Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
4.7.11 20:09

Ahoj holky, není některá z Vás z Ostravy?? Přestěhovala jsem se k příteli ze Zlínského kraje a nemám tady žádnou kamarádku :-( Mám dvouměsíčního chlapečka a začneme chodit za týden i na plavání pokud by tady byla maminka z Ostravy a okolí a chtěla se přidat tak budu moc ráda… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.7.11 01:30

Neboj Luci, to urcite poznas i tak ;) Pri nejhorsim pojedete parkrat zbytecne :lol: A navic jak psala Monny, kontrakce s prasklou vodou jsou horsi. Ja teda nemuzu srovnavat…
Stejne je to sranda, jak kazda maminka ma strach, aby poznala, ze uz je to ono a pak to stejne pozna, si myslim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.7.11 07:04

Karamel, já můžu srovnávat… dokud mi nepíchli plodovku, tak to byla procházka růžovou zahradou… pak od té chvíle to bylo k nevydržení a na umření :roll: Doslova a dopísmene, takže já jsem ráda, že mi ta plodovka nepraskla hned :lol: :lol:
A i tak jsem to poznala… Každá žena to hne instinktivně pozná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.7.11 19:30
Monny89 píše:
Karamel, já můžu srovnávat… dokud mi nepíchli plodovku, tak to byla procházka růžovou zahradou… pak od té chvíle to bylo k nevydržení a na umření :roll: Doslova a dopísmene, takže já jsem ráda, že mi ta plodovka nepraskla hned :lol: :lol:
A i tak jsem to poznala… Každá žena to hne instinktivně pozná :kytka:

Ono je to podle me i hodne individualni Monny. Mne sice voda praskla hned, ale stejne jsem mela v porovnani s tebou pohodickovej porod a bolesti mi zacali az co mi zavedli urychlovaci gel. Joo a to jsem si nejdriv myslela, ze otevirat se rychlosti 1cm za hodinu je teda hooodne pomaly :D Kazdopadne ve tvem pripade by to bylo s prasklou vodou jeste vetsi peklo, to bez pochyb!! Ufff 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.7.11 22:07
Nicollka píše:
Maky teda no tak od toho 37,38 už je to ok.

tj… ale obcas je to na palici, kdyz se bojis o mimi ze bude v inkubatoru a buchvi co vsechno..... ten stres je hroznej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
7.7.11 10:34

to věřím. Z porodnice pouští od 2500g ne? a od 3kg se může kočárkovat?
No já už se asi nedočkám, se mi to zdá být čím dál pomalejší, do ted to letelo a ted jako by se to oddaluje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.7.11 10:45
Nicollka píše:
to věřím. Z porodnice pouští od 2500g ne? a od 3kg se může kočárkovat?
No já už se asi nedočkám, se mi to zdá být čím dál pomalejší, do ted to letelo a ted jako by se to oddaluje :D

může se kočárkovat ihned, nebo tedy pediatrička mi řekla na té kontrole doma co nás pustili z porodky, že můžeme hned ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
7.7.11 11:01

jej tak to je super. No mě řikala kamoška že mohli hned jak dosahli 3kg. a kdyby byla menši tak se mi teda čekat moc nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
7.7.11 15:55

Ahojky tak my jsme šli s malou z porodnice v kočáru :-) a porodní váhu měla 2610gr a při propuštění měla 2700gr. A dr nám taky říkala že můžeme hned ven. Ono asi záleží taky na tom jak venku je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
7.7.11 15:57

ahoj holky,tak se hlásím že mám špatnou cukrovku,takže příští týden na diabetologii…nemáte někdo zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
7.7.11 16:13

Rozhodne zalezi na pocasi. Ja jsem se ptala, kdy muzu poprve s malym ven a na jak dlouho a bylo mi receno, ze kdykoliv a na jak dlouho chci. Byla polovina kvetna pro predstavu;) Myslim si teda, jestli je mimi v poradku a venku nemrzne nebo neni parak, tak neni problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.7.11 16:27
Karamelinka píše:
Rozhodne zalezi na pocasi. Ja jsem se ptala, kdy muzu poprve s malym ven a na jak dlouho a bylo mi receno, ze kdykoliv a na jak dlouho chci. Byla polovina kvetna pro predstavu;) Myslim si teda, jestli je mimi v poradku a venku nemrzne nebo neni parak, tak neni problem ;)

Přesně tak já porodila 29.5., takže před měsícem a to už pařáky byly, a dr. nás i tak pustila ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
7.7.11 16:29

ahoj holky! karamelko krasne fotecky v podpisu. hlavne ta s bryndackem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
7.7.11 17:05
Culie píše:
ahoj holky,tak se hlásím že mám špatnou cukrovku,takže příští týden na diabetologii…nemáte někdo zkušenost???

Nemusíš se bát, jen budeš muset držet dietku a vážit jídlo, ale není to tak hrozné ona totiž ta dietka je naprosto v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
7.7.11 17:08
díky za slova na uklidněnou…
Mvkoty píše:
Culie píše:
Nemusíš se bát, jen budeš muset držet dietku a vážit jídlo, ale není to tak hrozné ona totiž ta dietka je naprosto v pohodě :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí