Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, není některá z Vás z Ostravy?? Přestěhovala jsem se k příteli ze Zlínského kraje a nemám tady žádnou kamarádku
Mám dvouměsíčního chlapečka a začneme chodit za týden i na plavání pokud by tady byla maminka z Ostravy a okolí a chtěla se přidat tak budu moc ráda… ![]()
Neboj Luci, to urcite poznas i tak
Pri nejhorsim pojedete parkrat zbytecne
A navic jak psala Monny, kontrakce s prasklou vodou jsou horsi. Ja teda nemuzu srovnavat…
Stejne je to sranda, jak kazda maminka ma strach, aby poznala, ze uz je to ono a pak to stejne pozna, si myslim. ![]()
Karamel, já můžu srovnávat… dokud mi nepíchli plodovku, tak to byla procházka růžovou zahradou… pak od té chvíle to bylo k nevydržení a na umření
Doslova a dopísmene, takže já jsem ráda, že mi ta plodovka nepraskla hned
![]()
A i tak jsem to poznala… Každá žena to hne instinktivně pozná ![]()
Monny89 píše:
Karamel, já můžu srovnávat… dokud mi nepíchli plodovku, tak to byla procházka růžovou zahradou… pak od té chvíle to bylo k nevydržení a na umřeníDoslova a dopísmene, takže já jsem ráda, že mi ta plodovka nepraskla hned
![]()
A i tak jsem to poznala… Každá žena to hne instinktivně pozná
Ono je to podle me i hodne individualni Monny. Mne sice voda praskla hned, ale stejne jsem mela v porovnani s tebou pohodickovej porod a bolesti mi zacali az co mi zavedli urychlovaci gel. Joo a to jsem si nejdriv myslela, ze otevirat se rychlosti 1cm za hodinu je teda hooodne pomaly
Kazdopadne ve tvem pripade by to bylo s prasklou vodou jeste vetsi peklo, to bez pochyb!! Ufff
![]()
Nicollka píše:
Maky teda no tak od toho 37,38 už je to ok.
tj… ale obcas je to na palici, kdyz se bojis o mimi ze bude v inkubatoru a buchvi co vsechno..... ten stres je hroznej…
to věřím. Z porodnice pouští od 2500g ne? a od 3kg se může kočárkovat?
No já už se asi nedočkám, se mi to zdá být čím dál pomalejší, do ted to letelo a ted jako by se to oddaluje ![]()
Nicollka píše:
to věřím. Z porodnice pouští od 2500g ne? a od 3kg se může kočárkovat?
No já už se asi nedočkám, se mi to zdá být čím dál pomalejší, do ted to letelo a ted jako by se to oddaluje
může se kočárkovat ihned, nebo tedy pediatrička mi řekla na té kontrole doma co nás pustili z porodky, že můžeme hned ven ![]()
jej tak to je super. No mě řikala kamoška že mohli hned jak dosahli 3kg. a kdyby byla menši tak se mi teda čekat moc nechce ![]()
Ahojky tak my jsme šli s malou z porodnice v kočáru
a porodní váhu měla 2610gr a při propuštění měla 2700gr. A dr nám taky říkala že můžeme hned ven. Ono asi záleží taky na tom jak venku je
ahoj holky,tak se hlásím že mám špatnou cukrovku,takže příští týden na diabetologii…nemáte někdo zkušenost???
Rozhodne zalezi na pocasi. Ja jsem se ptala, kdy muzu poprve s malym ven a na jak dlouho a bylo mi receno, ze kdykoliv a na jak dlouho chci. Byla polovina kvetna pro predstavu;) Myslim si teda, jestli je mimi v poradku a venku nemrzne nebo neni parak, tak neni problem ![]()
Karamelinka píše:
Rozhodne zalezi na pocasi. Ja jsem se ptala, kdy muzu poprve s malym ven a na jak dlouho a bylo mi receno, ze kdykoliv a na jak dlouho chci. Byla polovina kvetna pro predstavu;) Myslim si teda, jestli je mimi v poradku a venku nemrzne nebo neni parak, tak neni problem
Přesně tak já porodila 29.5., takže před měsícem a to už pařáky byly, a dr. nás i tak pustila ven ![]()
ahoj holky! karamelko krasne fotecky v podpisu. hlavne ta s bryndackem ![]()
Culie píše:
ahoj holky,tak se hlásím že mám špatnou cukrovku,takže příští týden na diabetologii…nemáte někdo zkušenost???
Nemusíš se bát, jen budeš muset držet dietku a vážit jídlo, ale není to tak hrozné ona totiž ta dietka je naprosto v pohodě ![]()
Mvkoty píše:Culie píše:Nemusíš se bát, jen budeš muset držet dietku a vážit jídlo, ale není to tak hrozné ona totiž ta dietka je naprosto v pohodě