Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
27.10.11 07:46

no maty to jsme meli stejne a včera to samy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
27.10.11 08:04

no, tak i vcera jsme to meli stejne…my uz takhle pochodujeme 3 noci… do půlnoci se budí po 2 hodinách - usne v 6 a po pulnoci se prostě budí a budí a budí a jinde než v náručí prostě spát nebude…
teď usnul vyčerpáním na břichu - to se stává málokdy - asi je fakt unavenej… no ráno měl tvrdej bobek, tak jestli ho netrápilo to, ale hned za tím bobkem přišla normální stolice, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
27.10.11 22:59

Holky díky :kytka: :mavam:
A co už umí? přetáčí se na obě strany, na pravou i válí sudy, snaží se plazit, zkouší na kolínka, ale ještě neudrží rovnováhu a překulí se na záda.
Zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
27.10.11 23:01

Jo a drží si sama flašku, sice jenom chvíli, ale drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.10.11 09:08

Jani:
tak to jsou na tom s Vojtou stejně… a flašku držíme taky jenom chvilku, potom je to lepší hračka :D

Holky, musím vám říct, včera večer už byl Vojta připravenej na spinkání, hezky nakojenej a šup do postýlky, ale jak bylo vidno, tak se mu nechtělo spinkat a ten řádil, to teda bylo rodeo. Ale za hodinu se unavil tak, že usnul… no, ale já jsem si myslela, že to bylo jen chvilkové pominutí smyslů, jenže on se vzbudil a začal řádit úplně stejně jako večer :D To je teda mazec… jestli nás vnímají sousedi, tak si musej myslet, že ho tu týráme, jak křičí :) a do toho ty jeho „eroticky“ pohyby… no, my jsme s manželem mrtví smíchy :) teď, jak kdyby věděl, že o něm píšu, se raději zahrabal do deky a chrochtá si do ní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.10.11 17:43

maty on spi uz od 6? lili chodi s nami v 11 a stejne nespi :nevim: pres den se ji snazim budit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.10.11 09:27

no, v poslední době mi usíná v 6 a ráno vstává okolo 8 - většinou, když v noci nebdí :D Na dnešek spal od 7 a vstával v 7 - ale to byl v jiném prostředí (jsme u našich)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 16:00

Ahoj holky,
zdravíme Vás po prodlouženém víkendu. Byli jsme v Praze, tak jsem se sem pořádně dostala až dnes.

Nám rostou zoubky nahoře… o spodních jsme vůbec nevěděli a tyhle jsou horor… bylo to vše dohromady, změna prostředí, času a zuby do toho :-D

Tak jsme včera odjížděli z Prahy po šesté a Šimon usnul v autě a spal až do osmi do rána :-))) A teď poslední 3 týdny to má tak pitomé, že usíná kolem druhé odpoledne a budí se až po čtvrté, tak ani nemůžeme jít pořádně ven :cert: :cert: Pokud to tedy nestihneme než usne :cert:

Kdo by měl chuťz, v podpisu je odkaz na soutěž… Můžete dát hlásek… soutěžíte taky někdo ve Zlatíčkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.10.11 16:51

ahojda :mavam:

teda, tak to jste si to v té praze moc neužili :( no, my jsme byli na víkend u našich, tak jsme se zase nadýchali horského vzduchu a bylo to fajne.. naši mi ho přinesli zase jen na kojení, takže psychický odpočinek k nezaplacení. Vojta si od maminky taky odpočinul a jak se mu po ní stýskalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 18:23

Maty a kdepak jste byli? Horský vzduch musí být fajn… No, ono to přes den docela šlo, ale všechny večery než usnul byly děsné. A teď jsme zase doma, tak snad bude dobře. Když byl miminko, zvládal ty víkendy dobře a teď je to horší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
1.11.11 06:50

taky jsme to zvladali lip, kdyz byl malinkej… ted uz si uvedomuje, ze neni doma, tak o to je to horsi… no, jinak ja jsem puvodem z orlickych hor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.11.11 06:55

juuu holky vy se mate ze vam mimca tak hezk spinkaj. už ani nepapaj pres noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
1.11.11 07:14

luci:
Vojta papá po 2 hodinách… a teď jsme nějak nezvládli ten posun času… chodíme spát po 5 a vstáváme v 5 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.11.11 07:59

tak to neni zas tak super :-( myslela jsem ze uz vydrzi dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
1.11.11 08:27

kdyz byl mimi, tak spinkal lip… ve 4 mesici se nam to takhle rozhazelo a od te doby se to tak tahne…snad se to uz brzy vrati do drivejsich koleji, kdyse budil 2× za 12 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí