Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Luci juj to si užij a at už se mimčo ukáže ![]()
mě řekli v 13tt holka, v 15tt jiny doktor holka, v 20tt zase jiny doktor holka, a na 3d opět holka
pěkně vystrkovala prcku
takže se snad nespletli, pokaždé to byl jiný doktor/ka
Nicollka píše:
Luci juj to si užij a at už se mimčo ukážemě řekli v 13tt holka, v 15tt jiny doktor holka, v 20tt zase jiny doktor holka, a na 3d opět holka
pěkně vystrkovala prcku
takže se snad nespletli, pokaždé to byl jiný doktor/ka
No jo je to loterie, ale u nás to bylo jasné, už když jsem zjistila, že jsem v tom. Poslední chlap v rodině se narodil před 51 lety můj otec a loni sestřenici chlapec, jinak jen samé holky, takže jsem ani z ničím jiným nepočítala, my kluky neumíme ![]()
Monny to jsem mooooc rada, ze kontrola dopadla dobre, uff vid?
Hlavne, ze pribirate, je to veelikej sikulka ten Vas Davidek.
Mno a Lucienne, jak napsala Monny, pohlavi je stoprocentni vzdy az na sale a u nas to prekvapeni bylo to nejkrasnejsi!!! A pokud Vam to navic mimi ani nechce ukazat, nemelo by teda zustat zatim tajemstvim? ![]()
IvkaH píše:No jo je to loterie, ale u nás to bylo jasné, už když jsem zjistila, že jsem v tom. Poslední chlap v rodině se narodil před 51 lety můj otec a loni sestřenici chlapec, jinak jen samé holky, takže jsem ani z ničím jiným nepočítala, my kluky neumíme
Ahoj Ivko,
u nas to bylo s chlapeckama podobny, ale ja uz od zacatku citila, ze tentokrat to bude jiny a bude to konecne chlapecek. A jeste jsem si delala legraci, ze jsme potrebovali naredit krev, proto mame tatinka az z Afriky
![]()
když ja sem tak zvedava. touhle dobou už to všichni vědí jen my nic ![]()
Karamelinka píše:IvkaH píše:No jo je to loterie, ale u nás to bylo jasné, už když jsem zjistila, že jsem v tom. Poslední chlap v rodině se narodil před 51 lety můj otec a loni sestřenici chlapec, jinak jen samé holky, takže jsem ani z ničím jiným nepočítala, my kluky neumímeAhoj Ivko,
u nas to bylo s chlapeckama podobny, ale ja uz od zacatku citila, ze tentokrat to bude jiny a bude to konecne chlapecek. A jeste jsem si delala legraci, ze jsme potrebovali naredit krev, proto mame tatinka az z Afriky![]()
![]()
My vyzkoušeli vše i radu na stojáka a tak, s toho máme první dceru a taky jsme to nepřekonali, ale počítám, že sestra bude mít dva kluky, protože v rodině jejího přítele jsou zas jen kluci a žádné holky, tak jsem zvědavá, kdo bude mít rozhodující geny i nich
. Ale stejně je to fuk, na pohlaví vůbec nezáleží, to je to poslední.
holky s těma genama se to musí jednou zlomit…můj přítel má v rodině taky samý kluky. Loni jsme přišly o holčičku,jeho bratránek porodily taky holčičku a mi ted zase čekáme holčičku..takže já na tohle teda nevěřím…samý kluci bude kluk a samý holky bude holka…
Mě o tom přesvědčovala tchýně a já mám děsnou radost že ty její teorie nevycházejí,je strašně chytrá ![]()
lucienne píše:
když ja sem tak zvedava. touhle dobou už to všichni vědí jen my nic
buď v klidu.. kámoška to taky nevěděla… pokaždé se ten rozkrok schoval.. až najednou asi 3týdny před porodem se ukázalo, že to je kluk.. Ale pak najednou v den porodu to na UTZ byla holčička
A hodinu na to porodila chlapečka…
![]()
Takže 100% se to dozvíš na sále ![]()
Karamelinko, děkuji ![]()
Jinak dobré ránko, u nás bylo zase veselo.. od 6 byl malej vzhůru, a až teď zabral.. fakt nevím co to má za režim, že každé ráno takhle prostestuje ![]()
to asi jo, ale ja potrebuju vybrat jestli mam vzit modrou nebo ruzovou perinku do kocarku co jsem k nemu dostala zdarma ![]()
me se teda taky nespletli ani u jedne řekli mi to třikrát a bylo to tak ale jedne z naší dikusze z března tak tam ji řekli že bude mit holku a ji se narodil chapeček no mela překvapení pekný ![]()
Lucienne,
jaky kocarek sis teda nakonec vybrala? Mas fotecku? My jsme s nasim stale na vysost spokojeni a i lidi na ulici nam ho chvali ![]()
Nicollka píše:
Karamel jaky kočárek máte?
Mame Palex Perfect a je vazne perfektni
Pridavam fotecku.
Nicollka píše:
Karamel jaky kočárek máte?
Ten je hezký moc hezký, jen neměla si problémy s tím kolem? Já viděla paní, jak s tou tříkolkou zápasila v autobuse, div to dítě nevysipala a švagrové se převrátil. My máme po Melisce trojkombinaci casualplay S6 a jsme s ním strašně spokojení, je to sice 3 roky starý model, ale to nevadí, jen bych si už asi vybrala barevnější, jak černý.