Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ta ti musi delatpekny boule nicol a ten sen o prasknuti vody musel bejt desnej ![]()
Ahojky, Nicoll jeste k predchazejicimu dotazu: me trebas bricho nekleslo pred porodem vubec. Je ale zasejc pravda, ze ja jsem ho mela dost dole uz od zacatku tehotensti.
Luci, nas maly byl hlavickou dolu uz v 31.tydnu a pak jsem chodila co dva tydny na kontrolu a nikdy se midwife nezminila, ze by se otocil hlavickou nahoru a citila jsem, jak mi chodidlama „masiruje zebirka“
Lili je sikulka a urcite uz bude kopat „jen“ do zeber, aby te ujistila, ze je spravne ![]()
tak super karamelko. to jsem rada. Lili je celkem lenoška, tak si myslim že už tak zustane
a jak se ma oliverek? ![]()
Jo to ja si pamatuju, Olivek byl taky lenoch a zustalo mu to
Az jsem si nekdy rikala, ze se nejak dlouho nehyba a v tu ranu me kopnul, jakoby me chtel uklidnit, ze je v poho
Ma se bajecne, prave s tatinkem odpociva, kouknete. Uplne se tu nad nima rozplyvam
![]()
A jak ty se mas? Jaky mate vlastne ted v Cechach pocasi? Meli jste tam docela vedra a ted vas cekaji nejaky vysoky srazky nebo co… blazinec, to vam nezavidim. Navic s briskama… to musi byt neco ty vedra ![]()
karamelko ti jsou tak roztomilý
jak ještě drží toho dudlíka
tvuj muž je chlap jak hora co? u nas je ted hnusne
ja si na vedra nestezuju, nejak mi to neva a nastesti zatim netrpim ani na otoky.zavidim všem co jedou k moříčku ![]()
Karamelinka píše:
Jo to ja si pamatuju, Olivek byl taky lenoch a zustalo mu toAz jsem si nekdy rikala, ze se nejak dlouho nehyba a v tu ranu me kopnul, jakoby me chtel uklidnit, ze je v poho
Ma se bajecne, prave s tatinkem odpociva, kouknete. Uplne se tu nad nima rozplyvam
![]()
![]()
A jak ty se mas? Jaky mate vlastne ted v Cechach pocasi? Meli jste tam docela vedra a ted vas cekaji nejaky vysoky srazky nebo co… blazinec, to vam nezavidim. Navic s briskama… to musi byt neco ty vedra
Jej ti jsou krásní,jak hezky spinkají, kdo uspal dřív koho? U nás to funguje tak že Meli uspí nás, dělá kraviny a pak teprve usne sama . Tady Oliverek vypadá, už jak skoro roční dítko, jak má hodně vlásků. Když je horko řešíme to bazénem, ráda se opaluju, tak mi slunko nevadí, jen břicho si schovávám a furt se namáčím ve vodě, tak je fajn. Moje mimčo je taky lenoch, mrví se ráno, pak přes den jen lehce a občas a v 10 večer, když chci jít spát začne řádit pořádně a dělá tam dlouho blbosti
Luci jojo boule to sou poradny a už to i pěkně bolí když se pořádně zapře.
Karamel ta foto je úžasná, a to je opravdu super malý vlasáček. Nevypadalo nic?
Já měla týden klid, konečně jsem chodila, a od rana zase lezžim, malý jel k babičce do pondeli, tak se nehnu z postele. Opět stydka kost, ale taková bolest že nemůžu došlápnout na nohy, pálí to a bolí jako čert. Nemůžu se hnout No už jen 8tt cca tak snad to už vydržím. Ještě musíme stihnout ten výlet, i když uvidim jak na tom nakonec budu. Kdyžtak tam pojedeme až s miminkem taky dobré.
Dobre ranko, jak je Nicoll? Nezavidim Ti, ten konec tehu je nekdy peklo, vid? Jo a dekujutobe i Luci, jsou to mi mazlici. A co se tyce Olivkovo vlasu, nasla jsem u par vlasku v postylce treba, ale ma jich tolik, ze neni videt sebemensi ubytek. Ted se pereme se supinama na hlavicce, tak uvidime, jesyli i to vlasky „ustoji“. A jak se mate vsechny pri nedeli?
My dnes jedeme na vylet, tak uz se moc tesim. Jen uz musim jit vzbudit ty moje dva space ![]()
Ahojky ![]()
Tady je hnusně, pořád jen prší.. a já bych jen spala..
![]()
Ahoj, tak doufejme, ze bude mit Davidek taky spaci naladu a budes moct lenosit ![]()
No, zatím na to moc nevypadá
Spal celou noc, akorát ve 3:30 se probudil na krmení.. a teď od 8 tu straší ![]()
holky tady je pekne hnusne a 10 stupnu. vidim to na filmový den v peřinách ![]()
tady taky furt prší.. ale jsem zvyklá chodit ven každý den
no co já budu dělat?? Mám mít spicha s kámoškou na kafčo.. ale jako nevím nevím ![]()