Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
maty1983 píše:No prošli jsme tam okolí a ten hlubokej jsem taky viděla a do leštinky jsme chodili do hospody možná tam ještě je taková docela putika
ahoj holky![]()
Luci:
matyz a paja:
kanon je tady u lestinky, ale je tady vic takovych lomu. My jsme ted hodne na potapecskem - kousek od kanonu - manzel se zacal loni v lete potapet
Vitam vas
Lucie81 píše:MonnyDee píše:takže benjamínek to je hezký mám kámošku ta měla 3 díte ve 41 a musel jí hodně pomáhat přítel někdy to prostě nedávala ale to má asi každá z nás co máme náročné dětimatiz2610 píše:Ty jo, to je dobrý rozestup, ale tak asi jsi se zase vrátila do „mládí“ že?
Synovi bude v březnu 19 let - Jakub,dceři bude v březnu 15 let -Tereza a Ondrovi je 7,5 měsíců
Letos mě bude 40,ale zatím vše zvládám i když člověk nikdy neví ![]()
Pája23 píše:Pájo vítej
Ahoj holky,jsem tu poprvé a ráda bych se přidala k vám na diskusi.8.října 2011 se nám narodila holčička Dominika.
matiz:
ty jo, tak to je dobry rozestup, to jsem asi necetla… tak to obdivuju! Klobouk dolu… ja mam zatim jednoho lumpika a kdyz mi v 7m zacal chodit kolem nabytku, tak me malem omejvali
o druhym zatim nepremyslim… mam totiz vyvdanou 4letou dcerku a když je mam doma oba, tak je to ficak - ted uz teda ne takovej, ale kdyz jsem malyho kojila a mala potrebovala zrovna na zachod a utrit zadek, tak to bylo fajnove ![]()
luci:
myslim, ze tam jeste funguje, my ze bydlime par km od tamtud, tak se tam moc nezdrzujeme… a co v usti noveho? naposledy jsem koukala na tu novou nakupni zonu… ty jo, kdyz jsme tam jezdili jako deti, tak tam fungovala akorat pres cestu jednota a ted je tam takovahle nakupni manie ![]()
maty1983 píše:No tak to je všude nákupní manie zavřou nám hubu materialismem ale kde na to máme brát peníze
matiz:
ty jo, tak to je dobry rozestup, to jsem asi necetla… tak to obdivuju! Klobouk dolu… ja mam zatim jednoho lumpika a kdyz mi v 7m zacal chodit kolem nabytku, tak me malem omejvalio druhym zatim nepremyslim… mam totiz vyvdanou 4letou dcerku a když je mam doma oba, tak je to ficak - ted uz teda ne takovej, ale kdyz jsem malyho kojila a mala potrebovala zrovna na zachod a utrit zadek, tak to bylo fajnove
luci:
myslim, ze tam jeste funguje, my ze bydlime par km od tamtud, tak se tam moc nezdrzujeme… a co v usti noveho? naposledy jsem koukala na tu novou nakupni zonu… ty jo, kdyz jsme tam jezdili jako deti, tak tam fungovala akorat pres cestu jednota a ted je tam takovahle nakupni manie
Ahojík, já jsem teda asi trochu opozdílek
. Moje dcerka Viktorka se narodila 20.9. 2011 ![]()
luci:
tak o hřišti nevim… co hala (jiskra nebo hvězda nebo jak se to jmenovalo), ještě stojí? Jezdila jsem tam hrat volejbal… a pak jsem tam spolupracovala s firmou ohgs paní šedová a pan šeda. neznáš? a jakej tam je vlastně teď starosta? spolupracovala jsem tam cca před 4 lety s jedním docela takovým pružným… bylo to fajn..
vítám novou maminku ![]()
tak my za chvíli půjdeme ven… už jsme měli přesnídávku - dneska jsme trošku rychlíci, protože jsme vstávali o hodinu dřív… včerejší cvičení nás zmohlo, usnuli jsme brzy, tak si to vybralo i svoji daň (dřívější vstávání) ![]()
maty1983 píše:Ahojda tak hala ještě asi stojí myslím že Jiskra
luci:
tak o hřišti nevim… co hala (jiskra nebo hvězda nebo jak se to jmenovalo), ještě stojí? Jezdila jsem tam hrat volejbal… a pak jsem tam spolupracovala s firmou ohgs paní šedová a pan šeda. neznáš? a jakej tam je vlastně teď starosta? spolupracovala jsem tam cca před 4 lety s jedním docela takovým pružným… bylo to fajn..vítám novou maminku
tak my za chvíli půjdeme ven… už jsme měli přesnídávku - dneska jsme trošku rychlíci, protože jsme vstávali o hodinu dřív… včerejší cvičení nás zmohlo, usnuli jsme brzy, tak si to vybralo i svoji daň (dřívější vstávání)
monny, mě přišel v pondělí na účet, tak snad brzy dorazí…
luci, tak to je síla, co se mu stalo. je to fajn člověk… a to se dá říct jen o málokterým starostovi… šedovi, mají na starosti jisté projekty jako třeba to tábořiště (ježiš, jak se to tam u řeky jmenuje - cakle?) nebo cykloglacensis,jinak vlastnici firmy ohgs…
vojta bude asi zase chrnet, dopoledne si dal jen kratkyho posilovaka a ted zas zacina drbat oci, tak pujdeme zaseven a doufam, ze bude spat dyl…tak zatim papa
maty1983 píše:prosím tě já mám furt nějaké problémy s Agátou nevíš co může znamenat ten hlen ve stolici já už fakt nevím vypije mi strašně málo ani do ní nedostanu 120 mlíka to se s ní musím vyloženě prát nemůže mít tu alergii na kravskou bílkovinu? No zítra půjdu k doktorce na první očkování tak uvidíme co mi řekne já už z toho šílím je prostě taková porát nespokojená
monny, mě přišel v pondělí na účet, tak snad brzy dorazí…luci, tak to je síla, co se mu stalo. je to fajn člověk… a to se dá říct jen o málokterým starostovi… šedovi, mají na starosti jisté projekty jako třeba to tábořiště (ježiš, jak se to tam u řeky jmenuje - cakle?) nebo cykloglacensis,jinak vlastnici firmy ohgs…
vojta bude asi zase chrnet, dopoledne si dal jen kratkyho posilovaka a ted zas zacina drbat oci, tak pujdeme zaseven a doufam, ze bude spat dyl…tak zatim papa
luci, my jsme meli hlen ve stolici a zelenou stolici od narozeni, ale malej byl spokojenej a pribyral, tak doktorka rikala, at to neresim. postupem casu se to srovnalo a dneska mame stolici ukazkovou
takze asi moc neporadim… ale taky jsme meli podezreni na alergii na kravske mleko… 3 tydny jsem nesmela dat do pusy nic mlecneho - ale nic se nezmenilo, tak se alergie nepotvrdila a ja se mohla v klidu naladovat mlecnyma vyrobkama… jestli je nespokojena, tak se mudry pro jistotu zeptej, za to nic nedas… a tech 120 vypije za jakou dobu? a kojis nebo jste na um?
Holky, mě zítra čeká první rehabka zad, neměla jste nějaká? Nevíte jak to probíhá? Já se asi bojím ![]()