Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ale davídek je urcite taky zlatícko
uz konecne nakupuju. ty sis ruzovky nechala na druhe nebo jsi je prodala? ![]()
lucienne píše:
ahoj holky. s pracakem nemam zkušenost. ale jdu vam rict veselou novinu že budeme mit holčičku![]()
![]()
Jé to je bezvadné
bude teda Lilinka
. Konečně si se dočkala a už taky víš ![]()
lucienne píše:
ale davídek je urcite taky zlatícko![]()
uz konecne nakupuju. ty sis ruzovky nechala na druhe nebo jsi je prodala?
Něco si nechám, něco pošlu kámošce… I když ani nevím, jestli vůbec druhé bude
Po tom zážitku z porodu ![]()
díky ivko
no monny to chapu. ale cas vsechno zahpji uvidis. a treba se na podruhe povede holcicka ![]()
Luci, ráda bych holčičku… ale nevím jestli druhý porod zvládnu ![]()
druhy byva lepsi ne?
no uvidime jak budu mluvit na konci zari ![]()
lucienne píše:
druhy byva lepsi ne?no uvidime jak budu mluvit na konci zari
to bych měla zase císař ![]()
to už ti řekli že druhy musi cisarem? no planovany by byl lepsi nez po takovejch bolestech.
no, tak byla bych sledována kvůli jizvě že jo… ale jako nevím nevím, radši bych císaře, protože prožít si znova 37hodin v kontrakcích fakt nechci ![]()
Monny89 píše:
no, tak byla bych sledována kvůli jizvě že jo… ale jako nevím nevím, radši bych císaře, protože prožít si znova 37hodin v kontrakcích fakt nechci
Jenže císař tě bude bolet, dýl jak obyč. porod. Ta jizva se hojí dýl, jak to dole po norm. porodu. Já mám s císaře hrůzu, ani kdyby mi za něj někdo dával prachy, tak bych do něj dobrovolně nešla, jedině, že by ho doktor nařídil, jinak ne. Bojím se ho jak čert kříže.
IvkaH píše:Monny89 píše:Jenže císař tě bude bolet, dýl jak obyč. porod. Ta jizva se hojí dýl, jak to dole po norm. porodu. Já mám s císaře hrůzu, ani kdyby mi za něj někdo dával prachy, tak bych do něj dobrovolně nešla, jedině, že by ho doktor nařídil, jinak ne. Bojím se ho jak čert kříže.
no, tak byla bych sledována kvůli jizvě že jo… ale jako nevím nevím, radši bych císaře, protože prožít si znova 37hodin v kontrakcích fakt nechci
Já vím, ale já už jednoho císaře měla, takže druhý porod by byl taky císař asi.. ![]()
Monny89 píše:IvkaH píše:Já vím, ale já už jednoho císaře měla, takže druhý porod by byl taky císař asi..Monny89 píše:Jenže císař tě bude bolet, dýl jak obyč. porod. Ta jizva se hojí dýl, jak to dole po norm. porodu. Já mám s císaře hrůzu, ani kdyby mi za něj někdo dával prachy, tak bych do něj dobrovolně nešla, jedině, že by ho doktor nařídil, jinak ne. Bojím se ho jak čert kříže.
To nemusí, já se mamině narodila císařem a segra za necelé dva roky přirozeně. Není nutné znovu rodit císařem, jen teď tuším říkají, že bys neměla 2 roky po císaři otěhotnět, aby se neublížilo děloze a stehům, před tím to neřešili. Máma říká, že druhý porod měla skvělý a pohodový oproti císaři, nevím já rodila přirozeně. Moje známá si o něj dobrovolně řekla, prý neumí rodit normálně. Pokud to nařídí doktor, tak ano to se musí, ale dobrovolně to nechápu. Hlavně nenechávej mimiško samotné. My chtěli z manželem jen jedináčka, aby jsme ji dostatečně zabezpečili, ale když nad tím teď přemýšlím, tak by to bylo sobecké a malou by jsme ochudili. Jsem ráda, že bude mít sestru, když se postaráme o jednu, tak zvládneme i druhou holčičku, ale před tím nám to nějak přišlo nereálné
![]()
Ahoj holky,
Luci mooooc gratuluji k princezne, tak uz si klidna, kdyz vis, vid?
At zije ruzovoucke nakupovani ![]()
Monny, to se ti taky vubec nedivim, je to po porodu Davidka pochoppitelny. Na druhou stranu tak jak je kazda zena jina a mimi jiny tak i kazdy tehotenstvi a porod, takze co ty vis, treba druhy pujde ven hladce. Jak pise Ivka, jeste si to s cisarem rozmysli… mno mas doooost casu ![]()
Jo ja jsem holt vecna optimistka. Ikdyz vcera me optimismus presel, kdyz Oli vecer plakal 5 hodin a my uz nevedeli co delat. Bylo to k uzoufani, jelikoz jindy je jak andilek a tentokrat nic nepomahalo ![]()
Vim, ze to maji jiny maminky mnohem tezsi, ale ja jsem tu bezmoc regulerne obulela, kdyz byl malej s tatinkem. Oli totiz odmital i prs a to uz jsem mela strach, jestli mi nezkyslo mliko nebo tak… no peklo na zemi. Ale uz mame dnes zasejc andilka.
Na druhou stranu bez takovych veceru bychom si neuvedomovali, jak mame hodnyho chlapecka, ze jo? ![]()
Karamelinka píše:
Ahoj holky,Luci mooooc gratuluji k princezne, tak uz si klidna, kdyz vis, vid?
At zije ruzovoucke nakupovani
Monny, to se ti taky vubec nedivim, je to po porodu Davidka pochoppitelny. Na druhou stranu tak jak je kazda zena jina a mimi jiny tak i kazdy tehotenstvi a porod, takze co ty vis, treba druhy pujde ven hladce. Jak pise Ivka, jeste si to s cisarem rozmysli… mno mas doooost casu
Jo ja jsem holt vecna optimistka. Ikdyz vcera me optimismus presel, kdyz Oli vecer plakal 5 hodin a my uz nevedeli co delat. Bylo to k uzoufani, jelikoz jindy je jak andilek a tentokrat nic nepomahalo
Vim, ze to maji jiny maminky mnohem tezsi, ale ja jsem tu bezmoc regulerne obulela, kdyz byl malej s tatinkem. Oli totiz odmital i prs a to uz jsem mela strach, jestli mi nezkyslo mliko nebo tak… no peklo na zemi. Ale uz mame dnes zasejc andilka.
Na druhou stranu bez takovych veceru bychom si neuvedomovali, jak mame hodnyho chlapecka, ze jo?
Jak je maličký starý?