Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky Holky,
co dělají bříška,už se vám to krátí ![]()
my užíváme léta, Kačenka byla dneska poprvé v bazénu.
Mějte se všichni moc krásně papa
Ahoj holky,
umírám na vedro, poslíčkuju o 106 a uživam si bolesti a nevyspání, no máme ještě 11dní, musime vydržet. V pátek dojede manžel tak se moc moc těším. A našla jsem článek :
Bylinky vhodné při PORODU :
Skořice – skořice vyvolává porodní stahy, pokud je Vám její vůně příjemná je ideální si ho vzít s aromalampou do porodnice, také si její vůni můžete dopřát několik dní před termínem porodu, nám to bylo velice příjemné
takže jsem si udělala krupičnou kaši a horu skořice na to a jdu na to a k posteli mam nachystanou aromalampu a v ni skořici s vodou a kapkou oleje, dnes už mam vypitý litr maliníku a jde se dál poslíčkovat
![]()
nicoll koukala jsem ááá nový příspěvek od nicoll to ona určitě porodila
a ono ne. speat u vody muselo byt super
ja jsem mrtva z dusna a kotníky mam obřích rozměrů
jej Lucci kéž by si měla pravdu
No dnes si poslíčkuju už od rána. Udělala jsem si chleba ve vajičku, půl litru maliníku, a chystám se na 2dcl svařáku se skořici
Potom umyt zem a žehlit. No a už by to chtělo jen nějakou tu bouřku ..
nicol chleba ve vajicku vyvolava porod?
no bouřky by snad mohly být, tady je zataženo ![]()
hehe chleba ve vajičku na chut ![]()
Dnes mam od rana bolave posličky, no uvidime či se to zklidni po vaně zase, celkem mě boli záda dost, jo to to umývání podlahy. už na ni nesáhnu, ted už to bude na manžovi
aspon do záři ![]()
ja sem dneska mela taky posla. asi poprve. trvalo to tak minutu a desne bolelo cely bricho-. je to ono? ![]()
chtěla bych se taky zeptat jak se poznají ty poslíčci?? a od jakeho tydne vas trapí??
bud je to bolest jako bys měla dostat menzes. ale většinou ztvrdne břicho, tk na minutku a pak to povoli, může a nemusi to bolet. a pak se měři čas mezi tím ztvrdnutím, poslíčci nepravidelní, kontrakce pravidelné a zkracuje se čas mezi nimi.
tak a tu mam dnešni stopování 19-20hod ![]()
před chvilinkou jsem vylezla ze sprchy. tak schválně jestli se to zase rozežene ![]()
aha já jen at vim na co se přípravit a od kolikateho tydne mas tak ty poslíčky?? ja jsem teprve 31tt tak to mam ještě asi čas ne
od 36tt tak nějak to začalo vše, otevřená pro prst a připravená a tak se to táhne do ted ![]()
juuu nicoll nerodis uz?
jestli jo tak drzim palce
ja mela prvniho a jedineho posla včera 36tt
Ahoj holky, jee jak já Vám závidím ty týdny napřed
hladký porod přeji ![]()
Ahoj holky, tak ja myslim, že porodim doma, ja to pravé určitě nepoznám, včera bolesti po 3-5min, ale jako uz fakt sila bolesti, hodinu jsem chodila, pak si na chvilku lehla a usla.
BOlesti mi šli od zad a vystřelovali přes tlak na konečník až ke kolenům. Myslela sem si to musi byt ono, a rano se vzbudim a nic. Takže určo porodim doma asi za pochodování po kuchyni. ![]()