Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jéééje na to se netěšim
a jak to delas kdyz ho vozis v aute? toho pak nechas spat obleceneho v tom vajíčku? ja pravě přemýšlim jak to udělat abych ji nemusela budit kdyz spi z auta
no, ja ho soupnu v pyzamu do fusaku, prikryju ho dekou a na hlavu dam jen cepici… pak ho doma prendame ve fusaku do postylky, ten rozepnu a prikryju ho dekou (aby se v tom fusaku doma nepotil), kdyz se pak vzbudi na jidlo, tak fusak dam pryc …
Ahoj haaaalooooo holky,
dodatecne vse nej do Noveho roku a snad jste prezili svatky ve zdravi
Jake vlastne byli prvni Vanoce s drobeckama? A co je u vas noveho, jake pokroky vasi broucci za tu dobu udelali?
Nase Vanoce byli pohadkovy, Olivek byl zlaticko jak pri prvnim spatreni rozsviceneho stromku, tak pri rozbalovani darku
![]()
Zoubky jeste nemame zadny, v 7 mesicich Oli vazil lehce pres 8kg a pristi stredu jdeme zase na vazeni, tak ocekavam tak 8.5kg, uff
Mno a zaciname asi pomalu a jiste mluvit. Jakoze to svoje zvatlani a hudrovani provozuje uz dlouho od rana do vecera, ale vcera rekl poprve baba a septa tata
Jen kdyz mu reknu mama, tak se na me smeje, jakoze jsem vazne naivka teda
![]()
Vali sudy jak blazen a houpe se na kolinkach, ale na lezeni to nevypada
Ale vubec mu to nevadi, presune se kam potrebuje, takze uz si musim davat bacha.
Doufam, ze jste na Miminka 2011 nezanevrely a ze se tu brzy ukazete
![]()
ahoj karamelinko,
tak to jste meli krasne vanoce. My jsme je taky meli pohodovy, malej rozbaloval darky - respektive trhal papir - byla to vetsi zabava nez hracky, ktere dostal ![]()
My jdeme zítra na 8.měsíční prohlídku. Je strašný jak to letí, ale co nadělám
U nás je to teda už fičák… máme něco málo přes 7 kg… jsme dost akční, takže toho už moc nenaberem… jinak zub taky nemáme žádnej, plazí se, leze už konečně po 4, postaví se a chodí kolem nábytku. Zkoušeli jsme i za ruce (i když se to nemá) a přešel půl místnosti
žvatlá bababa, dedede, tetete, tatata, mamama… při jídle z něho vypadne hamu a mnam
a když chce bumbat, tak povídá hum hum
… Odpoledne už dávám jogurt, protože byl hrozně hladovej. A taky jsme se naučili dělat bum bum, tak kde to jde, tam bouchá
a když se učíme paci paci, tak se u toho strašně směje
Jo, a začal se nám koupat ve velký vaně na břiše
malá nám pro jeho pohodičku byla malá
.. nejhorší je, že se ve vaně staví ![]()
Taky přejeme pohodový rok 2012.
Zatím ahoj ![]()
No teda, koukam jak blazen, kolik toho uz zvladate a jak vam to povida
Ja teda koupu Olivka ve velky vane uz asi od 2 mesicu, v maly vanicce se mu nelibilo nikdy. Ale teda nestavi se mi tam. Sedi a hraje si a caka jak silenej ![]()
Mas pravdu, ze to leti hrozne rychle, ja bych nejradeji mela druhy mimi, prijde mi, ze jsem si toho nevinatka ani poradne neuzila ![]()
MonnyDee píše:
Jééé ahojky holky![]()
No ahoj Monny a Davidku, jak se mate a co je u vas noveho???
tak koukám, že ve vanách jsou to stejná kvítka
Ale aspoň je vidět, že mají radost ze světa poznávání ![]()
však na malýho včera koukala cvičitelka na cvičení, co už toho umí… vlastně se to všechno seběhlo tak strašně rychle během měsíce,kdy začal pořádně snad všechno…
A máš pravdu, taky jsem si to malinkatý miminečko nestihla ani užít a už je z něho takovej klacek ![]()
Jo a Oli má na té profilovce krásný obleček ![]()
ahojky holky. vy teda máte šikulky
my jsme vanoce prostonaly (obě…) takže nic moc ale ted už je to dobré
vcera jsem byla schopna poprve po 3 tydnech jit na prochazku tak me to docela osvežilo
jinak lili je šikovná. když je sama a nudí se tak volá MAM. asi je to náhoda ale je to roztomily. jinak žvatlá furt něco, miluje koupání a hračky lamaze
karamelko super obleček
jee sladkej. jinak ja začla fotit „profi“ hrozně mě to baví
![]()
Karamelinka píše:MonnyDee píše:No ahoj Monny a Davidku, jak se mate a co je u vas noveho???
Jééé ahojky holky![]()
Ahojky, nového nic moc, válíme sudy, žvatláme, zuby nemáme…
Teď se hádáme s tatínkem ![]()
MonnyDee píše:Karamelinka píše:Ahojky, nového nic moc, válíme sudy, žvatláme, zuby nemáme…MonnyDee píše:No ahoj Monny a Davidku, jak se mate a co je u vas noveho???
Jééé ahojky holky![]()
Teď se hádáme s tatínkem
Je mi lito, ze se hadate s tatinkem. Ja bych toho naseho taky nekdy nejradeji vystrelila na mesic…
Hlavne, ze jste v poradku a jak koukam pribirate paradne
![]()