Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
19.9.11 19:26

Ty uz to mas za dverma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
19.9.11 19:31
no nevim,sem zvědavá kdy to přijde no
Jita H píše:
Ty uz to mas za dverma :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.9.11 11:18

Tak co sem si tak na rychlo úřečetla. Tak je nás ještě hodně co čekají. Já mám třeba termín až 19.11. ale už bych byla nejradši kdyby byl prcek venku. Mám totiž ještě 15měsíční dcerku a nějak mi dochází síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
20.9.11 11:27
Iri22 píše:
Tak co sem si tak na rychlo úřečetla. Tak je nás ještě hodně co čekají. Já mám třeba termín až 19.11. ale už bych byla nejradši kdyby byl prcek venku. Mám totiž ještě 15měsíční dcerku a nějak mi dochází síly…

Ina se toho uz nemůžu dočkat… To čekání me ubiji.. I já uz mám holčičku, 4 letou.. Na štěstí uz chápe,že jsem unavená.. A to jsem, je to náročnější nez prvni tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.9.11 18:35

Ahojte holky, tak jsem doma.. Muži v naději super, i trochu smutné :palec: Taťka zvládnul hlídání skvěle až na to, že nám „pokřtil“ koberec, jelikož byl Dáda podělanej a on to neustál a hodil šavli :oops: :mrgreen: Chudák… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 09:17

monny:
:potlesk: chudák

holky, chtěla jsem se zeptat, hlavně těch, co mají již zkušenosti… neb náš mladej si vymyslel „fakt super“ zábavu… doplazí se na okraj postele a po hlavě se šine dolů, strašně se mu líbí, že ho mamka tahá za nohy zpátky nahoru… máme chladno od země, tak ho na zem dávat moc nechci, zkoušela jsem to (ovčí vlna,dvě larysy a dečka pro malýho na hraní), ale za 5 minut byl jak led a musela jsem ho dát zase na postel… nemáte, holky, zkušenost s nějakou ohrádkou? případně, zda byste mi mohly něco doporučit? … toto už je totiž hazard se životem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 09:18

luci:
tak jak? už jste doma? pokud dobře počítám, tak vás měli pustit včera (pokud byl přírustek)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.9.11 09:34

Maty, no tak to moc neporadím… Netáhne vám někde u země? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 09:41

no, máme tu staré podlahy, tak je tu chladno od země… chtěli jsme v létě rekonstruovat, ale jaksi taksi toho s tím mrňousem bylo až až, tak snad příští rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.9.11 09:53

Myslíš že by pomohla ohrádka? Zkoušela jsi deky, peřinu, a tak všechno? Nebo pod to dej desku polystyrenu - ten drží teplo ne? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.9.11 11:01

monny:
ja mam na mysli neco, co by se dalo dat na postel, aby mi z ni nesupal dolu…na zem to fakt nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.9.11 11:11

Na postel? To netuším.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.9.11 11:49
maty1983 píše:
monny: :potlesk: chudákholky, chtěla jsem se zeptat, hlavně těch, co mají již zkušenosti… neb náš mladej si vymyslel „fakt super“ zábavu… doplazí se na okraj postele a po hlavě se šine dolů, strašně se mu líbí, že ho mamka tahá za nohy zpátky nahoru… máme chladno od země, tak ho na zem dávat moc nechci, zkoušela jsem to (ovčí vlna,dvě larysy a dečka pro malýho na hraní), ale za 5 minut byl jak led a musela jsem ho dát zase na postel… nemáte, holky, zkušenost s nějakou ohrádkou? případně, zda byste mi mohly něco doporučit? … toto už je totiž hazard se životem :D

ahoj Maty, tak to mas peknyho lumpika :mrgreen:
pred x lety jsem videla porad s Asterkou, jak mela kolem postele udelanou ohradku a hrozne si libovala, jak se rano vyspi, ze si vezme dite do postele da mu tam kupu hracek, pozdeji i tvrdou housku a jeste ma tak hodku pro sebe :mrgreen: jak ja ji to zavidela, protoze moje deti hned po probuzeni chteli vstavat a to treba o pul sesty :twisted: co treba Maty oslovit nejakeho truhlare u vas, nebo manza, pokud je kutil nakoupit v baumaxu nejaky latky a ohradka je na svete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.9.11 12:10

ahoj monitom :mavam:

na netu toho je spousta, ale jen se rozhodnout…nafukovaci, dreveny, prenosny :nevim: proto jsem to zkusila hodit sem, jestli nekdo nema zkusenost… :think:

jinak malej je zivej, ale jsem rada, aspon uz spolu muzeme blbnout… ted se mu nejvic libi muj slogan: „nikam nechod“, jak kdyby tomu rozumel, naskocej do oci certici a uz se plazi vzad ci vpred, jak to zrovna jde… do toho si vyfikne dve otocky… no proste akcni zvire :palec: asi po mamince :oops:

a jak se mas ty? uz je lip? porad snazilka? nebo uz tam jsou // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.9.11 12:32
maty1983 píše:
ahoj monitom :mavam:

na netu toho je spousta, ale jen se rozhodnout…nafukovaci, dreveny, prenosny :nevim: proto jsem to zkusila hodit sem, jestli nekdo nema zkusenost… :think:

jinak malej je zivej, ale jsem rada, aspon uz spolu muzeme blbnout… ted se mu nejvic libi muj slogan: „nikam nechod“, jak kdyby tomu rozumel, naskocej do oci certici a uz se plazi vzad ci vpred, jak to zrovna jde… do toho si vyfikne dve otocky… no proste akcni zvire :palec: asi po mamince :oops:

a jak se mas ty? uz je lip? porad snazilka? nebo uz tam jsou // :hug:

dovedu si to predstavit, musi s nim uz byt pekna svanda :mrgreen:
jj, ja porad snazilka, v rijnu to bude pul roku :think: jedna kartarka mi vylozila, ale ze pry do roka mimi nevidi :-( no nestresuji, nechavame tomu volny prubeh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí