Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
19.7.11 20:46

děkuji :) no snad tam bude ještě min. 3 tydny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.7.11 20:54
Nicollka píše:
děkuji :) no snad tam bude ještě min. 3 tydny :)

To je dobře, že to tak dopadlo. Ale aspoň máš jistotu, že se nic strašného neděje, tak teď 3 týdny jen ležet, převalovat se z boku na druhý a odpočívat, relaxovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
19.7.11 23:50

Super Nicol, to je uleva ;) Lepsi byt plasan, nez neco zanedbat, no ne? I ode me gratulace a pozdravy Sofince, at tam jeste zustane a nikam nespecha, jelikoz tak dobre, jako je ji ted tam, uz ji nikdy nebude :huban: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
19.7.11 23:59

Jeste kouknete holky, jak si dnes nas maly hovel v kocarku s nozkou nahoru a povidal si :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
20.7.11 11:19
Karamelinka píše:
Jeste kouknete holky, jak si dnes nas maly hovel v kocarku s nozkou nahoru a povidal si :srdce:

he he to je srandovní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
20.7.11 21:28

my davame maly pyre a zkousime dusenou mrkev a brambory… ale zatim to vzdycky rozmixujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
13.8.11 22:42

ahoj holky kam jste pomizely? a co Luci jak jde těhulkování? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.8.11 23:14

Nicoll jde to ale už bych ráda měla Lili u sebe :) Co ty a Sofi? už se chystá? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
14.8.11 10:05

jej Luci ani neviš jak ja už bych rodila :) 14dní poslíčci ale masakr, třeba po 10-15min. pak dám horkou vodu a dve hodky třeba nic a pak tozačne. No od včera to najednou ustalo, dala jsem si vvečer červené víno skleničku a v noci jen hrozná menzes kreč, jinak nic. Jen mě začala hrozně bolet stydká kost opět tak si užívám.
Každé pondělí chodím na monitor a KO čípku. před týdnem mi dr. řekl že jsem krásně připravená, nachystaná na prst, hlavička naléhá a uvidime jestli v pondělí dorazím na KO…no samo že dorazím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.8.11 12:54

nicoll zavidim ti aspon posly. mne se proste nic nedeje. zadna bolest bricha nebo stahy a tvrdnuti. jinak me ovsem boli vsechno ostatni :lol: :lol: :lol: ja jdu v utery na kontrolu tak jsem zvedava co je u me noveho. asi bych si tipla ze jsem stale na 10 západů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
14.8.11 16:39

no tak to ti posli a tolik dnů-týdnů neni co závidět, hrozný bolesti, ale za to si aspon zvykam na bolest :)

zítra jdu na monitor a kontrolu tak se těším co nového , jak jsme na tom. no už 38tt tak snad do konce srpna princezna vykoukne, abysme už v září dostali rodičák :D … no ted neberu vubec nic a je to naročne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.8.11 17:08

tak drzim na zitrek palce :) neberes vubec nic? jakto? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
14.8.11 18:25
lucienne píše:
nicoll zavidim ti aspon posly. mne se proste nic nedeje. zadna bolest bricha nebo stahy a tvrdnuti. jinak me ovsem boli vsechno ostatni :lol: :lol: :lol: ja jdu v utery na kontrolu tak jsem zvedava co je u me noveho. asi bych si tipla ze jsem stale na 10 západů :mrgreen:

Ahoj holky,
mno Luci mne taky vuuuubec nic nebylo, dokonce mi ani pupek neklesl. Zadny poslicci nic a nakonec jsem rodila o tyden driv. Rano me trosku pobolival podbrisek, v jednu odpoledne mi praskla voda a v jednu rano se Oli narodil. Vubec neboj a bud rada, ze te zatim nic neboli :huban:
Nicol, to si teda pekne uzivas, co? :( Hlavne, ze uz jsi pripravena, trebas to bude vazne driv ;)
A uprimne vubec vam nezavidim se jeste tahat s briskama, uff, ale uz to mate obe za par, juppppiiii :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.8.11 18:29

díky karamelko :dance: to jsi měla fajn, jsem na sebe zvědavá :mrgreen: uka fotku oliverka :palec: jak se vlastne mate rodinko? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
14.8.11 18:38

Jo to jo, mela jsem to pomerne fajn. Mame se bajecne, diky za optani. Akorat ten vysedavam na netu a na telefonu, jelikoz shanime nove bydleni. Nas bytecek uz je pro nas malej. Bohuzel zatim zadny stesti :-( A co Vy?
Posilam Olivka jak se smeje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky