Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
krasavec.
ten ma tak dlouhy vlasy že mu budes moct udelat culík
tak držím palce na bydlení. my nic moc. jen se valim a občas se nekam odbatolim
byli jsme na houbach tak mam konecne nasušené houby a jinak jsem fakt doma, peru žehlim uklizim ![]()
Luci no jsem na úp, takže mateřskou nemam a rodičak až porodim.
Karamelko ten je tak krásnej a roztomilej. pořád hodný a spinká?
Jo ono se takhle blizko porodu ani moc delat neda, vid Luci? A jo Nicoll, je stale hodnouckej a spinka pekne. Ve stredu jdeme na ockovani, tak to zasejc bude netykavka a uplakanek mnoo ![]()
jej tak at to dobře snese. Danielko naštěsti očkovani nesl statečně. Závidím, doufam budu mit taky spící miminko
když už na ty dva raubíře tu budu sama většinu času.
Tak žene se bouřka…jej kdybych tak už zítřejší KO nešla
no ale Sofi asi čeká na tatínka který dojede za týden ![]()
Nicollka píše:
jej tak at to dobře snese. Danielko naštěsti očkovani nesl statečně. Závidím, doufam budu mit taky spící miminkokdyž už na ty dva raubíře tu budu sama většinu času.Tak žene se bouřka…jej kdybych tak už zítřejší KO nešla
no ale Sofi asi čeká na tatínka který dojede za týden
A joo, to by ti vlastne melo pomoct. U nas byla taky bourka v predvecer porodu…
Drzim palce at se mala vyklube co nejdriv. A kde vlastne bude Danielek az budes rodit?
nicoll ja myslela že i na UP neco platej
tak to mě mrzí. karamel drzim palce na očkování ![]()
konečně doma monitor v pořádku, jedna kontrakce naštěsti v tom leže na zádech nebyla tentokrat 88 a tak ale jen 65 to se dalo vydýchat.
Potom kontrola čípku a beze změny připravená na prst, hlavička naléhá, „čekat na bolesti“ … pff
Kontrola me bolela teda fakt hodně, teda ta chvilka co měl prsty ve mě to byla hrozna bolest a pak půl hodiny potom. au au
Ted už hřmí a bliži se super bouřka, břiško začina zase statečně tvrdnout.
Sofi ma cca 3kg ![]()
No teda, to uz vazne aby to bylo co nejdriv, vid? Drzim palecky mooooc ![]()
Jinak taky drzte palce nam, zitra se jdeme podivat na pekny baracek s velkou zahradou a je to blizko mych kamaradu co maji dve maly deticky, takze to by bylo uuuzasny ![]()
Ahoj holky,prosím podpořte nás hlasováním:
http://www.sunar24.cz/…ail/140.html
Nicollka píše:
hurraaa
Juu, moc krasny
Jsem ted na mobilu a videla jsem nejdriv jen to hura, ale fotku ne. Tak jsem si myslela, ze uz rodis ![]()