Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
maty1983 píše:Ahoj maty do Skutče jsme jezdili na zatopenej lom jmenuje se Kaňon znáš to tam je to nádherný místo. Jezdili jsme tam na pár dní pod stan
Lucie:
koukala jsem, ze jsi z UO… mame tam kousek par pozemku a takovou mensi chaticku - Lansperk - asi znas, ne? Jinak jsem puvodem z Vamberka, ted bydlim ve Skutci
MonnyDee píše:Jj vesmírná mluvilka to jsem zvědavá co bude potomLucie81 píše:
koukám že máš Monny dobrou přezdívku to jsi asi už profík na emiminu je to závislost co ?Myslíš kategorii v příspěvcích? Jj, jsem tu rok teprve, to jsem nahnala za těhu
a ten můj si nosí práci domů..
Luci, Davídkovi je 7,5m, taky toho moc neumí, jen válí sudy a točí se na bříšku, ale žádné lezení sezení ani zuby
a žvatláme už slabiky ![]()
matiz2610 píše:
Ahoj holky,můžu se přidat k vám do diskuze?
Ahojky, určitě, máš mimčo? ![]()
matiz2610 píše:
Mám syna narodil se 20.5.2011.Je to moje 3 dítě
Jé, a jak jsou velcí sourozenci? Jak se jmenují?
Já mám Davídka, narodil se 29.5.2011 ![]()
Synovi bude v březnu 19 let - Jakub,dceři bude v březnu 15 let -Tereza a Ondrovi je 7,5 měsíců ![]()
Ahoj holky,jsem tu poprvé a ráda bych se přidala k vám na diskusi.8.října 2011 se nám narodila holčička Dominika. ![]()
matiz2610 píše:
Synovi bude v březnu 19 let - Jakub,dceři bude v březnu 15 let -Tereza a Ondrovi je 7,5 měsíců
Ty jo, to je dobrý rozestup, ale tak asi jsi se zase vrátila do „mládí“ že? ![]()
JJ vrátila a musím říct,že to teď prožívám úplně jinak. Ondra včera dyž jsme ho držela za ruce rozešel…viděl na stolku koláč a už to začalo…kdy jsme začala chodit já,a kdy jsme měla první zub já…ale fakt to prožívám všechno jinak
ahoj holky ![]()
Luci:
kanon je tady u lestinky, ale je tady vic takovych lomu. My jsme ted hodne na potapecskem - kousek od kanonu - manzel se zacal loni v lete potapet ![]()
matyz a paja:
Vitam vas ![]()
MonnyDee píše:Já jsem měla tu první dcerku taky šikovnou 7m už lezla a do roka chodila ale prý kluci jsou pomalejší. No uvidíme jaká bude ta druhá myslím že bude úplně jíná snad bude klidnější než ségra ta je trochu hiper
Luci, Davídkovi je 7,5m, taky toho moc neumí, jen válí sudy a točí se na bříšku, ale žádné lezení sezení ani zubya žvatláme už slabiky
MonnyDee píše:takže benjamínek to je hezký mám kámošku ta měla 3 díte ve 41 a musel jí hodně pomáhat přítel někdy to prostě nedávala ale to má asi každá z nás co máme náročné dětimatiz2610 píše:Ty jo, to je dobrý rozestup, ale tak asi jsi se zase vrátila do „mládí“ že?
Synovi bude v březnu 19 let - Jakub,dceři bude v březnu 15 let -Tereza a Ondrovi je 7,5 měsíců