Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
lucienne píše:
ahoj bufi.urcite krtit nemusite
takže to jde normálně?? Já si to myslela
super děkuji moc
neni zac. je tu plno diskuzi o dvou jmenech tak se zeptej jestli neni treba potreba neco z matriky kvuli tomu ![]()
Luci, jojo, je to nádhera, se mrkni na fotky https://www.emimino.cz/…idek-3-6042/
Jojo, děkuji, je to náš smíšek.. ale umí se i krásně vztekat ![]()
určitě se na to ještě poptám.. Mě jen zajímalo jestli o téhle variantě můžem uvažovat ![]()
jej Monny nadherny fotky, ja už se tak těším až vyjedeme s kočárkem.
A jak vám spinká? Se bojim že budeme mit křiklounka
Dany byl super spinkal snad půl roku a má to do ted, lehneme spolu k pohádce a spíme oba. Tak jak se říká každé těhu jiné, každé dítě jiné tak aby mi to ted nedala pěkně spapat ![]()
nicol.. díky ![]()
No, spinká tak nějak pravidelně.. celou noc krásně prospí.. s jedním krmením kolem 4-5 ráno.. a pak spí tak do 8 ještě.. A přes den doma moc nespí, ale jsme denně venku v kočárku, tak těch 5hodin ![]()
díky nicol
monny to je fajn ze takhle spi celou noc
teda ja bych furt spala a Lili mě furt okopává ![]()
lucienne píše:
díky nicolmonny to je fajn ze takhle spi celou noc
![]()
teda ja bych furt spala a Lili mě furt okopává
bufinda píše:
Ahoj holky .. taky se přidávám termín máme 24.října.. ale prý to vypadá že to bude dřív tak uvidíme.. Chtěla bych se zeptat nemohu to nikde najít ani v diskuzi ani na netu .. Přemýšlíme s partnerem o dvou jménech vypadá to že budeme mít holčičku a líbí se nám Viktorie Nela ale známí nám řekli že musíme byt křtěný aby jsme mohli dát dvě jména?? je to pravda nebo už u nás povolili dvě jména normálně.. moc děkuji za pomoc![]()
Ahojky nemusíš být křtěná to vůbec neee…já jsem chtěla dát taky dvě jmena, ale nakonec jsme dali jen jedno už tak má malá dlouhé jmeno i příjmení.....zkus se kouknout na matriky.cz tam myslím to je co se vše musí udělat.
bufinda píše:
Ahoj holky .. taky se přidávám termín máme 24.října.. ale prý to vypadá že to bude dřív tak uvidíme.. Chtěla bych se zeptat nemohu to nikde najít ani v diskuzi ani na netu .. Přemýšlíme s partnerem o dvou jménech vypadá to že budeme mít holčičku a líbí se nám Viktorie Nela ale známí nám řekli že musíme byt křtěný aby jsme mohli dát dvě jména?? je to pravda nebo už u nás povolili dvě jména normálně.. moc děkuji za pomoc![]()
Ahojky nemusíš být křtěná to vůbec neee…já jsem chtěla dát taky dvě jmena, ale nakonec jsme dali jen jedno už tak má malá dlouhé jmeno i příjmení.....zkus se kouknout na matriky.cz tam myslím to je co se vše musí udělat.
culi to je des co? od 4 rano jsem se prevalovala v posteli a užuž sem zabírala tak me poradne nakopla ![]()