Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
29.6.11 15:06

Monny taky gratuluji a kytice krásná.

ahojte holky, tak jsme o týden větší, malá má 1800g je hlavičkou dole a vše v pořádku. CS 3.
Kdybych citila tlaky v podbřišku mam dojit dřív, jinak kontrola zase za 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.6.11 15:19

nicol ta už je krásne velká :palec: monny preju teda jeste jednou vse nejlepsi :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
29.6.11 17:42

Tak my jsme rodili 10.6. v Brně-Obilní trh. Výsledek: Tomášek 3830g, 52 cm, císařským řezem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.6.11 18:25

holky díky :kytka:

luckyhorse - gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
29.6.11 18:31

lucky gratuluju! chlapecek je krasnej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.6.11 22:40
Monny89 píše:
nicoll, hezký bříško :palec: Strie nevadí, holt jsme už zasloužilé maminy :wink: ony časem vymizí…
Jinak mě pupek spadnul ve 34tt zhruba, ale žádný vliv to na blížící se porod nemá - já jsem přenášela :lol: :lol: :lol:
Jako máš ho trošku níž, ale že by byl fakt regulérně dole, to se říct nedá…

me spadlo brisko uz od 30tt a malem sem rodila 35+3tt ale nakonec tto bylo az 38+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.11 10:05

luckyhorse krásný je :) gratuluji.

ty jo holky ráno jsem se vzbudila , šileny sen jak mi odešla hlen. zátka, hned sem šáhla pod sebe že jako jestli je tam mokro či co. Ale už se malá vrtí takže klídek :D No a potom … další šok … už je červenec a konec týdne, takže už budeme v čtvrtce července…není možný jak rychle se to blíží. kolem 20.7. pojedeme ještě na tři noci do Jičína a pak už jen čekat :)

Luci a jak je tobe ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.11 10:05

Maky teda no tak od toho 37,38 už je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
1.7.11 10:20

Ahoj holky :mavam:

tak se po dlouhý době zase hlásím… jak se máte? Nezlobí vás miminka ?

lucky:
krásnej prďolka, gratuluju

lucienne:
tak jak? už máš pupek? co mimi, dává o sobě vědět?

nicollka:
nestraš se, ještě je brzo… máte se Sofčou ještě pár týdnů čas… jen ať se pěkně dopeče a je z ní hezká „baba“ :D

monny:
Jak válčíte s Davídkem? Doufám, že vám to klape. Jo, gratuluju k narozeninám…

Salamander:
A co ty? Už máš mimi u sebe? Předpokládám, že ano, měla jsi termín začátkem června, tuším bo se pletu?

My jsme byli před týdnem na šestinedělní prohlídce (jak já, tak malej). Oba v pořádku… malej přibírá jako o život, doktorka nevěřila vlastním očím :) Teda ne že by to na něm bylo vidět, je to pořád dlouhej hubeňour :) A pozitivní zpráva - alergie na kravské mléko nepotvrzena, takže já pomalu začínám s mléčnými výrobky - to byl absťák :D No, za týden malýho čeká prohlídka na 9ti týdnech…to to letí :think: On mi vyroste dřív než si ho užiju :zed: :D

Mějte se všichni fajnově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.7.11 10:25

Maty, jo, už máme nějaký režim a já systém.. ale že to trvalo.. Gratulka ke KO, my ještě ani nejsme objednaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.7.11 14:52

ahoj holky! :) tak Lili je hlavičkou dolu konecne a jsem na neschopce :dance: maty to musi byt uleva s temi mlecnymi vyrobky. Lili je pěkně živá. včera jsem ji citila temer nepretrtite od 5 rano do 12 v noci 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.7.11 15:12

Luci, to že je hlavičkou dolů neznamená že tak zůstane do porodu, miminka se ještě otáčí jak můžou, má tam pořád dost míst… mimča se otáčí sem tam tak do toho 35tt :kytka: Mě se malej taky otočil až později, teda on byl jednou tak podruhý tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.7.11 15:25

monny vzhledem k tomu ze tam Líla sedela zadkem dolu 2 měsíce v kuse, tak jsem rada že aspon vim, že se umi pretocit spravne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.7.11 15:59

luci, neboj, každé mimčo to ví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
1.7.11 16:00

:) no malá byla taky pekně hlavičkou dolů a dva dny na to hlavičkou nahoru :)
Ted v tom 31, podle uz 32 byla zase pekně hlavičkou dolů, ale večer bych řekla se zase otočila. to byly tlaky .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí