Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.10.11 22:13

Jůů, 6 zoubkl, my máme zatím dva a za tu dobu jsme vyslintali snad už moře, drahoušek je jak továrna na sliny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
24.10.11 22:16

Ahojky :kytka: , my jsme se narodili 13.6.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.10.11 07:56

zdravím nové maminky :mavam:

Viktorie:
tak to se nám děti narodili ve stejný den… :) a o Šimonovi jsme přemýšleli taky, ale nakonec vyhrál Vojtíšek… Šimona jsme nechali na příště :) jo a vyvdaná dcera se jmenuje Viktorie :D

Makyna:
tak co vím, tak Nicollka má Sofinku, Culie taky a ještě někdo tu měl Sofču… jinak Sofinek znám z okolí docela dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.10.11 08:14

ahoj maty :) my občas máme špatnou noc, ale jinak je zlatíčko. už ji bude 6 tydnu a začíná už „povídat“ jsem rada ze vojtík pěkně baští :dance: tady fotecky naší lili kdyby ses chtela mrknout https://www.emimino.cz/…ncezna-7180/ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.10.11 08:24

luci:
to jsem ráda, že vám lily dělá jen samou radost… špatnou noc, mají občas všechny děti, z toho si nic nedělej… my ji měli třeba dneska - vstávali jsme po delší době zas po 1,5 hodině a o půlnoci se rozhodl, že se mu už nechce spát :) A co papání? už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.10.11 08:27

luci:
krásný fotečky… moc jí to sluší.. :palec: a vypadá spokojeně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.10.11 08:39

to je pekne :) lili chodí tak v 11 s námi a občas je vzhuru od 1 do 5 :mrgreen: s papanim mame furt nejake trapeni. ten antirefluxní nutrilon ji hrozne zazdil, bylo mi ji lito chudinky, mela normalne bobky tvrdy :-( tak ted mame zase normalni nutrilon + MM a holt obcas hazi šavli a stale ublinkava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 08:40

Ahoj
:palec: taky jsem koukala, že máme prcky ve satejný den. My máme zase Vojtíška od přítelovo bráchy, je o 2 měsíce starší, než náš Šimon, tak když se sejdoz, je to radost :-)))

Jinak k těm nocím, to moje zvíře dnes taky docela zlobilo. Budil se, pořád kňoural, v posteli se otočil tak, že měl nohy na polštáři a hlavu pod peřinou :-O Jak kojím, tak od nočního kojení spává v posteli, protože u toho vždy usnu :-))

Ale pomalu s kojením přestáváme :-( Je to asi 14 dní, co začíná být po koju hladový :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.10.11 08:43

dekuju ona je zlaticko. vubec neplace, jen kdyz ji prijde ze delam jidlo moc pomalu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.10.11 08:48

luci: hlavne ze pribyra a je spokojena… na blinkani kasli… my mame od narozeni krute zelenou stolici a doktorka rikala, ze pokud je spokojenej a pribyra, tak to nemam resit… a manzel rikal, ze Vita blila v kuse a obloukem a taky to pry nic nebylo…

Viktorie:
ja od doby, co prikrmujem, tak pozoruju, ze si malej da radsi prikrm nez mliko…zatim to neresim…chtela bych jeste kojit, ale kdyz to nepujde, tak to nepujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.10.11 08:54

no jo, je to takovy neprijemny ze ji nemuzu nikam polozit, musi mít furt výš hlavu, nekdy ublinkava i za 3 hodiny po krmeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.10.11 09:00

luci:
to jo to je blby… my co jsme se začali víc hýbat (hlavně na břichu), tak nám to začalo taky pěkně lítat ven, ale to jen, když si morduje to břicho po jídle :) jenže na zádech už nevydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
25.10.11 09:06

to chapu, musí už objevovat svět :mrgreen: snad se to brzy spraví. vsude pisou ze do 6 mesicu by to melo odeznít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
25.10.11 09:29

no, tak snad se to zlepší, aspoň u vás… u nás se to srovnalo hned potom, co se přestal přežírat :D zase jí častěji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.11 10:34

Tak koukám, že jenom naše dítko je líný a na břicho se netočí :-O Tedy, teď dopoledne to zkoušel, ale zůstal mi v praku na boku a řval a řval… přitom normálně se na bok točit umí, ale jen na jednu stranu, na tu druhou mi jde do toho praku a ječí, že se nedostane na břicho… Nechápu, proč to nedělá přes ten bok, na který to umí :-O

No, jen doufám, že je normální a nakonec se mu to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí