Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
23.9.11 13:15

monitom:
jj presne tak. ono to tam pak padne, ani nebudes vedet jak :)

no, sranda s nim je poradna… vcera hlidal tatinek a malej nevedel, jestli ma dejchat nebo se smat :) uz delaji pekny lumparny… a se mnou taky… hlavne se mu ted libi (teda krom te sebevrazedne zabavy, kterou opakuje 10× za den), kdyz si ho vezmu do naruce a tak jako trosicku ho kousu na boku jako, ze ho chci snist…to se muze urechtat…

kdybys chtela, tak muzem dat nekdy nekde spicha… jezdime kazdy utery cvicit do mamace a od listopadu (pokud mudra svoli) bychom chteli jezdit jeste do plavecaku na plavco… u nas je to az od roku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
23.9.11 22:51

Ahoj holky. už jsem tu stráášně dlouho nebyla. Určitě se tu strašně změnilo a vůbec se neorientuju. :) Co děti, mají si kde hrát? :-D :-D Jak vám rostou prckové? Mému Lukáškovi už je 8. měsíců leze za mnou jak raketa pořád se mi moté pod nohy .. leze kolem nábytku ve stoje no a náš rozhovor nedávný byl.. Lukášek: tááta Já: máma Lukášek: áta Já: Máma Lukášek: achoj Já: Máma Lukášek: Táta Já: Grr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.9.11 16:39

ááá objevil se nám první zoubék… :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.9.11 16:40
TereuliJa píše: ááá objevil se nám první zoubék… :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac:

Gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
28.9.11 02:09

Ahojky holky,

taky jsem tu dlouho nebyla, na baraku je stale co delat, nez zacne zima a do toho jsme byli minuly tyden nemocni :( Doufam, ze jste vsichni ok.

Luci, jak se zzivate s Lili?

Maty, vyresili uz jste nejak tu ohradku kolem postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
28.9.11 07:06

ahoj karamelinko

ohradku jsme jeste nedoresili…nevim, co by bylo nejlepsi a nejekonomictejsi… libily by se mi asi ty cestovni zabrany na postel…ale…mam, nemam, je to dobry, neni to dobry :nevim:
mam pocit, ze driv nez se rozhoupem, tak nam poleze a uz to nebudeme potrebovat… a je mozna i fakt, ze to na ten mesic uz asi ani nema cenu kupovat :nevim: asi jsem o tom moc premyslela… mozna jsem mela jit a koupit to hned, jak se zacal plazit :D

Jak se ma Oli? Jak se zabydlel v domecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.11 13:53
lucienne píše:
ahoj holky! díky že jste na me myslely. :) Lilinka je mezi námi od pátku, přišla na svět císařem a merila 47 cm a vážila 2900g. je to moc hodna holcicka. :srdce:

gratuluju a doufam ze se nebudes zlobit ze ti pisu. :-) me se mala narodila o necele dva tydny drive.nez tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
4.10.11 19:05

ahoj holky, tak už nám to krásné počasí bude končit :( a začne ta šilena zima. Tak budeme vic doma potom.

a tu jsou nová videa Sofinky kdo chce mrknout :)

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.10.11 23:26
Nicollka píše:
ahoj holky, tak už nám to krásné počasí bude končit :( a začne ta šilena zima. Tak budeme vic doma potom.

a tu jsou nová videa Sofinky kdo chce mrknout :)

Ahoj Nicol,
jo nam uz se tady ochladilo :( Jsem si odpoledne vysla s malym na prochazku a naivne v kratkym rukavu a sandalech. Mno takze jsem se po nejakych 2 minutach vratila, vymenila triko, prezula se a Oli vyfasoval mikcu s kapuci a deku.
Videa jsou uzasny, jsem se vazne pobavila, jaky je Sofinka hladovec :D a kolotoc ma uuuzasny a jak uz sebou sije, divoska. Je moooc krasna :huban: :kytka:

Jen premyslim, copak je s Luci a Lili… Vypada to, ze maji oci jen pro sebe, coz se samozrejme nedivim :-) Jen bych rada videla nejaky novy Lilinky fotecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
5.10.11 06:04

ahoj kočky :mavam: :kytka: vidím že je po nás shánka tak tady jsme :mrgreen: fotecky here https://www.emimino.cz/…ncezna-7180/ jinak Lili je zlaté dítko, manžel je s nami temer porad doma a jedine co nas trapi je zvracení mateřského mléka. po nutrilonu nezvraci :nevim: co vy holky? jjak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
5.10.11 08:59

nicollka:
to je živočich :) ale je krásná :palec: a jak vypravuje :D

lucienne:
hezoucky fotecky… :srdce: mimochodem, to je dost, ze jsi se ozvala :) Jak vam to jde doma? S tim ublinkavanim neporadim… nam neublinkaval, zacal az ted, jak sebou sije divoch - se nacpe a pak vali sudy (bych se :poblion: taky). Ale ptala jsem se na to mudry a ta rikala, ze pokud neblinka obloukem, tak je to v pohode…

karamelinka:
neboj, nam se tu taky brzy ochladi, hlasi to uz na zitra, tak jsem zvedava… musim objednat rychle fusak, aby nam Vojta v zime nezmrznul… :think: a jak se ma Oli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
5.10.11 09:02

no maty prave ze blinka obloukem. to je ten problem, po nutrilonu to zatim nedela tak nevim jestli jim nejaky hnusy nebo co. :-( jinak žádný problém, vubec skoro ani nepláče. co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
5.10.11 09:46

lucienne:
aha…a co na to mudra? udela treba nejake vysetreni? nezkousela jsi omezit jidlo? treba jist jen neco napr brambory, mrkev, testoviny, maso? pruser je, ze pokud se omezis, musis na tom vydrzet minimalne 14 dni, protoze po tu dobu prochazi potrava travicim traktem a stale se dostava do MM.

My v pohode… uz valime sudy jak o zivot, perujem na kolinkach a strasne se vztekame, ze nam jeste nejde behat :D nu, davam tomu 3 tydny a myslim, ze uz si nebudeme hrat na hada, ale polezem po 4 :D strasne to leti.. uzivej si to miminecko, co mas doma, za chvili z toho bude poradna slecna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
5.10.11 09:51

rikala ze ji mam delat hodne prestavky v jidle ze asi moc hltá. ale to nepomohlo. jeste chci zkusit koupit ten nutriton. že to zahušťuje to mlíko a mohlo by to pomoct. nebo holt budu krmit umělym. to jo letí to. vubec bych si netipla že už máte 5 měsíců 8-o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
5.10.11 10:02

no, zitra nam bude 5 mesicu… je to hruza hruzouci :D už se hrozně rychle učí… trvá mu 14 dní než se naučí jednu věc pořádně a do toho už zkouší další…teď se za týden naučil sudy a do toho ve volných chvílích zkouší pérovat na kolínkách…je to s ním fakt sranda…ale jsem ráda, že to není ležák a že se s ním dá už blbnout :D

hlavne se nestresuj, od toho tu to umely mliko je, aby se jim krmilo, kdyz to nejde materskym…takze bud v poho a uzivej si miminka…pak uz to fakt hodne rychle poleti a poroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí