Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A to ublinkávání.l.. to jsme měli taky,když byl mrňatý, tak jsem měla pořád všechno poblinkaný ale přijde mi, že když jsme začali přikrmovat, tak to odeznělo, teď už jen když se hodně nacpe, tak trošku ublinkává, jinak ne.
Ahoj ![]()
Maty a Viktorie, já mám holčičku jen o den mladší než vaši chlapečci.
Viktorie:
to je normální, taky to dělal nejdřív přes ten luk - nevěděl, co s ručičkou, pak na to najednou přišel a hned to šlo na jednu i na druhou stranu… teď už válí sudy jak o život… když jsem mudře říkala, že už se mi staví na 4 a že péruje na kolínkách, tak mi říkala, že ho mám brzdit… s manželem jsme se ale shodli na tom, že ho brzdit nebudeme, prostě když chce, tak ať si to dělá… každý dítě je jiný a že zrovna máme rychlíka a ne tabulkový dítě, tak to přeci neznamená, že ho mám kurtovat k posteli, ne? ![]()
janinka81:
jé, tak to je pěkný… a jak se jmenuje?
Maty, to jsi mě uklidnila
Dneska vypadal fakt srandovně ![]()
Zdravíme Jani i Julinku
![]()
Jani:
hezký jméno
a co už umí?
Viktorie:
neboj, on se to naučí… taky jsme to měli… teď pořád děláme letadlo (leží na bříšku a hlava, nohy a ruce jsou ve vzduchu a „erotomana“ (péruje na kolínkách) a to se můžeme taky utlemit, když začne ![]()
Hih, to fakt musí být sranda, člověk nechápe, co ty děti všechno dokážou ![]()
taky se toho dočkáš
a vy už opravdu máte dva zoubky? my ještě nemáme ani jeden
chvilku to vypadalo, že už porostou, ale zatím nic ![]()
Zoubky budou, nám se první prořízl na konci 4měs. a teď máme dva raťafáky, asi kompenzace za to točrní
Včera večer to ještě zkoušel, tak se mu to skoro povedlo ![]()
Jinak ty zoubky jsou asi různé, Šimonek má 7 měs. brtatrance a ten taky zoubek ještě nemá
Ahooooooj holky ![]()
nas Oli roste jako blaaazen a i jeho haro
V 5 mesicich mel 7,43kg a 70cm a to mu davam vecer kasicku teprve 2. tyden. A zatim mu to tak staci, takze se zeleninkou zacneme asi v den jeho pul roku
Zoubek zatim nemame zadny, ale vypada to, ze uz se nam prvni vyklube kazdym dnem…
Culie moc gratuluju k Sofince ![]()
Makyno Sofinku z nam z okoli jen jednu, kdyz nepocitam Sofinky odsud ![]()
Luci Lilinka je naprosto dokonala
Si tak rikam jaka je skoda, ze jste tak daleko, to by byla nevesta pro mojeho chlapecka
![]()
A koukam, ze Simonek s Vojtiskem jsou o dva dny a Julinka o den starsi nez nas broucinek
![]()
Viki jasneze je Simonek normalni, me kamoska neustale rikala, ze kazdy mimi ma svy tempo
Jelikoz nas Oli se otocil poprve na brisko minulou nedeli, pak vic jak tyden nic a dnes rano se mu to zas povedlo a pak nedelal zbytek dne skoro nic jinyho
A to uz jsem si taky rikala, jaky je to lenoch
Na druhou stranu je pry na svuj vek vazne dlouhy a celkove velky, takze jsem rada, ze tady zadny prasteny vyvojovy tabulky nemaji.
Joo a dnes rano me fakt pobavil
pretocil se na brisko, kdyz jsem byla vedle v mistnosti. Kdyz jsem prisla zpet, tak se vubec nehybal a strnule se dival na jedno misto. Az asi na 4.osloveni se na me podival a zacal se chechtat
A za hodinu mi to samy udelal v obyvaku. No ja se smala jak pominuta, jak je maly a uz dela takovy kraviny
![]()
ahoj karamelko. ten uz je veeelkeeeej a krásnej. taky by se nám jako ženich líbil
posílám jednu nevěstovskou fotku
koukám že je oli veselá kopa ![]()
ahoj holky ![]()
koukám, že jste si dali noční
Kdybych to věděla, tak se připojím, od 2 jsme totiž byli chovací - jinak prostě asi spát nechtěl ![]()
karamelinka:
ten je úžasnej! Krásně roste… a to háro
My jsme na 5 měsících měli 6.750kg a 66cm.