Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
28.11.11 09:57

jéééje na to se netěšim :( a jak to delas kdyz ho vozis v aute? toho pak nechas spat obleceneho v tom vajíčku? ja pravě přemýšlim jak to udělat abych ji nemusela budit kdyz spi z auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.11.11 10:16

no, ja ho soupnu v pyzamu do fusaku, prikryju ho dekou a na hlavu dam jen cepici… pak ho doma prendame ve fusaku do postylky, ten rozepnu a prikryju ho dekou (aby se v tom fusaku doma nepotil), kdyz se pak vzbudi na jidlo, tak fusak dam pryc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.1.12 02:30

Ahoj haaaalooooo holky,

dodatecne vse nej do Noveho roku a snad jste prezili svatky ve zdravi ;) Jake vlastne byli prvni Vanoce s drobeckama? A co je u vas noveho, jake pokroky vasi broucci za tu dobu udelali?

Nase Vanoce byli pohadkovy, Olivek byl zlaticko jak pri prvnim spatreni rozsviceneho stromku, tak pri rozbalovani darku :* :srdce: :srdce: :srdce:
Zoubky jeste nemame zadny, v 7 mesicich Oli vazil lehce pres 8kg a pristi stredu jdeme zase na vazeni, tak ocekavam tak 8.5kg, uff :) Mno a zaciname asi pomalu a jiste mluvit. Jakoze to svoje zvatlani a hudrovani provozuje uz dlouho od rana do vecera, ale vcera rekl poprve baba a septa tata :hug: Jen kdyz mu reknu mama, tak se na me smeje, jakoze jsem vazne naivka teda :nevim: :D
Vali sudy jak blazen a houpe se na kolinkach, ale na lezeni to nevypada :)) Ale vubec mu to nevadi, presune se kam potrebuje, takze uz si musim davat bacha.

Doufam, ze jste na Miminka 2011 nezanevrely a ze se tu brzy ukazete ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
4.1.12 09:44

ahoj karamelinko,
tak to jste meli krasne vanoce. My jsme je taky meli pohodovy, malej rozbaloval darky - respektive trhal papir - byla to vetsi zabava nez hracky, ktere dostal :)

My jdeme zítra na 8.měsíční prohlídku. Je strašný jak to letí, ale co nadělám :) U nás je to teda už fičák… máme něco málo přes 7 kg… jsme dost akční, takže toho už moc nenaberem… jinak zub taky nemáme žádnej, plazí se, leze už konečně po 4, postaví se a chodí kolem nábytku. Zkoušeli jsme i za ruce (i když se to nemá) a přešel půl místnosti :) žvatlá bababa, dedede, tetete, tatata, mamama… při jídle z něho vypadne hamu a mnam :D a když chce bumbat, tak povídá hum hum :D… Odpoledne už dávám jogurt, protože byl hrozně hladovej. A taky jsme se naučili dělat bum bum, tak kde to jde, tam bouchá :D a když se učíme paci paci, tak se u toho strašně směje :) Jo, a začal se nám koupat ve velký vaně na břiše :) malá nám pro jeho pohodičku byla malá :).. nejhorší je, že se ve vaně staví :zed:

Taky přejeme pohodový rok 2012.

Zatím ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.1.12 10:05

No teda, koukam jak blazen, kolik toho uz zvladate a jak vam to povida ;) Ja teda koupu Olivka ve velky vane uz asi od 2 mesicu, v maly vanicce se mu nelibilo nikdy. Ale teda nestavi se mi tam. Sedi a hraje si a caka jak silenej :)
Mas pravdu, ze to leti hrozne rychle, ja bych nejradeji mela druhy mimi, prijde mi, ze jsem si toho nevinatka ani poradne neuzila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.1.12 10:59

Jééé ahojky holky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.1.12 11:06
MonnyDee píše:

No ahoj Monny a Davidku, jak se mate a co je u vas noveho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
4.1.12 11:07

tak koukám, že ve vanách jsou to stejná kvítka :) Ale aspoň je vidět, že mají radost ze světa poznávání :)
však na malýho včera koukala cvičitelka na cvičení, co už toho umí… vlastně se to všechno seběhlo tak strašně rychle během měsíce,kdy začal pořádně snad všechno…
A máš pravdu, taky jsem si to malinkatý miminečko nestihla ani užít a už je z něho takovej klacek :)
Jo a Oli má na té profilovce krásný obleček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
4.1.12 11:08

ahoj monny, taky nám písni co u vás nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
4.1.12 11:30

ahojky holky. vy teda máte šikulky :potlesk: my jsme vanoce prostonaly (obě…) takže nic moc ale ted už je to dobré :) vcera jsem byla schopna poprve po 3 tydnech jit na prochazku tak me to docela osvežilo :mrgreen: jinak lili je šikovná. když je sama a nudí se tak volá MAM. asi je to náhoda ale je to roztomily. jinak žvatlá furt něco, miluje koupání a hračky lamaze :lol: karamelko super obleček :potlesk: jee sladkej. jinak ja začla fotit „profi“ hrozně mě to baví :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
4.1.12 11:34

tady lilinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.1.12 13:19
Karamelinka píše:
MonnyDee píše:

Ahojky, nového nic moc, válíme sudy, žvatláme, zuby nemáme…
Teď se hádáme s tatínkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.1.12 13:54
MonnyDee píše:
Karamelinka píše:
MonnyDee píše:
Ahojky, nového nic moc, válíme sudy, žvatláme, zuby nemáme…
Teď se hádáme s tatínkem :roll:

Je mi lito, ze se hadate s tatinkem. Ja bych toho naseho taky nekdy nejradeji vystrelila na mesic…
Hlavne, ze jste v poradku a jak koukam pribirate paradne :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.1.12 14:05

Díky.. snad se to zklidní.. :roll:
Jo, nabírá až moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344