Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, tak uz jsem zase konecne online. A jen se klepu nedockavosti co Luca a Lili. Berusky drzte se, moc na vas myslim!! ![]()
ahoj holky! díky že jste na me myslely.
Lilinka je mezi námi od pátku, přišla na svět císařem a merila 47 cm a vážila 2900g. je to moc hodna holcicka. ![]()
Jee Luci, Lili je prekrasna, moc gratuluju
A ja uz zas slzim, je to vazne nadhera kazdej novej zivot. At jste obe brzy doma a sehrany
Tesim se na vic fotecek ![]()
Jo a Nicol jak vam jde to kojeni a odstrikavani? Doufam, ze uz je to lepsi ![]()
už neodstřikávám, no sem si postěžovala a za dva dny bylo po mlíku, teda po tom nadbytečným. Takže kojíme každé 3,4 hodinky. 10-15min jedno prso, pak 10min pauza pak druhé prso a spínká tak 4 hodky. Když si dá jen jedno prso tak spinká tak 2,5h ![]()
HOlky kdy začnou mimča tak nějak vic vnimat a komunikovat takové to bababa, dadada, buuuu a tak
![]()
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala, pokud vám to nebude vadit. Je tu vůbec ještě nějaká maminka, která má porod teprve před sebou nebo už máte všechny ty mimísky u sebe?
My máme termín 1. 10., tak už se nemůžu dočkat, až bude malý venku a až si ho pomazlím.
![]()
Nicollka píše:
už neodstřikávám, no sem si postěžovala a za dva dny bylo po mlíku, teda po tom nadbytečným. Takže kojíme každé 3,4 hodinky. 10-15min jedno prso, pak 10min pauza pak druhé prso a spínká tak 4 hodky. Když si dá jen jedno prso tak spinká tak 2,5hHOlky kdy začnou mimča tak nějak vic vnimat a komunikovat takové to bababa, dadada, buuuu a tak
![]()
naše Sofi začala vnímat a komunikovat už na 3. měsíci… a dneska ji je zrovna 8. měsíc
jej tak měsíc a můžu čekat cílený úsměv a nějaké zvuky? já se těším jako blázen ![]()
luci:
gratulujeme, at jste zdravoucky, holky…lilly je úžasná ![]()
a jeste nam povez jaky to je si ji poprve ponuchnat?
zdravim novou maminku ![]()
myslim, ze je tu jeste par mamin, ktery cekaji na svoje uzlicky
Jak jde tehulkovani?
ahoj holky. díky za pochvaly. musim rict ze jsem z ni uplne odvařená, pořád bych ji pozorovala
lili nam trosku zezloutla a hodne rychle ji ubyla vaha. nastesti se to uz zastavilo a ma stejne jako vcera rano. snad uz to zitra poleze pomalu nahoru
jinak se hrozne tesim domu na moji postylku. je to trapny ale nemuzu bez manzela vubec spat. jsem tu už deset dn a kazdy den spim tak max 4 hodiny. spíš 2
co je lili na svete tak 1 ![]()
lovesmile píše:
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala, pokud vám to nebude vadit. Je tu vůbec ještě nějaká maminka, která má porod teprve před sebou nebo už máte všechny ty mimísky u sebe?My máme termín 1. 10., tak už se nemůžu dočkat, až bude malý venku a až si ho pomazlím.
![]()
Ahoj
Určitě se nás najde hned několik co se uz těšíme na ten velký den ![]()
Jita H píše:lovesmile píše:Ahoj
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala, pokud vám to nebude vadit. Je tu vůbec ještě nějaká maminka, která má porod teprve před sebou nebo už máte všechny ty mimísky u sebe?My máme termín 1. 10., tak už se nemůžu dočkat, až bude malý venku a až si ho pomazlím.
![]()
Určitě se nás najde hned několik co se uz těšíme na ten velký den