Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jůů, 6 zoubkl, my máme zatím dva a za tu dobu jsme vyslintali snad už moře, drahoušek je jak továrna na sliny ![]()
zdravím nové maminky ![]()
Viktorie:
tak to se nám děti narodili ve stejný den…
a o Šimonovi jsme přemýšleli taky, ale nakonec vyhrál Vojtíšek… Šimona jsme nechali na příště
jo a vyvdaná dcera se jmenuje Viktorie ![]()
Makyna:
tak co vím, tak Nicollka má Sofinku, Culie taky a ještě někdo tu měl Sofču… jinak Sofinek znám z okolí docela dost…
ahoj maty
my občas máme špatnou noc, ale jinak je zlatíčko. už ji bude 6 tydnu a začíná už „povídat“ jsem rada ze vojtík pěkně baští
tady fotecky naší lili kdyby ses chtela mrknout https://www.emimino.cz/…ncezna-7180/ ![]()
luci:
to jsem ráda, že vám lily dělá jen samou radost… špatnou noc, mají občas všechny děti, z toho si nic nedělej… my ji měli třeba dneska - vstávali jsme po delší době zas po 1,5 hodině a o půlnoci se rozhodl, že se mu už nechce spát
A co papání? už je to lepší?
to je pekne
lili chodí tak v 11 s námi a občas je vzhuru od 1 do 5
s papanim mame furt nejake trapeni. ten antirefluxní nutrilon ji hrozne zazdil, bylo mi ji lito chudinky, mela normalne bobky tvrdy
tak ted mame zase normalni nutrilon + MM a holt obcas hazi šavli a stale ublinkava
Ahoj
taky jsem koukala, že máme prcky ve satejný den. My máme zase Vojtíška od přítelovo bráchy, je o 2 měsíce starší, než náš Šimon, tak když se sejdoz, je to radost ![]()
Jinak k těm nocím, to moje zvíře dnes taky docela zlobilo. Budil se, pořád kňoural, v posteli se otočil tak, že měl nohy na polštáři a hlavu pod peřinou
Jak kojím, tak od nočního kojení spává v posteli, protože u toho vždy usnu ![]()
Ale pomalu s kojením přestáváme
Je to asi 14 dní, co začíná být po koju hladový ![]()
dekuju ona je zlaticko. vubec neplace, jen kdyz ji prijde ze delam jidlo moc pomalu ![]()
luci: hlavne ze pribyra a je spokojena… na blinkani kasli… my mame od narozeni krute zelenou stolici a doktorka rikala, ze pokud je spokojenej a pribyra, tak to nemam resit… a manzel rikal, ze Vita blila v kuse a obloukem a taky to pry nic nebylo…
Viktorie:
ja od doby, co prikrmujem, tak pozoruju, ze si malej da radsi prikrm nez mliko…zatim to neresim…chtela bych jeste kojit, ale kdyz to nepujde, tak to nepujde…
no jo, je to takovy neprijemny ze ji nemuzu nikam polozit, musi mít furt výš hlavu, nekdy ublinkava i za 3 hodiny po krmeni ![]()
luci:
to jo to je blby… my co jsme se začali víc hýbat (hlavně na břichu), tak nám to začalo taky pěkně lítat ven, ale to jen, když si morduje to břicho po jídle
jenže na zádech už nevydrží ![]()
to chapu, musí už objevovat svět
snad se to brzy spraví. vsude pisou ze do 6 mesicu by to melo odeznít ![]()
no, tak snad se to zlepší, aspoň u vás… u nás se to srovnalo hned potom, co se přestal přežírat
zase jí častěji ![]()
Tak koukám, že jenom naše dítko je líný a na břicho se netočí
Tedy, teď dopoledne to zkoušel, ale zůstal mi v praku na boku a řval a řval… přitom normálně se na bok točit umí, ale jen na jednu stranu, na tu druhou mi jde do toho praku a ječí, že se nedostane na břicho… Nechápu, proč to nedělá přes ten bok, na který to umí ![]()
No, jen doufám, že je normální a nakonec se mu to povede.