Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
6.9.11 11:22

Moc krásná holčička,gratulace veliká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.9.11 12:55

Ahojky,můžu se také přidat?Mám 3.měsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.9.11 14:07

nicol to je nadhera! moc gratuluju :kytka: a závidím :mrgreen: ahoj arlene :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
6.9.11 14:11

Vítám tě Arlenne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.9.11 15:16

Děkujio za přivítaní a také se připojuji ke gratulaci,hodně zdraví Sofince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
6.9.11 17:45

Juuuuuuuuuu Nicol, uz je to tady :dance: :dance: :dance: Sofinka je prekrasna baculinka :srdce: :srdce: :srdce: Mooooooc gratuluju, ja tu bulim dojetim :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.9.11 17:47

Jééé, Nicoll- gratulace, Sofinka je krásná :dance: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
7.9.11 09:09

ahoj holky :mavam:

včera jsem četla tu novinu, ale už nestačila reagovat, páč malej měl svůj den :nevim:

Nicollka:
gratuluju k Sofince a přeju hodně zdravíčka a ať vám dělá jen a jen samou radost

Lucienne:
Jak je tobě, holka? Už se ti to blíží, viď… těšíš se? A co Lilly je hodná v bříšku?

Monny:
Jak se máte s Davídkem?

mimochodem zdravím nové maminky… pěkně se to tu rozrostlo, co jsem tu nebyla…

Jinak mi s Vojtíškem startujeme pátý měsíc :) Je to s ním sranda, už se překulujeme z bříška na zádička a nazpátek, taky už zkoušíme lézt (největší výkon zatím půl metru) :) Ale je to den ode dne lepší :) Hlavně už si nehraje na pštrosa (nohy kmitaj směr vpřed a hlava to brzdí zarytá v dece :):nevim:

Přidávám vám sem fotku toho rošťáka :)

pokusím se sem dostávat zase nějak pravidelněji, abych byla v obraze - už jsme se docela vymotali z toho kolotoče malej, domácnost, práce - takže zajetý nějaký režim, dokonce i manža hodinku hlídá, když potřebuju pracovat, tak je to už taky lepší :) přeci jen, už můžou kluci blbnout, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.9.11 10:07

Maty, ahojky :mavam:

Ale jo, u nás vše v pohodě, v rámci mezí, všichni jsme teď marod.. A malej začíná být nějakej protivnej, jestli to jsou zuby? Nevím. Ale pořád fňuká, začíná se budit v noci, už mi nespí 12hodin v kuse, ale s jedním krmením.. tak přemýšlím jestli mu nezvýšit dávky jídla přes den, aby v noci spal zase jako předtím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
7.9.11 10:12

monny:
tak to neporadím, my jsme pořád kojný… ale dřív mi spával s jedním kojením a teď si přidal ještě jedno… mimo to dnešní noc byla děsná a vstávala jsem co půl hodinu a co hodinu se dožadoval jídla :zed: tak nevím, jestli je to ten růstový spurt? :nevim:

zuby to být mohou, nás už asi brzo taky potrápí, už je máme vyrovnané v horních dásničkách,tak jsem zvědavá, kdy se nám začnou prořezávat :think:

Taky ti přes den tak drmolí? Vojta si vejská, rozčiluje se, směje se, kolikrát si třeba hodinu vystačí úplně sám bez maminky :dance: ale zase na druhou stranu má taky hodiny, kdy maminku a její blbosti vyžaduje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.9.11 10:29

Maty, spurtík je pak až v šestém měsíci ne? :think: Nevím co to je, ale štve mi to.. přes den kňučí, občas je v poho, pak zas fňuká, jako kdyby ho fakt něco trápilo, ale v pusince jsem si ničeho nevšimla…
Jako jinak je ukecanej po mamince :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
8.9.11 20:40
Nicollka píše:
Koukněte se na Sofinku, zvědavá je na maminku. Dnes ji poprvé spatřila - 52cm měřila a 4000g vážila. Krásná je jak slunéčko, už otvírejte vínečko :)
narodilo se nám štěstíčko v 2:30hod…6.9.2011

Gratuluju k Sofince .. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk: taky mám dcerku Sofii… :wink: :wink: . když se narodila tak měla 46cm a 2920g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.9.11 07:55

mám holčičku Nikolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
9.9.11 10:18
Monny89 píše:
Maty, spurtík je pak až v šestém měsíci ne? :think: Nevím co to je, ale štve mi to.. přes den kňučí, občas je v poho, pak zas fňuká, jako kdyby ho fakt něco trápilo, ale v pusince jsem si ničeho nevšimla…
Jako jinak je ukecanej po mamince :pankac:

Monny spurt muze byt v 3. a 6. tydnu a pak v 3. a 6. mesici. Ale je to samozrejme jen orientacni. Nas Oli ho mel v 3,5 mesici a nektery mimca ho nemaji vubec. Je to dost individualni. Ja jsem si taky nebyla jista, takze jsem chtela zalozit novou diskuzi a ukazalo se, ze uz jich tu je na tohle tema spousta. Procetla jsem si je a ted uz jsem v poho. :wink:
A jinak nas maly je taky ukecany po me, hulaka tu treba pul dne. A pak zacne pofnukavat a vetsinou chce, abych s nim delala saskarnicky. A nekdy neuveritelne zapisti a smeje se tomu. Uplne ten piskot tlaci ven, jako Kdyby zkousel, co jeho hlasivky dokazou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.9.11 10:30

karamelinko, už jsme to překonali, trvalo to dva dny, ale už je to zase jako dřív… díkybohu :mrgreen: Nevím co to bylo, asi se jen nějak šprajcnul no.

Včera jsme byli na očku, druhá hexa a synflorix, takže je utahaný a ospinkaný, ale zvládá to super, bez reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí