Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No už at je zítra a jsem na té poradně se jich zeptam jak to jako mam poznat. Zkusim přemluvit dr na hamiltona, ale určitě na 1000% řekne že ne. ![]()
Asi budu muset najit nejakyho dr ktery mi to udela a bude ![]()
jj určitě čeká na tatinka jen ![]()
No však už začnu 40tt tak uvidime, aspon kdybych po tech bolestech byla vic otevřena, kdyby to aspon k necemu bylo.
Nicoll drž se,mě to čeká za měsíc a taky se bojím,že to nepoznám…hamiltna dobrovolně???prý je to dost bolestivý
já měla hamiltona u danyho, odpoledne udělali a druhý den na oběd už sem ho chovala, vůbec to nebolelo, je to nepřijemny ale je to ani ne minutka da se to, rozhodně lepší, jako co prožívám už druhý den za bolesti.
Ja myslim Nicol, ze Sofinka opravdu uz jen ceka na tatinka
Myslim, ze jsi psala, ze zitra uz je doma, hm? Mno jak znam zensky (coz by se klidne mohlo tykat i holcicek v brisku) tak se byt tebou pripravim na zitrejsi porod
![]()
Ikdyz teda ja mit bolesti jako ty vcera, tak uz jsem davno v porodnici. Je to sibalka ta tvoje princeznicka ![]()
Tak tatinek volal zapiji něčí dceru co se dnes narodila, no doufam bude zítra použitelnej. v 14.17 má dojet vlak, tak už ať to je.
Tak pro dnes se loučím Zítra v 13h jdu do poradny tak jsem moc zvědavá a jestli nic nebude nového a pořád na prst, tak už tam snad ani nikdy nepůjdu, 4 týdny poslouchat to stejné, praštim doktrora asi
hodne stesti a dej vědět
ja jdu za týden a pak už asi na kontroly do porodky ![]()
Dobré ráno, slunko už paří.
Před půl hodinkou mi volal MM, že už se chystá v půl jedné mu jede vlak. A mě se chce plakat jak ja se těšim. Od rána mam břicho jak beton, Aj Sofi asi citi že jede tatínek
Polovina zářijek už porodila Přemýšlím, že se dnes zeptam na Hamiltona, i když to v porodnici nedělaji, ale tak za optani asi nic nedam, jestli bude nález stále stejný a pak hupsnu na manžu, no ten se ma na co těšit Musím porodit do neděle, v pondělí ráno odjíždí zase zpět do Ostravy
Moc děkuji a určitě jak dojedeme domů hned dám vědět. Jestli se mi zase zastavi břicho na monitoru
od rána zase poctivě bolí, a vždy když dojdu na monitor tak nic to mi dělá schválně
Ahojte holky, takže dnešní poradna…otevřena na dva prsty, hlavička naléhá, potom hlásil nějaké cosik značky atd. Další kontrola v pátek, ale byl tam dalši doktor a PA a shodli se že tak to do patku určitě nevydržím, i podle monitoru, krásné kontrakce, když to PA viděla tak se ptala kdy mám termin že jestli už ted o vikendu
takže se něco děje a může to být každým dnem ![]()
a jdeme grilovat kuřátko na dvůr, konečně se tam dá i dýchat. No bolesti valí stále dál a jetě hupsnu na manžu ![]()
Juuu supeeer
tak preju i poradnou nocni bourku a to kuratko si dej poradne ostry
a to by bylo, aby nebylo ![]()
Nicol, ty brdo ja jsem normalka nervozni, jako bych mela rodit ja sama ![]()
Mimochodem co ty, Luci? Psala jsi, ze nejaky poslicci uz probehli a od ty doby nic? Ikdyz tvoje mazlinka ma jeste cas ![]()