Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
9.9.11 17:40

ahoj holky, tak dnes sme celý den slunili a žloutenka krásně spadla z 213 na 165 tak sem moc štastna a snad do rana moc nevyleze a valíme domů :D ja se tak těším.

Jen se mi nejak pomalu zavinuje děloha, tak jsem dostala injekci, ale to snad nebude překážka k propuštění, na utz jsem byla čistá, prázdná, vše ok.

a tu je naše tygřice, bych ju stále muchlovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.9.11 17:47

niki mala je nadherna. mne si nechali v porodnici kvuli blbemu tlaku, že by kdyztak vyvolali, ale ten se mi zase zlepsil, tak me asi zitra pusti domu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.9.11 17:57

však ona si řekne, lepši přirozeny jak vyvolavany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
9.9.11 17:58

nicoll je vážně krásná,tak at vás pustí brzo domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.9.11 18:01

niky predstava ze jeste strasim mesic 2v1 tak umírám :lol: kdyz uz jsem tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.9.11 18:14

Nicoll, psala jsem ti do diskuze.. sama jsem si tu zakládala diskuzi po porodu.. Nezavinula se mi děloha, a ještě ke všemu se zaklonila.. hrozila mi operace.. naštěstí pomohly až čípky na zavinování… :palec: držím palce :kytka:

Luci, ty to máš už za pár koukám 8-o to to letí… Jak se cítíš? Poslíčci? Hlenová zátka? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.9.11 18:40

Monny díky. no ono vše je v pořádku jen je pomalejši, ja se bala aby me tu kvuli tomu nechtěli nechat, kdyz už vše jiné je dobré.

a mamči, co mam dělat s těma prsama? to je hrozná bolest, malá to nějak nestíhá baštit, a kdyz ji budu přikládat nebo odstříkávat tak se bude dělat mlíka víc a víc ne? musim to ted vydržet a čekat že se tvorba mlika zpomali ? nebo hrozi že mi ztvrdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.9.11 18:47
Nicollka píše:
Monny díky. no ono vše je v pořádku jen je pomalejši, ja se bala aby me tu kvuli tomu nechtěli nechat, kdyz už vše jiné je dobré.a mamči, co mam dělat s těma prsama? to je hrozná bolest, malá to nějak nestíhá baštit, a kdyz ji budu přikládat nebo odstříkávat tak se bude dělat mlíka víc a víc ne? musim to ted vydržet a čekat že se tvorba mlika zpomali ? nebo hrozi že mi ztvrdne?

Odstříkávat, aby nebyl tlak.. dávat studené obklady proti zánětu.. a naopak teplo rozjede mlíčko… Takže tak nějak…
Ano, bude se dělat víc mlíčka, ale po šestinedělí se tvorba ustálí tak, že se nebude už tvořit nadbytečné mlíčko, takže tě nic bolet nebude :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.9.11 18:51

monny diky :) akorat mi tvrdne bricho a boli me v zadech. jinak nic. vcera jsem ho m ela tvrdy v kuse cely den a uz me hrozne bolej „svaly“ co ty s davidkem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.9.11 19:26

Luci, takže zatím v pohodě ju? To jsem ráda.. a jaký máš nález? Budeš rodit normálně, nebo máš indikaci k císaři…? Vůbec nevím jak na tom jsi, tak se omlouvám za všetečné otázky :oops:
Davídek je hodný.. už máme za sebou to druhé očkování.. Jsou mu přes 3 měsíce.. Letí to jak voda.. Umí nové skřeky a tlemí se nahlas.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.9.11 19:46

juu to musi byt super :) rodit muzu prirozene, ale jsem tu kvuli tlaku a otokum tak kdyby vysly nejake testy spatne tak by lilinku vyvolali. no jsem na to zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.9.11 20:01

Jejej, tak to zkus bez vyvolávačky.. A jaký máš tlak? Hraniční? Kolik jsi nabrala kilo, že máš otoky?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.9.11 20:26

tlak mam jak kdy. v po 155na110 pak mi zvysili dopegyt tak se to nejak pohybovalo nad 14Ona90 a dneska najednou 120na70 takže fakt parada… nejspis tu strasim uplne zbytecne. kilo jsem nabrala 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.9.11 20:33

Tak jestli se cítíš dobře, tak můžeš podepsat reverz ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.9.11 20:36

jsem tu jen dneska tak uvidim co mmi zitra reknou. jeste pockam na ekg a delaj mi ten 24 hod test moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí