Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Luci jj já si lehnu na bok a ona tak kope,jako kdybych jí zalehla
večer,ráno kdykoliv…tenhle týden začala koapt fakt festově
Monny89 píše:
naše dnešní povalování
Ahoj Monny
jé malý už má tolik vlásků - náš je starší a je pořád takový plešounek ![]()
Jinak doufám, že se můžu přidat
v dubňátkách už mě nechtějí
tak snad vám to tady vadit nebude
Mvkoty děkuji ja se na to určitě podívam..
Jinak myslim že s tim spaním nas bude víc ja se taky každou chvíli budim na boku spát nemůžu to malá hned začne kopat
takže jedině na zádech a to zase nemůžu usnout ,protože jsem zvyklá spát na břiše nebo boku
.. ale pro to zlato naše se dá vydržet vše
.. i s kruhama pod očima ![]()
Ahoj Bufindo, stoprocentne muze mit dve jmena i bez krteni, my mame taky 2 jmena a mala krtena neni ![]()
IvaX píše:Monny89 píše:
naše dnešní povalováníAhoj Monny
Jinak doufám, že se můžu přidatjé malý už má tolik vlásků - náš je starší a je pořád takový plešounek
IvaX píše:Monny89 píše:
naše dnešní povalováníAhoj Monny
Jinak doufám, že se můžu přidatjé malý už má tolik vlásků - náš je starší a je pořád takový plešounek
Juu Ivko, jestli chcete, my Vam nejaky vlasky posleme, mame jich az az
Jinak chapu, me zas nechteli v kvetnatkach, ze uz nepribiraly. A to v unoru asi
Njn.
Vitej tady
![]()
Karamelinko, já jsem v Květňátkách.. a je fakt, že nás tam je víc než dost ![]()
Monny89 píše:
Karamelinko, já jsem v Květňátkách.. a je fakt, že nás tam je víc než dost
Mne to bylo hrozne lito, kdyz me tam uz nechteli, mnooo. Ale co no, prezila jsem
![]()
Mimochodem koukala jsem na fotky a Davidek je zkratka milacek krasnouckej
A jak uz se Vam krasne smeje
Oli je skoro o mesic starsi a zacal se nam smat teprve pred dvema tydny. Nabira a roste nam tryskovou rychlosti, ale jinak na nic nespecha ![]()
Karamelinka píše:Monny89 píše:Mne to bylo hrozne lito, kdyz me tam uz nechteli, mnooo. Ale co no, prezila jsem
Karamelinko, já jsem v Květňátkách.. a je fakt, že nás tam je víc než dost![]()
Mimochodem koukala jsem na fotky a Davidek je zkratka milacek krasnouckejA jak uz se Vam krasne smeje
Oli je skoro o mesic starsi a zacal se nam smat teprve pred dvema tydny. Nabira a roste nam tryskovou rychlosti, ale jinak na nic nespecha
Děkuji.. no, roste mi taky před očima.. na kontrole ve čtvrtek měl 5160gr a 58cm
![]()
Mame poradny chlapaky, jen co je pravda
Nas Oli mel v osmi tydnech 6,23kg tzn.jednou tolik co po porodu a 59,5cm ![]()
Karamelinka píše:
Mame poradny chlapaky, jen co je pravdaNas Oli mel v osmi tydnech 6,23kg tzn.jednou tolik co po porodu a 59,5cm
Tedy tak to máme s Viki co dohánět
my jdeme na 4.měsíční teď 25.7 a počítám že bude mít těch 6kilo
v osmi týdench měla malá kolem 4kil ![]()
Mvkoty píše:Karamelinka píše:Tedy tak to máme s Viki co dohánět
Mame poradny chlapaky, jen co je pravdaNas Oli mel v osmi tydnech 6,23kg tzn.jednou tolik co po porodu a 59,5cm
my jdeme na 4.měsíční teď 25.7 a počítám že bude mít těch 6kilo
v osmi týdench měla malá kolem 4kil
Jo ja vim, ze roste rychle. Kamaradka mi rikala, ze jeji deti meli tech 6 kilo v pul roce
Vsak je to taky muj nejmilejsi nenasyta
Zas na druhou stranu, u slecny je lepsi, kdyz ma min, no ne?
Navic ja nestiham obmenovat Olivkovo satnik ![]()
No Mony právě mě nechtěli, že už je jich tam moc, no tak jsem si založila nový dubňátka a je náš už tam celkem dost, tak se dá pěkně pokecat
Tak si zkus Karamelinko taky ještě založit další, třeba se vás taky ještě najde víc na novou diskusi ![]()
Jinak nějaký ty vlásky nám můžeš teda poslat
No snad dorostou asi bude ze začátku blonďáček po mě a ty blond vlasy jsou takový nevýrazný
Jinak vám teda mimka pěkně rostou náš malý má skoro 3 měsíce a váží cca 5,5 kg nedávno jsme byly na vycházce a bylo tam 6 tydenní mimko a to vypadalo stejně velký jak náš
no uplně, jak kdybysme našemu nedávali najíst ![]()
ale on je spíš takový dlouhý a hubený ![]()