Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
7.6.11 13:01
kyblicek píše:
já ju nechala spát když jsme kojila ale ona taky třeba usla v7 a vzbudila se až o půl 3 ráno pak ale jak me mlíko ubejvalo brečela budila se co chvilinka ale tedka už má svuj režim a ikdyž dostane třeba v 6 mlíko tak o půl 9 ji dám ještě a pak jde chrnet je nato už zvyklá a do 8 hodin spinká. a když jsme ji kojila tak jsme třebadomu došli v 6 večer a ona furt chrnela já jsme ji vzbudila aby byla proste chvili vzhuru a pak šla spinkat

No tak já to dneska taky zkusím… Nám to tak nějak vychází, že jí ve 20h a já ji teda pak za 2 hodiny budila, aby se ještě maličko najedla…
Tak díky za radu… :palec:
Jinak já tu dlouho nebyla, tak tě tu moc vítám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 13:05

děkuju uvidíš skusit to mužeš zaleží taky jak ti v noci spinká já totiž kdybych anetku vzbudila tak ona pak začne vstávat na jidlo přesne po třech hodnách vždycky vydrží takhle dlouho jen jak usn večer vzbudí se třeba o půl 2 a pak už se vzbudí bud za tři hodky nebo za 4 hodky a taky jsem vedela že kdybybch ju vzbudla večer ještě aby se trohu najedla tak už neusne a bude si chtít vykládat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.6.11 13:23

Ahaj, tak pokud ještě můžeme taky se přidáváme. mám syna Kubíka už od 6. 4. 2011 ;-)
Jak jsem si to tu tak pročítala, tak se musím přidat ke skupině nekojících maminek :cry: už z porodnice jsme šli s příkrmem a od tčech týdnů plně na UM. Kvůli mým ekzémům dáváme na doporučení dr. Nutrilon HA, docela jsme si užili než jsme se po něm naučili kakat,ale teď už jsme se zajeli i režim a užíváme si jak rosteme a všech pokroků, které zvládáme( moc jich teda není, mám trochu lenocha :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 13:30

ahoj no já jsme zvedava jako bude tedka anetka jelikož kristýna to byl taky desnej lenoch hruza :mrgreen: jo u toho umeliho je ot sila než se naučijou kakat.my chcem jit naprocházku tak čekám až se anetka vyspí a pak vyrazíme.Holky a co říkáte na porod??já teda sem nadavavla jak pes u toho hruza ale byl to to nejkrásneší co jsme mohla zažít protže kristýnka se narodila cisařem a ted jsme mela hruza jak ot bude a še šlo skvele a hlavne rychle zacož jsme byla fakt ráda jen sem ju tlačila hodinuven furt se mi vracela nasátek pak už vždykcy dr skočil na břicho a zustal a ja se posunula zase on takyaby nešla naspátek jinak bych snad neporosila potrhala me aji ve vnitř ale i tka super a teda kdybych rodila nejakou 4 kila tak jsme snad rtrhana všde neboco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.6.11 13:39

Tak o porodu mi raději nemluv. mě malého vyvolávali. v sedm ráno jsme měli nástup. po prvních vyšetřeních nám řekli, že to nebude na dlouho, že tam může manžel rovnou zůstat a odhadovali nám porodní váhu na 3300g. po 14hodinách urputného snažení jsem se přes všechny povzbuzovače a kapačky neotevřela na víc než 3 prsty a malý nesestoupil ani o kousek jsme skončili na sále a v 21:23 se nám narodil kluk s mírami 51cm,4100g… poprvé mi ho ukázali až po skoro 12ti hodinách a to byl pro mě nezapomenutelný zážitek :srdce: jinak včera to bylo přesně 2. měsíce co máme ten náš velký uzlíček štěstí na světě a nějakého sourozence zatím rozhodně maminka neplánuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.6.11 13:45
Monny89 píše:
Dobré ránko maminy :mavam:Tak my v noci spali do 2, a pak do 6, takže pohodička.. ale od 6 do 9 byl zase vzhůru a já kojila co hodinu :zed: Kdy se tohle změní??? Dělá to dvakrát denně.. vždy ráno a večer… že kojím co hodinu 3×-4× za sebou :zed: :zed:

Monny:
prestane… jen si musi navyknout na ten vas rezim… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 14:07

já jsme po kristýce taky neplánovala trpela jsme 27 hodin myslela jsme že me snad jebne nikdo mi nepomohl nikdo mic ic na bolest nedal ikdyž jsme si řekla hruza a des pak kristýnce přestalo být srdíčko nebo přestávala no na ozvách nic slyšet už nebylo a hodinu tam diskutovali jestli nekoh zavolat otřesný tedka jsmem ela 5 hodin bolesti doma který se dali v phoohde přežít ve 3 sem dojela do porodnice ve 4 už bylisilnejší a v 8 se narodila mala jsme ráda zato že se narodila přirozene ale u první byl pro me cisař vysvobozením fakt jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 14:18

zuziiik, já nebudím.. usne třeba v 8, pak se probudí v 10, pak až ve 3 a pak až ráno.. a vyhovuje nám to tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 14:19

Leni a kyblicku, měla jsem to horší… rodila jsem 37hodin :mrgreen: :mrgreen: No, ale o porodu napíšu brzy deníček až na to trošku zapomenu.. jsem ráda že už je to za mnou :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 14:24

bože 37 hodin to si neumí představit stačilo mi 27 hodin a mela jsme fakt dost vubec sme se neotvirala proste nic yslea jsme že snad umřu neboco ted to bylo lepší opravud me moc pomohli abyhc se začla otvirat a faktto šlo behem hodkyn a 6 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 14:42

to na mě zkoušeli všechno možný abych se otevřela, ale já zůstala na 4cm ,a dál to prostě nešlo.. já už umírala a řvala bolestí, jak já tak malej jsme se už ztráceli na monitoru, a manžel chudák brečel se mnou.. měli jsme strach.. no a pak prosím doktora o císař, a on říká, že máme ještě 24hodin (to bylo po 30hodinách), a že mi zvýší dávky oxytocinu a já nevím čeho ještě… No a potom to bylo ještě horší… :oops: to jsem už fakt jen řvala že chci umřít, že už nemůžu, ať to ukončí :oops: A to už manžel šel seřvat toho doktora ať už něco kurva dělá, že to s náma už vypadá špatně… No a začalo se konečně konat… :roll:
A to bylo fakt za 5minut dvanáct… zkažená plodovka, malej náběh na infekci, já začala během narkózy krvácet z pusy…
No prostě nikdy víc :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 17:56

tak ot je mazec co to bylo jako z vola že furt ne a ne přistoupit k cisaři??já si nekdy myslím že je dobře tma mít ty chlapi aspon k nečemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 17:59

že prý císař je složitá operace a že se čeká jestli se ještě neotevřu, že zvýší dávky vyvolávačky :zed: :nevim: že je tolik a tolik hodin času po odtoku plodovky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
7.6.11 18:29

Monny to je teda dost krutá zkušenost…hlavně že jste to oba zvládli..kde si rodila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 18:35
Culie píše:
Monny to je teda dost krutá zkušenost…hlavně že jste to oba zvládli..kde si rodila???

V Pardubicích, měla jsem rodit tady v HK, mám to do porodky 5minut, ale když jsme přijeli, tak měli STOPSTAV na dveřích a převáželi do Pardubic… :roll: A to nemluvím o přístupu doktorů v PCE :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí