Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
2.9.11 13:20

ahoj a díky :-) nám to tvrdili 2 různý doktoři takže jsme tomu věřili a taky jsme všechno nakoupili do růžova takže jsme po porodu sháněli zase všechno modrý :-D naštěstí kočárek máme zelený tak to nevadilo..tak držíme palce aby to byla ta princezna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
2.9.11 13:22

nicol drž se, a at to je brzo za Vámi a malou máš už v náručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.9.11 13:24
Nicollka píše:
Dobré ráno,tak za půl hodinky už vylezu z postele a půjdu se chystat, přijede děda, půjdeme na meníčko a pak jdu na Monitor a Kontrolu spodku, jsem moc zvědavá jestli jsem se otevřela trochu víc nebo nic :cert:
Každopádně budu prosit o „hamiltona“, Danielko měl 2.10 a 3.10 byl na světě, a Sofinka by mohla byt přesně o měsic dřiv :) to by bylo krasne 3.9. :D
Tak držte palce, jsou v porodnici dost proti, ale budu fakt škemrat už.

Čauky ten hemilton je dobrá věc udělali ti ho? Mě se asi do 12ti hodin co mi to dr. udělala rozjeli kontrakce a druhý den už byl Tomášek na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
2.9.11 16:02

tak jsem doma, pan dr. se usmál a povídá, já tu každý den čekám že rodíme a vy si zase dojdete Monitor prý krása, pravidelné kontrakce, což mám už od rána, tak prý abych se večer ještě nevrátila, no mám kontrolovat kdy se začnou zkracovat, můžou to být hodiny, může to být pár dní. V pondělí mám dojit kdyžtak na „HAMILTONA“ huráá. Jinak prý branka 1cm , propustná na 2 prsty a nachystaná.

a jdeme se chystat na hřiště, fotbal a pak lampionovy pruvod, snad me to nechytne tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
2.9.11 22:28

Hezky pekne, uff uz toho mas plny kecky Nicol, vid? SOFIII, UZ MAMINKU NETRAP A SUPAJDI VEN!!!!! MY SE TU NA TEBE UZ TAKY MOOOC TESIME!! Ale jestli uz ani tohle nezabere, tak vazne nevim :nevim: :nevim: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
3.9.11 04:02

nicoll tak uz rodis? mne užž to desne unavuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.9.11 10:00

dobré ráno, dnes asi nevylezu z postele, nic se mi nechce, v noci sem spala jak špalek, od rana zase bolesti ale nic se zatim nezkracuje a pravidelnost bych řekla vymizela. JEště že v ponděli slibil toho hamiltona takže od utery uz budem s mimčem, můj jediný uklidnovak.

včerejši hory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.9.11 13:56
Nicollka píše:
dobré ráno, dnes asi nevylezu z postele, nic se mi nechce, v noci sem spala jak špalek, od rana zase bolesti ale nic se zatim nezkracuje a pravidelnost bych řekla vymizela. JEště že v ponděli slibil toho hamiltona takže od utery uz budem s mimčem, můj jediný uklidnovak.včerejši hory

Dobre ranko holky :kytka:
Neco noveho pri nedeli? Nicol jak to tak ctu, pozitri uz budes mazlikovat Sofinku, vid? Juu, ja si ted tak sama pro sebe premyslim, jaky to asi je mit druhy mimo…Ale jeste mame cas. Hory jsou poradny teeda 8-o
Culie tak to je peklo docela, vid? Ja zadny poslicky nemela. Jednou rano jsem se vzbudila s bolestma v podbrisku jako pri menstruaci, kratce po poledni mi praskla voda a za 12 hodin byl Oli venku.
Justy1 to je pecka teda, ze jste museli kupovat vse jiny :lol: Mne by odvezli :D I z toho duvodu jsme se rozhodli, ze pohlavi vedet nechceme. Sice bylo vsechno kremovy, bily, zluty nebo zeleny, ale nam to neva. A chlapecek byl pak jako bonus, ja totiz ruzovou moc neeerada :-( ;)
A ja o tom Hamiltonu teda jen slysela, ale nikdy bych do toho asi dobrovolne nesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
4.9.11 14:05

tak stále 2v1, manžel už je na cestě za náma se těším. A moc se těším i na hamiltona, dělali mi u syna, pohodička a jak byl pak rychle venku, tak snad to bude fungovat tentokrát stejně. takže ráno odvedeme malého do školky a pak hurá na dceru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
4.9.11 14:06

nicoll ty tomu hamiltonu hodne veris vid? :) ja jeste na ktg nebyla tak ani nevim jak to ma vypadat a co je co :oops: jdu poprve v pondělí… jinak sem holky už hrozně zmožená a nemůžu se dočkat až budu mit lili u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.11 15:20

Ahoj holky, souhlasím s Nicol mě u první dcery taky udělal doktor Hamiltona, poslední den 39tt, protože jsem měla vysoký tlak a chtěl aby šla k vůli tomu dřív ven, že by to mohlo ohrozit obě a malá byla po Ham. do 24h. venku, trvalo dlouho než se dostavily kontrakce, ale ony se dostavily a pak to šlo jak po másle i samotný porod byl hodně rychlý bez trápení, vše i s příjmem v porodnici trvalo jen 4 hodiny a malá byla venku, jsem za to ráda a tentokrát si o něj řeknu sama, zabolelo to jen v ten moment co to udělal a pak už nic pohoda, ale výsledek se dostavil :palec: Takže se holky Hamiltna nebojte jedině tak Vám může doktor pomoct to trošku urychlit, jen na každou z nás příjdou jinak po něm ty kontrakce některé dřív některé později, ale příjdou. Nicol ať to zítra výjde a doktor ti to ulehčí, ať už máte malou princeznu u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.9.11 01:22

No ja nevim…nastesti jsem ho nepotrebovala a doufam, ze nikdy potrebovat nebudu :think:
Nicol, hodne stesti k dnesnimu vysetreni a tedy zitrejsimu porodu a uz se mooooc tesim na Sofincinu fotecku. At to mate co nejrychlejsi a nejsnazsi :huban: :hug: :kytka: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
5.9.11 06:34

Ivi jak je to s tim tlakem? ty jsi ho mela vysoky i pres leky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
5.9.11 09:10

tak začínáme 41tt
dnes den „D“ :), za dve hodinky vyrážíme na meničko a pak na hamiltona ja se tak těším, jen aby to pomohlo. ¨Tak se určitě odpol. ještě ozvu, mějte se zatím krásně.

děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
5.9.11 10:14

Ahojky, taky se přidávám, Radeček Bohumil se narodil 16. července 2011.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure