Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
27.8.11 07:43

karamelko díky za optání :) včera byl docela masakr, silne bolesti rano vzdycky hodinu, pak pul hodinu nic pak zase hodinu jo :roll: no a to jsem se musela nehybat jak to bolelo. tak nevim co to zas bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.8.11 11:09

Jojda, to je mi lito, ze vas to vsechny zlobi tak dopredu. Ja moc doufam, ze budu mit vsechny porody s prvne prasklou vodou a nejdriv bez bolesti. Kdyz to tak ctu ty vase poslicky kolik tydnu dopredu :-? , to jsem to vazne mela pohodovy, uff. Ja myslim, ze se uz taky pomalu a jiste tvoje telo pripravuje.

Moje segra se tenkrat ptala jak pozna, az uz to bude ono, kdyz ma stale poslicky. Bylo ji receno, at se neboji, ze to zarucene pozna…

Hlavne se Luci niceho neboj a ver, ze to vsechno pujde hladce :wink: Ja myslim, ze u vseho hraje hlavni roli psychika. A taky verim, ze diky tomu jsem mela ten porod relativne rychly a bez komplikaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
27.8.11 11:25

karamel ja si prave pripadam jak exot ale vubec se nebojim. ani trochu. mne to dojde až budu v porodce asi :nevim: ale nejak se mimčo ven dostat musí a pár lidí předemnou už to zvládlo tak to snad zvládnu taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.8.11 11:48
lucienne píše:
karamel ja si prave pripadam jak exot ale vubec se nebojim. ani trochu. mne to dojde až budu v porodce asi :nevim: ale nejak se mimčo ven dostat musí a pár lidí předemnou už to zvládlo tak to snad zvládnu taky :mrgreen:

Super, to presne jsem si rikala taky ;) Ono si telo taky pomuze samo, ja jsem si ve sprse hned po porodu rikala, ze to az tak hroznyho nebylo :D
A vis co? Nedojde ti to :mrgreen: Ani az malou porodis tak ne :D Mne to dochazi pomalinku az ted a to uz jsou malymu bez mala 4 mesice :D
Ja jsem zase mela spis strach, jestli budu dobra mama a podobny veci :) Ale porod jsem brala tak nejak samozrejme. Ikdyz si ted vzpominam, ze jsem si asi 2× ve vane sebelitostne pobulela, ze jak me to asi bude bolet… ale ja mela ty stavy ve vane behem tehotenstvi vzdycky silene ubuleny. Asi jak jsem tam byla jen sama se sebou a tim briskem…
A ve finale mi vsichni rikali, ze mi to s malym jde, jako bych uz mela minimalne jedno mimco pred nim. Vsechno to prislo tak krasne samozrejme a prirozene. Jezisi az tu ted bulim, kdyz jsem si vzpomnela, co jsem citila, kdyz jsem na malyho hodiny a hodiny koukala v porodnici kdyz spinkal…
A koukam, ze jsem se pekne rozepsala, tak se omlouvam za roman :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
27.8.11 12:39

karamelko to budeme asi podobny typy :dance: a mě teda všechno dochazi až když je po všem a nestresuju se předem. určitě jsi skvělá máma :hug: a jak se oliverek ma? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.8.11 13:04

já bych se taky ráda přidala,mně se miminko narodilo v únoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.8.11 22:24
lucienne píše:
karamelko to budeme asi podobny typy :dance: a mě teda všechno dochazi až když je po všem a nestresuju se předem. určitě jsi skvělá máma :hug: a jak se oliverek ma? :dance:

Mno nevim, ja se taky docela nervacek :D Ale prima, to jsem moc rada Luci, ze se nestresujes predem, nema to smysl stejne ;) Oli se ma bajecne a cely den nam tu povida. Uz jen cekam, kdy zacne zvatlat ze spani :D A taky kouka s tatinkem na telku, podivej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.8.11 22:29
blankasi píše:
já bych se taky ráda přidala,mně se miminko narodilo v únoru

Ahoj Blani, vitej ;) Mas klucika nebo princeznu? A jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.8.11 06:19

juuu je tak roztomilej :srdce: ty baby nebudes stihat odhanet :wink: co nicol nerodi nám náhodou? :palec: ahoj blanko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
28.8.11 10:28
lucienne píše:
juuu je tak roztomilej :srdce: ty baby nebudes stihat odhanet :wink: co nicol nerodi nám náhodou? :palec: ahoj blanko :mavam:

Koupim si vidle a bude to :D Jo no na Nicol jsem taky myslela hned po ranu. doufam, ze rodi a nebo si uziva manzela, takze na net ani nejde ;-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.8.11 19:07

tak tak Karamelko :ú uživam si manžela .. no rano v 6h odjiždi, takže na to budu sama to mi to ditě udělalo schválně. :cert: :cry: No musim to zvladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
28.8.11 19:35
Nicollka píše:
tak tak Karamelko :ú uživam si manžela .. no rano v 6h odjiždi, takže na to budu sama to mi to ditě udělalo schválně. :cert: :cry: No musim to zvladnout.

No ty brdasku a ja jsem tolik doufala, ze uz chovas malou v naruci :((( Je mi moc lito, ze na to budes sama. Ale ty to zmaknes! :wink: :huban: Hlavne uz aby, vid?!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.8.11 19:48

nicoll to je skoda… kdy se ti manžel zase vrací? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
28.8.11 21:57
lucienne píše:
nicoll to je skoda… kdy se ti manžel zase vrací? :hug:

Luci obavam se, ze na to uz Nicol ani Sofinka cekat nebudou chtit :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
29.8.11 06:02

Dobré ráno tak od 4:30 jsem vzhůru a nemůžu usnout. Manža v 5 odjel na vlak :( Tak jsem zase slaměná vdova. Jak dlouho druhorodičkám trvá porod? No doufam mi prdne voda at to poznám tutově a rodit se půjde až tak za 5 hodin :D aby manža stihl dojet, jinak budu vraždit.
Prý to bývá rychlé, a k tomu že jsem tak otevřena a bla bla pry to může být rychlovka nakonec.
A když přijdou bolesti, což mám stejně pořád, tak abych mu nevolala hodku před, že vlastně už to je ono :D Nechci mu volat nějaký falešný poplach, protože ty bolesti jsou hrozné už teď tak to chci nechat až si budu fakt jistá a bude to pořádné :cert:

Jinak normálně jezdí manžel 1× za 14dní takže za 14dní :) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky