Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
29.8.11 09:04

čauky můžu se taky přidat? 21.7. se nám místo očekávané holčičky narodil chlapeček Tomášek :-D ale nevyměnili bysme ho za žádnou holčičku na světě :srdce: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
29.8.11 15:34
justy 1 píše: čauky můžu se taky přidat? 21.7. se nám místo očekávané holčičky narodil chlapeček Tomášek :-D ale nevyměnili bysme ho za žádnou holčičku na světě :srdce: :srdce: :-)

Zdraviim,
Gratuluji ke klucikovi :) to teda musel byt sok :-) ultrazvuk vždy potvrdil holčičku??
V mem případe uz je VŠE ruzove, pro kluka dost nevhodné :) tak doufám, že se nespletli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.8.11 15:52

ahoj holky tak konečně je doma kočárek :D
Teda já mám taky vše růžové a fialkové :D
No ale i na 3D ukazovali zblízka pipinku, tak snad ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
1.9.11 07:18

Nicol, jsi tu jeste nebo uz se mazlite se Sofinkou? A jak se citis ty Luci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.9.11 08:08

ahoj holky! ja dneska šílená noc. 6× jsem běžela na wc :cert: za chvilku vyrazim na kontrolu tak jsem zvedava co je noveho :mrgreen: nicoooooolll kde jsiiiiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.9.11 09:20

Holky mě se jen tak nezbavíte, Sofi se rozhodla že se bude přenášet asi až do vánoc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.9.11 09:21

Za chvili jdu vysavat, vytřít zem a pak budu asi chodit hore dole, mame tu 15 schodů, tak to dám asi 10× ráno, odpoledne i večer :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
1.9.11 10:02

Nicol…drž se,už to musí být náročné…taky čekám Sofí,tak doufám,že ta moje tam nebude chtít být déle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.9.11 10:35

No chce být asi opravdu krásná :) Ale nechápe že maminka už má pár dní kočárek doma a je zoufalá, venku je krásně a maminka chce vozit kočárek a nechat si dudlat mlíčko :D snad teda bude mlíčka dost.

Aspon že manžel je v pohotovosti i s řidičem, řidič už se prý taky hlásí že se půjde podivat na porod :D nakonec to bude divadlo neee :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
1.9.11 12:22
Culie píše:
Nicol…drž se,už to musí být náročné…taky čekám Sofí,tak doufám,že ta moje tam nebude chtít být déle :-)

No teda Culie, dalsi maminka skoro na porod ;) Jak ty se citis? Uz u tebe taky probihaji poslicci nebo mas zatim klid?
Luci, jsem zvedava, co ti na kontrole povi, ale mas jeste mesic cas, vid?
Nicol, to cucim, ja uz vazne myslela, ze to mas za sebou. Joooj, to bude radna krasna princeznicka, kdyz se takhle dloouho chysta na svet :srdce: Asi si jeste cese vlasky ;) :srdce: Ikdyz taky mate jeste par dni do terminu ;)
Holky na jednu stranu vam vubec nezavidim, na druhou stranu vam zavidim hrooozne moc, cersty miminka jsou nejuzasnejsi stvorenicka :wink: :kytka:
Kazdopadne se vsechny drzte a hlavne zustante online ;) Jsem nervozni jak sanky v lete, kdyz uz ktera porodite :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
1.9.11 13:04

Karemelko…už se občas hlásí poslýčci…ted naposledy celý úterý,to byl šílený den…příští středu jdu do porodnice,tak uvidím co mi řeknou v poradně…jsem na tom s Lucienne stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.9.11 13:12

ahoj holky! tak nic noveho, akorat ze Lili je vzorné tabulkové mimčo. no asi to bude slušňačka :mrgreen: cs1 pořáááád. dalsi kontrola 13.9., 26.9. termín :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.9.11 18:48

a ja začinam byt na toto těhotenství dost alergická všechny ty bolesti no ok, to k tomu patři. ted se mi k tomu udělal aft na boku jazyka, takže bolest s každym milimetrovym pohybem a trochu trapne, ale nikdy sem neměla, takže jsem četla a studovala na netu a asi se mi udelal hemeroid ja začinam byt zoufala a už sem si aj poplakala a to vůbec netrpím zácpou, spíš co sním jde spodem ven, tak ja uz nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.9.11 08:37

Dobré ráno,

tak za půl hodinky už vylezu z postele a půjdu se chystat, přijede děda, půjdeme na meníčko a pak jdu na Monitor a Kontrolu spodku, jsem moc zvědavá jestli jsem se otevřela trochu víc nebo nic :cert:
Každopádně budu prosit o „hamiltona“, Danielko měl 2.10 a 3.10 byl na světě, a Sofinka by mohla byt přesně o měsic dřiv :) to by bylo krasne 3.9. :D
Tak držte palce, jsou v porodnici dost proti, ale budu fakt škemrat už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.9.11 08:46

drzim palce nicol :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie