Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
27.6.11 09:12
Monny89 píše:
Luci.. jo, proto si říkám, že už nikdy víc :roll:

Jak už jsem ti psala, na ten tvůj příspěvek, Pardubická nemocnice zanedbala péči asi proto tam nechce nikdo dobrovolně rodit. Nedbalostně ohrozili tebe i dítě, už jen tím, že tě nechali několik hodin bez dozoru sester a lékařů. Kolik stačilo a nemuseli jste to ani jeden přežít? No moc né. Normálně na ně podejte trestní oznámení, kdyby nic víc, tak se o tom aspoň bude mluvit a nedovolí si takhle ublížit jiné rodičce, to co udělali je nepřípustné a neetické. Já bych to tak nenechala a udělala jim pořádné haló, aby to tak už nedělali. Určitě tam bude víc takových mamin, které budou mít díky darebákům na dlouho trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
27.6.11 21:07

Monny, ja jsem pri cteni tvojeho dennicku regulerne plakala. Silenost nad silenosti, ufff. Jesteze jste oba v poradku. A uz se ti ani za mak nedivim, ze chces podruhe rodit rovnou cisarem, to je totiz v tvem pripade jasny pud sebezachovy, po tom, co jsi prozila. A ze jsi se probudila bez bricha, bez muze a miminka, to byla pro me nejhorsi cast… :cry: :cry: :cry:
Jsi nejvic nejuzasnejsi, ze jsi to zvladla!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.6.11 21:23

Ivko a Karamelinko, ano, je to fakt děs, co se v dnešní době děje v našem porodnictví… :roll: ALE s tím nikdo nic nezmůže.. ráda bych podala stížnost a uchránila tak nějaké jiné těhulky a miminka od této zkušenosti. Protože mě to fakt udivuje, jak je toto vůbec možné. Tehdy jsem neměla sílu, ani jsem si to neuvědomovala, jak jsem byla mimo, ale teď když se na to podívám zpětně, je mi z toho akorát tak zle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.6.11 08:04
Monny89 píše:
Ivko a Karamelinko, ano, je to fakt děs, co se v dnešní době děje v našem porodnictví… :roll: ALE s tím nikdo nic nezmůže.. ráda bych podala stížnost a uchránila tak nějaké jiné těhulky a miminka od této zkušenosti. Protože mě to fakt udivuje, jak je toto vůbec možné. Tehdy jsem neměla sílu, ani jsem si to neuvědomovala, jak jsem byla mimo, ale teď když se na to podívám zpětně, je mi z toho akorát tak zle :poblion:

