Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
5.9.11 13:15
lucienne píše:
Ivi jak je to s tim tlakem? ty jsi ho mela vysoky i pres leky? :think:

Ano i u první dcery jsem měla vysoký tlak tam jsem jedla i prášky od 30tt a pak mi řekl bud teď hned Hamilton nebo v pondělí nástup na rizikové do porodnice a bude vyvolávačka, tak jsem kývla na jeho variantu a v pondělí už jsem byla i s dcerou doma a to mi by mi to teprve vyvolávali.
Teď jsem dojela s KO, tlak mám zas na hranici, nelíbilo se mu, že se mi pořád motá hlava, mívám mžitky před očima často a napuchlé prsty na rukách, takže dneska opět udělal hamiltna, tak jsem zvědavá za jak dlouho se dostaví výsledek tentokrát, když minule jsme byli hotoví do 24h. dneska to vůbec nebolelo jen to byl takový nepříjemný tlak chvilku, teď mě chytá bolest kolem míchy a chvilkama křeče v břiše a hrozně se zas potím. Tak snad bude malá zítra venku, zas bych ráda rodila v noci, když tam není moc lidí okolo a je klid :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
5.9.11 15:05

Ahojte tak jsem doma, špiněni velké, mám to za sebou, teda ale mu to trvalo, ale dělal to opatrně, prý aby mi tam nerupla voda že se tam tlači. Branka 2cm , tak přes víkend 1cm poskočil. Čekají mě v noci :D tak snad se ta princezna už spustí ven.
Ne že by to nebolelo, ale byla jsem statečná a ono ještě ty pořadny bolesti dojdou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
5.9.11 15:18

ahoj holky. dneska jsem byla na prvnim monitoru… napřed tam byli u mimča hodnoty 180 tepů a tlak namerili 150/100 tak mi řekli at tam prijdu za 2 hodiny na premereni. tepy už ok, ale tlak 155/95. tak zavolali 2 doktorky a zvyšili mi davky dopegytu a musim tam jezdit každý den na přeměření tlaku. v patek se to vyhodnotí a bude se řešit jestli me budou vyvolavat nebo co a jak. :-( nicol drzim palce at se to co nevidet rozjede. ivi teda taky po hamiltonu, vy me tady snad obe opustite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
5.9.11 19:45

tak jdu do sprchy, bolesti od hamiltona jak krava, 8min, ted uz 4 min tak asi v noci ji tu máme … drzte palečky, pak napišu , snad rano budem dve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
5.9.11 19:50

juuu nicol to zni nadejne :) moc drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.9.11 23:07

Holky, ja vas docitam a ani nedutam… ufff no teda za jeden den rovnou hnedle dve po hamiltonu a Luci u tebe to taky vypada teda asi na driv, vid? Jeeezisi, to je napinavy!! Hlavne at jste vsechny v poradku zlatulky :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
5.9.11 23:09

karamelko pokud se neuravi ten tlak po zvyseni leku tak asi jo :nevim: v patek se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.9.11 23:31

No Luci tak se tes a neboj, bude to dobry :hug: Jsi uz v 38. tydnu, coz uz muzes klidne rodit ;) Sice chapu, ze je to neprijemny mit jakoukoliv komplikaci, ale na druhou stranu aspon budes s Lilienkou driv :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
5.9.11 23:39

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mám holčičku narozenou letos 7.května.
Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
6.9.11 00:35
janinka81 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mám holčičku narozenou letos 7.května.
Zatím :mavam:

Ahoj Jani, Vase Julinka je presne o den starsi nez nas Oli ;) :palec: A teda jak koukam na ty tvoje metriky, kloubouk dolu, ze mas po ne jeste ani dvouletych dvojcatech hned dalsi mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.9.11 08:47

díky karamelko. taky že bych klidně rodila, jen se bojim aby byla lili v poradku :hug: ahoj jani! vitam te

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
6.9.11 10:55

Koukněte se na Sofinku, zvědavá je na maminku. Dnes ji poprvé spatřila - 52cm měřila a 4000g vážila. Krásná je jak slunéčko, už otvírejte vínečko :)
narodilo se nám štěstíčko v 2:30hod…6.9.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
6.9.11 10:57

Nicolll..super gratulace k princezně :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
6.9.11 10:57