Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
16.8.11 19:33

ahojky holky,tak mam super novinu!!! Vyklubal se nám první zoubek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
16.8.11 19:35

Luci krásné a ty barvičky jsou mnam :)

Maky gratuluji, tak kdopak našel na šaty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
16.8.11 19:36
Nicollka píše:
Luci krásné a ty barvičky jsou mnam :)Maky gratuluji, tak kdopak našel na šaty :)

Nicollka: babička… =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.8.11 08:20

gratuluju k zubáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.8.11 09:03

:cert: ahoj holky ja jsem taka vytočená hned po ránu.

objednala jsem Danielkovi trampolínu, nikdy nebyl problém, zaplatila jsem 3000,– s tím že odeslání do 7 dnů. Po 7 dnech paní vymyslela že dodavatel je na týden na dovolene a pak hned odešle. toto ponděli jsem psala, že kdy teda odesila že to chci do pátku mít doma. Včera napsala že me bude kontaktovat řidič. Dnes ráno email, že si po 14ti dnech všimla že jsem zaplatila o 300,– mín, a tím se dodání prodlouží. No zaplatila jsem přesně jako je v objednávce, a nic víc platit nebudu. Danielko mi tu plače, že nebude mit trampolinu, a ja jsem na nervy jestli ještě uvidim 3tisice, což je pro mě kvantum peněz. Psala jsem ji ať mi ihned vrátí peníze, ale už se fakt bojim, no a co jsem pak našla diskuzi na mimibazaru tak sem se fakt zhrozila :( :cert: :cert:
Nevím co mám dělat. a Paní je z Ostravy tam bych udělala takové peklo, asi zavolám manželovi, ten na mě bude nasrany, ale co už nadělam. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.11 09:08
Nicollka píše: :cert: ahoj holky ja jsem taka vytočená hned po ránu.objednala jsem Danielkovi trampolínu, nikdy nebyl problém, zaplatila jsem 3000,– s tím že odeslání do 7 dnů. Po 7 dnech paní vymyslela že dodavatel je na týden na dovolene a pak hned odešle. toto ponděli jsem psala, že kdy teda odesila že to chci do pátku mít doma. Včera napsala že me bude kontaktovat řidič. Dnes ráno email, že si po 14ti dnech všimla že jsem zaplatila o 300,– mín, a tím se dodání prodlouží. No zaplatila jsem přesně jako je v objednávce, a nic víc platit nebudu. Danielko mi tu plače, že nebude mit trampolinu, a ja jsem na nervy jestli ještě uvidim 3tisice, což je pro mě kvantum peněz. Psala jsem ji ať mi ihned vrátí peníze, ale už se fakt bojim, no a co jsem pak našla diskuzi na mimibazaru tak sem se fakt zhrozila :( :cert: :cert:
Nevím co mám dělat. a Paní je z Ostravy tam bych udělala takové peklo, asi zavolám manželovi, ten na mě bude nasrany, ale co už nadělam. :(

Máš jedinou možnost, napiš paní majitelce obchodu e-mail, slušný a v něm ji informuj, že máš zaplacené a buď ti pošlou objednanou věc nebo že odstupuješ od objednávky z důvodu nedodržení obchodních podmínek a chceš okamžitě vrátit peníze, pokud ti do 3 dnů od odeslání e-mailu nedojdou peníze na účet, že budeš kontaktovat ČOI to je jediné čeho se obchodníci nejvíc bojí. Pokud jí pohrozíš ČOI uvidíš jak se vše pohne :palec: Hodně štěstí, někdy je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.8.11 10:50

IvkaH jj děkuji moc, už jsem ji napsala email. Telefon nebere. Tak aspon emailem, že chci peníze zpátky, s tím že budu kontaktovat ČOI a podám trestní oznámení, v případě, pokud nezačne nic řešit … no ale toto se mi stalo poprvé, a už nikdy peníze napřed, jen dobírka, no aspon jsem se poučila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.11 10:57
Nicollka píše:
IvkaH jj děkuji moc, už jsem ji napsala email. Telefon nebere. Tak aspon emailem, že chci peníze zpátky, s tím že budu kontaktovat ČOI a podám trestní oznámení, v případě, pokud nezačne nic řešit … no ale toto se mi stalo poprvé, a už nikdy peníze napřed, jen dobírka, no aspon jsem se poučila

Je lepší email, jak telefon, email si ulož, to máš důkaz ten můžeš vytisknout. Telefonem řešit takové věci je k ničemu. Ještě pokud by na ni neplatila ČOI tak určitě zabere živnostenský úřad.
Jasné příště už jen na dobírku, je to přece jen jistota. Jo a když nad tím tak přemýšlím, jak ti psala, že si platila o 300,– míň to je možné, ona si možná zapomněla nastavit, aby se jí automaticky přičetla cena dopravy, to by tak odpovídalo, ale to je její problém a zpětně ti to nemá co účtovat můra jedna. Platná je ta cena 3000,– i kdyby ona měla platit dopravu a balné. Držím palce ať to dobře dopadne. Jo hlavně si ulož všechny emaily co jste si vyměnily, kdyby byly potřeba. Dej vědět jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.8.11 12:57

jj moc děkuji. uložené mám vše vždy od objednávky až do doručení pak teprve vše mažu.

Jinak trampolina byla 2999,– a doručení kurýrem 100,–
Za co bylo dalších 300,– už nevím. Paní odpoví na email vždy jednou stručnou větou z které nikdo nic neví. No manželovi už jsem volala, dáváme ji čas do patku a když to v patek nebude na učtě půjde za ní osobně a to bude teprve vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.11 13:00

aha, tak to nechápu za co chtěla ty 300,– :think: asi si chtěla zaúčtovat to, že ty musíš čekat, kráva jedna, no čekejte do pátku a když tak manžel ať koná, přece jen si těhotná, tak ať z rozčílení neporodíš :pankac: . Dej pak vědět, jak to vypadá. Jo a přes který shop si to kupovala vlastně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
17.8.11 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.11 14:35

Tak si přečti její obch. podmínky, minimálně na tu smluvní pokutu nemá nárok, nemá právo si účtovat pokutu, když si objednáš přes net máš 14 dní lhůtu na vrácení.
Je to celé nějaké divné :zed: . Dávej si na ni příště bacha. http://emilka.mimishop.cz/nakupni_rad.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
21.8.11 19:13

Ahoj holky, syn mě přemluvil, šli sme na hody včera, na koupaliště dnes, řikala sem si, zaplavu si uvolnim se a prdlajs akorat bolesti, plavat nešlo, hrůza..jsem KO a padám spát.

39tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.8.11 19:52

nicol super brisko :) ja hcci prave zitra taky na koupák. ale nevim jestli to dam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
21.8.11 20:08

pro mě to bylo naposledy a zase tak za rok :) Dany musi chodit s dedem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie