Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, páni, to tě Vojtík moc nenechá. Šimon když byl miminko usínal v osm a budil se až v 7 ráno, to byla havaj a tak od 3 měs. se budil 2× za noc, teď už se zase vzbudí max. jednou a teď už ani to ne… Jooo, ale když nám rostly dolní zoubky, to se probudil za noc klidně 5×, ale trvalo to asi jen týden nebo dva, už přesně nevím…
to máš pravdu… občas je to záhul.. ale dá se to zvládnout, když se budil po hodině, bylo to horší
to měl asi měsíční období ![]()
jejejejejej… tak to je tohle buzení asi slast, viď? To se budí na papání nebo si jen chce hrát a mazlit?
budí se na jídlo… když dám navečer kaši, tak se budí až po půlnoci, ale druhej den je zacpanej … zatím tedy volím variantu bez kaše a kaši dávám opravdu když je navečer hodně hladovej… ale to vaše vstávání ti závidím
Ty brďo a nestálo by za to dát po kojení ještě večer příkrm, asi mu večer mlíčko nestačí.
ahojj holky
tak mame po prohlidce po 6nedeli (obě)
Lili vyrostla z 47cm na 55cm a z 2900g na 4300g. ale prijde mi ze vypada akorat
a u me vsechno dobry, akorat ze nemam rok a pul otehotnet. HA jsem nechtela tak uvidime jak to vyresime ![]()
no, prave jsem zkousela tju kasi, ale ze je po tom tak zabetonovanej se mi nelibi ![]()
Luci:
jak to, ze nesmis otehotnet?
mimochodem krásné míry!!! ![]()
Ahoj holky, posílám odkaz a koho nebude obtěžovat, dejte holčičkám hlasy
uz jsem jim hlasovla vccera. snad to vyhraji
co je to vlastne za nemoc?
tady úryvek z článku
Výsledek zněl jasně: SMA I., Werding-Hoffman, nejtěžší typ spinální muskulární atrofie. To nejtěžší, co mohla Simi do vínku získat. Dle prognóz se děti se SMA I. nedožijí dvou let.