Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Monny a jaká váha a vel. u porodu?
No já bych chtěla drobnější miminko jak byl Daniel
jen kéž by vykukla už na konci srpna ![]()
ahojte holky
krásný fotečky snad budeš mít drobečka kristýnka važila 2880 a 49cm a aneta mela 3100 49cm jsme ráda protže jsem se fakt bala rodit nejakýho obra ![]()
no fakt jsme se desne baa že bude veliká ale byla furtotáden pozadu když mela anetka važit 1500 tak važila jen 1kilo a tak ale dohnaa to a mela normální váhu a i tak me potrhala ve vnitř tak mít obra tak tu snad už nejsem
![]()
no to jo teda! jeste ze byla malinkata
moje broučátko je taky o tyden mensi, tak jsem zvedava na dalsi kontrolu. ale včera mi dělalo konečně taky boule na břichu ale manžel se sprchoval tak to zase propasl ![]()
jeee já chci taky boličky
me anetka delala v bříšku supermana vždycky natáhlu ruku a uplne mi zajela až po kost jak je pánev a nohou zase tlačila do žeber ![]()
chichi to je sranda, muselo to bejt moc prijemny
už se tesim až to bude videt jeste více ![]()
no pod žebrama me to nevadilo tak ale jak mik zaryla pod tu kost tak to jsme vždykcy vystřelila protže to pekelne bolelo ale pa sme s začla smát
na tohle fakt ráda pomínám a byla v bříšku ani neni možný že tedka už je přes celej kočárek pomale
letí to moc rychleuživej tehulkovaní když si vzpmenu jak sjem furt jedla to byo super ted hubnu tak jim zdrave pravidelne ale ty chute me fakt ještě neopustili ![]()
teda to jsem zvedava co budu jist az se narodi. a jestli mi zjisti cukrovku tak asi nemam co jist ![]()
naštestí jsme cukrovku nemela
a pak jsme nejedla pečivo a tak všechno ju nadýmalo ted už ot sice muž ale ted zase potřebuju zhodit ikdyž už mám vše dole ale mám cil zhodit víc než jak jsem byla tak pečivo taky nejím jen tmaví nejlepší je když si chlap udelá hranolky ještě si je dá předeme nejak mu to nedochází ale já pak teda slintám
![]()
Monny tak to bude snad menší ![]()
Malý měl 3700g a holčičky prý bývaji o trošinku menší, no snad jen kolem 3500g bude mít.
No však se to snad za ty 3 měsíce už dozvím ![]()