Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To museli být asi exoti v té nemocnici, dyť Sarah je běžně užívané jméno i u nás v ČR. Moje sestra ho taky má vybrané kdyby měla holčičku. Kdybych si vybrala 3 křestní jména, tak nemají co v porodnici pindat, nebo zakazovat, na to nemají právo. Asi paní narazil na špatné lidi. To je spíš o přístupu lidí, šak víme ze 3 sester může být dobrá jen jedna nebo ani jedna a to samé jsou i doktoři.
Ivko, já vím, ale oni prostě chtěli potvrzení od paní Knapové, že vyloženě jméno Sarah může být použito
No, všude je to jiné… ![]()
šak říkám, že je to asi lidma, že někde si takhle postaví hlavu a chtějí potvrzení, mělo by to platit pro celou republiku stejně, ta těhule má před porodem dost svých starostí a né se ještě stresovat jestli tam bude nějaký blb protivný a bude vyžadovat víc, jak by chtěli jinde. Birokracie
.
ahoj holky
jsme zpět ze Slovenska, bylo suprově
Tak co tu nového? nějak moc se tu krom jmén nenapsalo ![]()
Luci jak se cítíš
ahoj nicoll.
taky bych někam jela na výlet
mně je super, už pozoruju na bříšku taky pořádný boule ![]()
ahojte holky já musím oklízet a nic se mi nechce dneska je tu hezky tak odpoledne jdem ven.anet desne slintá nemužu ju necat bez brindáku jinak je zachvilu mokrá ![]()
jej super
mě čeká ve čtvrtek opět zubař a v pátek syn odjede k moři, takže nervičky začínají pracovat. Do toho mě přepadli nějaké emoce, citim se hrozně zamilovana, jako bych MM potkala teprve včera
a je mi za nim tak smutno, to ten víkend udělal.. ![]()
Tak jsme doma, Dádík celou dobu krásně spinkal.. žádosti o příspěvky podány, prcek na pojišťovně nahlášený
Akorát jsem teda volala na výsledky té kultivace, a nález pozitivní, má tam stafylokoka
Takže zítra jdeme k doktorce na KO a pro ATB
Chudáček můj malinkej ![]()
Monny, tak snad se to brzy zhojí a atb.zaberou, -ti hsou pořád nějaký starosti.
Jinak vás tu holky moc nestíhám, tak se omlouvám ![]()
Můžu vás taky poprosit o hlas? Díky moc https://www.emimino.cz/…otka-454345/
monny to mě moc mrzí
at je brzy v pořádku. nicoll to je dobře že vam to klape
jinak se holky omlouvám ale nemám ráda soutěže typu kdo užene nejvíc hlasujících, takže nehlasuju
doufam že to neberete osobně ![]()