškovi a musím to jen potvrdit… občas na sebe míváme už ponorku, tak ho půjčím babičkám, ty ho donesou na kojení a za dva dny jsme zase v pohodě
teď tady spolu rozbalujeme poštu ![]()
ahoj holky,
Luci taky mi malá blinká a dost … no ale hladna asi neni, potom spinká pěkně
nevim nevim
maty to rozbalovani posty si dovedu představit
naše babičky už se taky na malou třesou, zatim ale nevim kddy se ji nabažim abych ji par hodin oželela
nicol a taky bliká proudem? je to hruza co? ahoj pájo ![]()
luci:
nejhoris je, ze my jsme od porodu byli vlastne porad spolu az do 4teho mesice, kdy se dostal do kolektivu, protoze jsme zacali chodit cvicit. No a jednou jsme vynechali kvuli ryme, malymu se to nelibilo a byl furt urvanej, jak se dostal do naruce k babicce nebo stacilo i k tatkovi (u kteryho do te doby jen rval), tak byl v sedmym nebi… takze ponorka… par hodin dat na hlidani jinam a zase ma mamku rad ![]()
pAJI
ahojky
LUCI no blinká hodně, toto lítá, malej byl ale stejnej, prostě to časem začalo vymizávat…no píšu jak tatar, někdy fakt přemýšlím jak se některé slovo řekne správně, slovenština je fakt nakažlivá ![]()
A Sofinka už dvě noci po sobě spinká 6hodin vkuse no paráda, jsem vyspaná
pak se napapa a spi dalši 4 hodiny takže dalo by se řict spim 9hodin paráda ![]()
ahoj holky,
koukám, že se nám tady ta diskuse nějak pozastavila…
jak se máte? co nové přírustky?
kdo je vůbec na řadě s roděním? že by Culie?
Nicollka + Lucienne:
jak se vám daří? a co Sofinka a Lillinka?
holky, my už baštíme příkrmy… mrkvičku, brambůrku - chutná, chutná… na noc dáváme bezlepkovou kašičku a taky chutná
baští úplně ukázkově a vypadá, že tím získává i víc energie - je takovej čilejší než po MM… no, jinak za sebou máme poslední hexu a synflorix, naštěstí bez reakce - akorát jsme byli jeden den protivní, ale dalo se to snést ![]()
ahojky omlouvám se ale nějak nestíhám,nejde nám kojení,nepřibírá mi a ted máme jěště starosti s nožičkama..já už to mám za sebou…zítra budou Sofince 3 týdny
culie:
tak to gratulujeme a přejem hodně zdravíčka a ať se rozkojíš a když ne, tak je tu UM, tak nezoufej… ![]()
sofinka je kočka ![]()
maty1983 píše:
culie:
tak to gratulujeme a přejem hodně zdravíčka a ať se rozkojíš a když ne, tak je tu UM, tak nezoufej…sofinka je kočka
smím se zeptat kolik maminek pojmenovalo svou dcerku jménem Sofie????? já mám právě taky Sofii…
![]()
Ahoj holky,
snad se můžu přidat? Nám se Šimonek narodil 6.5.2011
Ještě jsem se nerozkoukala, tak snad zítra to zvládnu
Zdravím všechny…
Jinak Maky, Sofinku neznám vůbec žádnou ![]()