Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4401
15.7.11 12:11

Luci jj já si lehnu na bok a ona tak kope,jako kdybych jí zalehla :-) večer,ráno kdykoliv…tenhle týden začala koapt fakt festově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
15.7.11 15:44
Monny89 píše:
naše dnešní povalování :mrgreen:

Ahoj Monny :mavam: jé malý už má tolik vlásků - náš je starší a je pořád takový plešounek :-)

Jinak doufám, že se můžu přidat :think: v dubňátkách už mě nechtějí :cry: tak snad vám to tady vadit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
15.7.11 16:57

Mvkoty děkuji ja se na to určitě podívam..

Jinak myslim že s tim spaním nas bude víc ja se taky každou chvíli budim na boku spát nemůžu to malá hned začne kopat :-D :-D takže jedině na zádech a to zase nemůžu usnout ,protože jsem zvyklá spát na břiše nebo boku :-D :zed: .. ale pro to zlato naše se dá vydržet vše :-D .. i s kruhama pod očima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
15.7.11 17:03

Ahoj Bufindo, stoprocentne muze mit dve jmena i bez krteni, my mame taky 2 jmena a mala krtena neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.7.11 20:01
IvaX píše:
Monny89 píše:

Ahoj Monny :mavam: jé malý už má tolik vlásků - náš je starší a je pořád takový plešounek :-)

Jinak doufám, že se můžu přidat :think: v dubňátkách už mě nechtějí :cry: tak snad vám to tady vadit nebude
:mavam: :mavam: :mavam: Proč tě tam nechtějí 8-o :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.7.11 23:32
IvaX píše:
Monny89 píše:

Jinak doufám, že se můžu přidat :think: v dubňátkách už mě nechtějí :cry: tak snad vám to tady vadit nebude

Juu Ivko, jestli chcete, my Vam nejaky vlasky posleme, mame jich az az ;) :D Jinak chapu, me zas nechteli v kvetnatkach, ze uz nepribiraly. A to v unoru asi :) Njn.
Vitej tady :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.7.11 23:35

Karamelinko, já jsem v Květňátkách.. a je fakt, že nás tam je víc než dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.7.11 23:38

Jinak teda Luci a Nicol, vy uz mate poradny pupenda!! Ufff :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
16.7.11 23:44
Monny89 píše:
Karamelinko, já jsem v Květňátkách.. a je fakt, že nás tam je víc než dost :mrgreen:

Mne to bylo hrozne lito, kdyz me tam uz nechteli, mnooo. Ale co no, prezila jsem :D :mrgreen:
Mimochodem koukala jsem na fotky a Davidek je zkratka milacek krasnouckej :huban: A jak uz se Vam krasne smeje :srdce: Oli je skoro o mesic starsi a zacal se nam smat teprve pred dvema tydny. Nabira a roste nam tryskovou rychlosti, ale jinak na nic nespecha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.7.11 23:54
Karamelinka píše:
Monny89 píše:
Karamelinko, já jsem v Květňátkách.. a je fakt, že nás tam je víc než dost :mrgreen:
Mne to bylo hrozne lito, kdyz me tam uz nechteli, mnooo. Ale co no, prezila jsem :D :mrgreen:
Mimochodem koukala jsem na fotky a Davidek je zkratka milacek krasnouckej :huban: A jak uz se Vam krasne smeje :srdce: Oli je skoro o mesic starsi a zacal se nam smat teprve pred dvema tydny. Nabira a roste nam tryskovou rychlosti, ale jinak na nic nespecha :D

Děkuji.. no, roste mi taky před očima.. na kontrole ve čtvrtek měl 5160gr a 58cm :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
17.7.11 00:06

Mame poradny chlapaky, jen co je pravda ;) Nas Oli mel v osmi tydnech 6,23kg tzn.jednou tolik co po porodu a 59,5cm 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.7.11 12:20

teda vy uz mate velky chlapaky holky :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
17.7.11 12:32
Karamelinka píše:
Mame poradny chlapaky, jen co je pravda ;) Nas Oli mel v osmi tydnech 6,23kg tzn.jednou tolik co po porodu a 59,5cm 8-o

Tedy tak to máme s Viki co dohánět :-) my jdeme na 4.měsíční teď 25.7 a počítám že bude mít těch 6kilo :-D v osmi týdench měla malá kolem 4kil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
17.7.11 13:09
Mvkoty píše:
Karamelinka píše:
Mame poradny chlapaky, jen co je pravda ;) Nas Oli mel v osmi tydnech 6,23kg tzn.jednou tolik co po porodu a 59,5cm 8-o
Tedy tak to máme s Viki co dohánět :-) my jdeme na 4.měsíční teď 25.7 a počítám že bude mít těch 6kilo :-D v osmi týdench měla malá kolem 4kil :-D

Jo ja vim, ze roste rychle. Kamaradka mi rikala, ze jeji deti meli tech 6 kilo v pul roce :D Vsak je to taky muj nejmilejsi nenasyta :D Zas na druhou stranu, u slecny je lepsi, kdyz ma min, no ne? ;) Navic ja nestiham obmenovat Olivkovo satnik :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
18.7.11 10:23

No Mony právě mě nechtěli, že už je jich tam moc, no tak jsem si založila nový dubňátka a je náš už tam celkem dost, tak se dá pěkně pokecat :lol: Tak si zkus Karamelinko taky ještě založit další, třeba se vás taky ještě najde víc na novou diskusi :wink:
Jinak nějaký ty vlásky nám můžeš teda poslat :mrgreen: :lol: No snad dorostou asi bude ze začátku blonďáček po mě a ty blond vlasy jsou takový nevýrazný :-) Jinak vám teda mimka pěkně rostou náš malý má skoro 3 měsíce a váží cca 5,5 kg nedávno jsme byly na vycházce a bylo tam 6 tydenní mimko a to vypadalo stejně velký jak náš 8-o no uplně, jak kdybysme našemu nedávali najíst :oops:
ale on je spíš takový dlouhý a hubený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky