Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobré ráno
třepu se jak ratlík a mám nervy na pochodu, vrazila jsem intimku a čekám. teče ze mě špinění a trošku do krve. nevím co to je, malá mě ještě ráno kopkala. Ted jsem vstávala. Kamarádka je v pohotovosti, ale bojim se nechci zůstat v nemocnici co ten muj maly šmudlik tady.
no Nicolko to máš ještě čas ne? no snad to nic nebude, ale jestli máš kamarádku co by pohlídala malýho, tak bych možná raději zašla k doktorovi, jestli je všechno Ok
![]()
nicol, kdy jsi byla na kontrole, je možné, že to je z toho, nebo možná hlenová zátka ![]()
Ivi, ten je obrovskej ![]()
no na kamarádku čekám ta mě odveze. Malý bude u babičky. snad nás ještě pustí domů. oni ve Vyškově takto brzy ani nerodí, až po 36tt a to bych musela do Brna.
Snad to je jen zátka. řekla bych že se to zklidnuje, ale na kontrolu pojedu.
TEd sem poslední dva tydny nemela nic právě, ani sex, ani kontroly, jen jsem sama doma s malym a většinou polehavam.
Monny89 píše:
nicol, kdy jsi byla na kontrole, je možné, že to je z toho, nebo možná hlenová zátkaIvi, ten je obrovskej
jé tak to jsem ráda, že někomu připadne velkej, mě celkem taky, ono někdo mi řekně že je malej nekdo že už je velke, tak pak neví
ale podle té váhy zas tak velkej není, no musím ho zas zvážit ![]()
no tak to je dobře to raději jeď ať tě zkontrolují, tak držím palce ať mimko ještě počká v bříšku do termínu
![]()
nicol, tak uvidíš na kontrole, držím palce ![]()
ivi, kolik že váží? ![]()
ahojte holky tak mě tu máte
za 14dní kontrola, kdyby něco tak hned. Pan dr. říkal že jsem se pootevřela, hlavička naléhá, pak udělal vnitřní ultrazvuk a že hrdlo 4cm , tak nevim moc z toho chytrá nejsem. Dostala jsem železo 2× denně a klid na lůžku.
A máme svůj první monitor, kterému taky moc nerozumím ![]()
Děkuji
jojo Luci manža dojede a ja se ani nehnu , max na wécé ![]()
díky. No takže skoky tam jsou, no když jim tam skákali čisla tak u čísla 82 už to byl masakr, jinak co bylo vysoko tak kolem 52 a to se dalo.
No ty brdo Nicol, to mas vazne jeste dost casu. Snad Sofinka tak moc nepospicha a jsou to jen poslicci ![]()