No já tě obdivuju, že si to zvládla, ale já bych po té nemocnici šla tak dlouho a klidně zburcovala celou republiku dokud by se nezačli chovat slušně k rodičkám a nedávali jím péči, kterou potřebují, jako jak může někdo nepřijít zkontrolovat 4 hodiny rodičku? Kdyby neletěl tvůj za tím doktorem, tak by tě tam nechali další 4 hodiny a co pak? Pak by řekli, aha je pozdě promiňte?! To nejde, dyť takhle jim to nemůže procházet. Proto tam žádná ženská nechce dobrovolně rodit, včera jsem si četla recenze na tu jejich porodnici a je mi jasné, jak tam hajzli pracují. Před příštím porodem si čti ty recenze a od 30 tt si zamluv porodnici, kde víš, že jsou skvělí. Bydlím teď v Hodoníně, ale poprvé jsem rodila ve Zlíně, jsou tam úžasní a opět budu rodit v září tam, do Kyjova ani Břeclavi mě nikdo nedostane, to je to samé, jak ty Pardubice. V Paradubicích budou tak pokračovat dokud jim tam někdo neumře, dokud na ně nepodá někdo oznámení, tak v tom budou vesele dál pokračovat, protože lék. komora neví co se tam děje, oni do vnitř nemocnice nevidí. Ale na druhou stranu, když si najdeš recenze porodnic víc je takových parchantů, protože jim se nechce dělat, tak pak ohrožují ostatní, to je hrozné co se u nás děje.
Ať ti dělá Davídek jen radost, taťka ať je na oba moc hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 08:43
IvkaH píše:
Monny89 píše:
Ivko a Karamelinko, ano, je to fakt děs, co se v dnešní době děje v našem porodnictví… :roll: ALE s tím nikdo nic nezmůže.. ráda bych podala stížnost a uchránila tak nějaké jiné těhulky a miminka od této zkušenosti. Protože mě to fakt udivuje, jak je toto vůbec možné. Tehdy jsem neměla sílu, ani jsem si to neuvědomovala, jak jsem byla mimo, ale teď když se na to podívám zpětně, je mi z toho akorát tak zle :poblion:
No já tě obdivuju, že si to zvládla, ale já bych po té nemocnici šla tak dlouho a klidně zburcovala celou republiku dokud by se nezačli chovat slušně k rodičkám a nedávali jím péči, kterou potřebují, jako jak může někdo nepřijít zkontrolovat 4 hodiny rodičku? Kdyby neletěl tvůj za tím doktorem, tak by tě tam nechali další 4 hodiny a co pak? Pak by řekli, aha je pozdě promiňte?! To nejde, dyť takhle jim to nemůže procházet. Proto tam žádná ženská nechce dobrovolně rodit, včera jsem si četla recenze na tu jejich porodnici a je mi jasné, jak tam hajzli pracují. Před příštím porodem si čti ty recenze a od 30 tt si zamluv porodnici, kde víš, že jsou skvělí. Bydlím teď v Hodoníně, ale poprvé jsem rodila ve Zlíně, jsou tam úžasní a opět budu rodit v září tam, do Kyjova ani Břeclavi mě nikdo nedostane, to je to samé, jak ty Pardubice. V Paradubicích budou tak pokračovat dokud jim tam někdo neumře, dokud na ně nepodá někdo oznámení, tak v tom budou vesele dál pokračovat, protože lék. komora neví co se tam děje, oni do vnitř nemocnice nevidí. Ale na druhou stranu, když si najdeš recenze porodnic víc je takových parchantů, protože jim se nechce dělat, tak pak ohrožují ostatní, to je hrozné co se u nás děje.
Ať ti dělá Davídek jen radost, taťka ať je na oba moc hodný.

No, s tím zamluvením porodnice to je těžké, tady v HK neregistrují.
Jinak já jsem měla termín indukce, ale rozrodila jsem se dřív, a když tam měli stopstav, tak to jinak nešlo :nevim:
Já jsem věděla že Pce nejsou nejlepší, ale že to bude až takhle hrozné… 8-o :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.6.11 13:21

Ahoj holky, nejde mi doma net, no snad už to půjde k večeru. Ted jsem u našich.
a tu je pupik z blízka. no strie jsou mega ale nevadi, hlavně když se vyklube zdrava princeznička. A od kdy by mělo tak nějak klesat břiško? Myslíte že teda fakt klesá? Manža mě viděl a řekl že mam nějakej spadenej pupek.
31tt
a ty zážitky porodů … bojim bojim co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 13:44

nicoll, hezký bříško :palec: Strie nevadí, holt jsme už zasloužilé maminy :wink: ony časem vymizí…
Jinak mě pupek spadnul ve 34tt zhruba, ale žádný vliv to na blížící se porod nemá - já jsem přenášela :lol: :lol: :lol:
Jako máš ho trošku níž, ale že by byl fakt regulérně dole, to se říct nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.6.11 13:54

hezky brisko :) nemas ty strie z minuleho? mne se udelali ted, ale jsou uplne ruzove :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
28.6.11 19:53

jojo strie mám už po malém, jen se ted porádně naply. tak se bojim že se ještě více rozšíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.6.11 20:04

tak snad ne nicol :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 20:17

Ahojky, tak jsme doma :mavam: :mavam:

Já jsem dostala od manžílka dáreček za porod a k zítřejším narozeninám… A Dádík dostal zase k zítřejším měsíčninám :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 20:18

kytička k mým narozeninkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.6.11 20:19

jeee gratuluju moc monny :palec: :dance: