Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
monny, tak to neporadim, ale neboj, bude to v poho… ja jsem se zadama chodila na fyzioterapii ke sportakovi a nebylo to nic hrozneho… ba naopak se mi vzdycky ulevilo… takze neboj ![]()
maty1983 píše:
monny, tak to neporadim, ale neboj, bude to v poho… ja jsem se zadama chodila na fyzioterapii ke sportakovi a nebylo to nic hrozneho… ba naopak se mi vzdycky ulevilo… takze neboj
Já právě taky… trpím na ně od malička kvůli sportu, ale teď se to zhoršilo ![]()
ahoj Mony
: já na rehabky chodím docela pravidelně kvůli krční páteři ![]()
Záleží jak ti to napíše lékař na RHB. Já měla elektro, pak parafín, masáž, a cvičení. Někde dávají ještě bazén. Nemáš se čeho bát - pomůže to a ještě spočneš
Evi, děkuju.. takže co mám očekávat na začátku?
Jedná se o bederní oblast ![]()
nejdřív by tě měl prohlífnout rahabilitační lékař / neurolog/ a podle velikosti problému ti napíše RHC. Ale určo bude ele + nahřívání
eviliska píše:
nejdřív by tě měl prohlífnout rahabilitační lékař / neurolog/ a podle velikosti problému ti napíše RHC. Ale určo bude ele + nahřívání
No já byla u obvoďačky a ta mi vypsala rehab no.. ![]()
A jako jaký ele?? Co to bude? Já se bojím ![]()
ale každá rehabka to má zažízené jinak, popisuju jak to bylo mě
jo, obvodák to může napsat a proto je tam ten doktor, který tě pořádně prohlídne, ele - dostaneš na záda elektrody a tam to pouští napětí - je cítit mravenčení. Když ti to bude nastavovat sama si můžeš určit jak moc. Mělo by to brnět jako mravenčí píchanec / kusanec
eviliska píše:
jo, obvodák to může napsat a proto je tam ten doktor, který tě pořádně prohlídne, ele - dostaneš na záda elektrody a tam to pouští napětí - je cítit mravenčení. Když ti to bude nastavovat sama si můžeš určit jak moc. Mělo by to brnět jako mravenčí píchanec / kusanec
jsem chtěla napsat , že jsi přežila porod tak přežiješ i toto , ale v tvém případě po přečtění deníčku ![]()
Hele fakt to nebolí - jenom trošku, ale pak se ti uleví ![]()
eviliska píše:
jsem chtěla napsat , že jsi přežila porod tak přežiješ i toto , ale v tvém případě po přečtění deníčku
Hele fakt to nebolí - jenom trošku, ale pak se ti uleví
No, doufám že to pomůže ![]()
A jak potom budu mít nějaká fyzická omezení? ![]()
to ne, rahabilitační mě ale upozornila, že bych ten den neměla nic těžkého zvedat a namáhat se, aby se to zase neseklo