Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Monny taky gratuluji a kytice krásná.
ahojte holky, tak jsme o týden větší, malá má 1800g je hlavičkou dole a vše v pořádku. CS 3.
Kdybych citila tlaky v podbřišku mam dojit dřív, jinak kontrola zase za 4 týdny.
nicol ta už je krásne velká
monny preju teda jeste jednou vse nejlepsi
![]()
Tak my jsme rodili 10.6. v Brně-Obilní trh. Výsledek: Tomášek 3830g, 52 cm, císařským řezem
Monny89 píše:
nicoll, hezký bříškoStrie nevadí, holt jsme už zasloužilé maminy
ony časem vymizí…
Jinak mě pupek spadnul ve 34tt zhruba, ale žádný vliv to na blížící se porod nemá - já jsem přenášela![]()
![]()
Jako máš ho trošku níž, ale že by byl fakt regulérně dole, to se říct nedá…
me spadlo brisko uz od 30tt a malem sem rodila 35+3tt ale nakonec tto bylo az 38+5tt
luckyhorse krásný je
gratuluji.
ty jo holky ráno jsem se vzbudila , šileny sen jak mi odešla hlen. zátka, hned sem šáhla pod sebe že jako jestli je tam mokro či co. Ale už se malá vrtí takže klídek
No a potom … další šok … už je červenec a konec týdne, takže už budeme v čtvrtce července…není možný jak rychle se to blíží. kolem 20.7. pojedeme ještě na tři noci do Jičína a pak už jen čekat ![]()
Luci a jak je tobe ?
Ahoj holky ![]()
tak se po dlouhý době zase hlásím… jak se máte? Nezlobí vás miminka ?
lucky:
krásnej prďolka, gratuluju
lucienne:
tak jak? už máš pupek? co mimi, dává o sobě vědět?
nicollka:
nestraš se, ještě je brzo… máte se Sofčou ještě pár týdnů čas… jen ať se pěkně dopeče a je z ní hezká „baba“ ![]()
monny:
Jak válčíte s Davídkem? Doufám, že vám to klape. Jo, gratuluju k narozeninám…
Salamander:
A co ty? Už máš mimi u sebe? Předpokládám, že ano, měla jsi termín začátkem června, tuším bo se pletu?
My jsme byli před týdnem na šestinedělní prohlídce (jak já, tak malej). Oba v pořádku… malej přibírá jako o život, doktorka nevěřila vlastním očím
Teda ne že by to na něm bylo vidět, je to pořád dlouhej hubeňour
A pozitivní zpráva - alergie na kravské mléko nepotvrzena, takže já pomalu začínám s mléčnými výrobky - to byl absťák
No, za týden malýho čeká prohlídka na 9ti týdnech…to to letí
On mi vyroste dřív než si ho užiju
![]()
Mějte se všichni fajnově
Maty, jo, už máme nějaký režim a já systém.. ale že to trvalo.. Gratulka ke KO, my ještě ani nejsme objednaní ![]()
ahoj holky!
tak Lili je hlavičkou dolu konecne a jsem na neschopce
maty to musi byt uleva s temi mlecnymi vyrobky. Lili je pěkně živá. včera jsem ji citila temer nepretrtite od 5 rano do 12 v noci
![]()
Luci, to že je hlavičkou dolů neznamená že tak zůstane do porodu, miminka se ještě otáčí jak můžou, má tam pořád dost míst… mimča se otáčí sem tam tak do toho 35tt
Mě se malej taky otočil až později, teda on byl jednou tak podruhý tak ![]()
monny vzhledem k tomu ze tam Líla sedela zadkem dolu 2 měsíce v kuse, tak jsem rada že aspon vim, že se umi pretocit spravne ![]()
no malá byla taky pekně hlavičkou dolů a dva dny na to hlavičkou nahoru ![]()
Ted v tom 31, podle uz 32 byla zase pekně hlavičkou dolů, ale večer bych řekla se zase otočila. to byly tlaky .)