Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Monny jojo nemá se použivat moc, ja to použila rano fakt už ze zoufalství, jinak jsme se snažili všelijak jinak.
taky se snažím všelijak jinak.. ale zatím je to fakt jen trápení ![]()
díky nicoll. koukam na tvou profilovku. teda ty uz mas bricho ![]()
ze bych tu s vami jeste pokecala o prdikach ?
No musime si to materstvi vychutnat
, ale uz se tesim az bude po prdikach ![]()
zuzi, no je to dneska nějaký zabitý
Co vůbec, jak to jde u vás s prckem.. zvládáš to nějak?
Luci to ta fotka je takova velka
neni tak obr jako to tam vypada
aha. no takhle z podhledu vypada na trojcatka
uz mas vahovy odhad?
Ahojík holky… Jak se máte??? Já sem nějak nestíhám chodit… Nééé že by byla malá tak zlobivá, ale je pořád co dělat… Krmit, přebalovat, pohrát si, uspat… Když je chvilka, tak doma něco poklidit, jít se cournout s kočárkem…
Jinak trápení s prdíkama pominulo - konečně
A pro všechny, který s tím mají taky problémy, tak musím doporučit Baby Calm - jsou to přírodní kapičky a fakt účinný - teda alespoň na tu naší cácoru ![]()
Ale to bysme nebyli my, kdyby nebylo zase něco jinýho. Malá trpí už týden na potničky - chudinka moje maličká. Její hlavička je jeden velkej pupínek
No ono se s tím moc nadělat nedá, tak čekáme, kdy to odezní…
Jinak dneska je Natálce 6 týdnů a musím říct, že za tu dobu stihla být pěkně vyčůraná, rozmazlená, chechtí se jak blázen, všechno sleduje (keliška jedna
) a vypravuje… ![]()
lucienne píše:
zuzí já se nemužu dočkat až se na mě bude smat Lili![]()
![]()
To věřím - to jsou ty nejkrásnější chvíle, když se na tebe ten mimísek chechtá… Mně se chce vždycky až brečet ![]()
Mimochodem, vybrali jste nádherný jméno ![]()
zuziiiiik píše:lucienne píše:To věřím - to jsou ty nejkrásnější chvíle, když se na tebe ten mimísek chechtá… Mně se chce vždycky až brečet
zuzí já se nemužu dočkat až se na mě bude smat Lili![]()
![]()
Mimochodem, vybrali jste nádherný jméno
Jo, na mě se prcek poprvé úsmál před pár dny, samozřejmě ještě nevědomky, ale rozbrečelo mě to
![]()
díky zuzi. příbuzensvo si to samozrejme nemyslí
dle jejich slov je „neobvykle“ ale reknou to tak jakože debilnejsi jmeno neslyseli. ale co
a ja budu asi taky brecet
je to užasny jak je na tech miminkach videt pokroky
moni teda davidek si pospisil s usmevem ![]()
Ahojte holky ted jsme tu moc nebyla jen vas četla a zase zmizla furt venku a tak.Lili je krásný jméno a oni si zvyknou uvidíš me taky všichni Anetku vymlouvala mamka doted to nemuže vyslovit proste ji to nejde přes jazyk ale přeci sjou to naše deti tak i dáme za jmena co my chceme.holky usmevi detí jsou užasý anetka se semtam zasmeje i nahlas už ale je teda lenoška yli jsmen a očkování tak jako má 58cm 5400g vubec za ten mesíc nevyrostla to nevadí aspon bude dlouho maličká
tak sme ji říkala že nechce pást koničky že jednouto delala ukázkove a ted n proste ju položím na bříško a ona hned hsterčí tak se na ni dívala a řekla že havu drží kráně což je pravda nemusím ji vubec chránit aby ji ta havička nespadl nebo tak drží ju sama když ji chovam ale řekla mi že ona na bříšku bejt necce nekterejm detem se to proste nelíbí a budu zuřit a proste knčky nepasou tak asi náš případ
skoušela jsme ji dát na ruce jako na bříško jsme si j položila na ruky a to koukla hlavu zvedlou a jak e unavila tak ju proste uvolnila ale jinak čičela ale na zemi to ne ![]()