Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Monny
mě vlastně nikdy odhady nedělali, ted poprvé. Ale jestli to bude obr tak si mě nepřej
![]()
Nicollka píše:
Monnymě vlastně nikdy odhady nedělali, ted poprvé. Ale jestli to bude obr tak si mě nepřej
![]()
jako fakt, odhady ti ještě nedělali
![]()
Vždyť se dělají na každém „velkém“ nebo důležitém UTZ… To znamená 13tt, 20tt a pak 30tt
![]()
Tak jsem doma… ![]()
U praktičky vše v pořádku, akorát že jizva trošku hnisá, tak mi na to dala černou mast… Takže to byl pro mě první šok ![]()
Druhý šok u pediatričky – malej za týden zhubnul 100gr, po převážení a kojení vypil jenom 50ml… a špatně se hojí pupíček, možná následek infekce z plodovky.. takže nás poslala do fakultky
Na Dětské klinice ho taky vyšetřili, a v sobotu jdeme na kontrolu
Holky, já se bojím, že mu něco je bobečkovi.. A prý buď v sobotu dostane ATB, nebo si ho tam rovnou nechají na příjem
![]()
No, jako jsem nervama úplně v kýblu, brečím tu, Kuba neví co se mnou.. prostě mám o něj strach
![]()
monny snad se mu to brzy zahojí. ach jo ty si to musis vyžrat se všim všudy ![]()
lucienne píše:
monny mne vahu taky nikdy nerekli v tom sanusu
vždyť to je napsané v lékařské zprávě ![]()
A jojo, nervy mám v kýblu.. nevím co dělat.. ![]()
Monny89 píše:Nicollka píše:jako fakt, odhady ti ještě nedělali
Monnymě vlastně nikdy odhady nedělali, ted poprvé. Ale jestli to bude obr tak si mě nepřej
![]()
![]()
![]()
Vždyť se dělají na každém „velkém“ nebo důležitém UTZ… To znamená 13tt, 20tt a pak 30tt![]()
me nedelaly zadny odhady…ani na 13tt,20tt,30tt proste mi nic poradne nerekli…
No opravdu ani jednu velikost, nebo odhad váhy vůbec nic. Ani u malýho si to nevybavuju.
Držím palce at to není nic moc. A malý at pěkně papká.
holky kdy se začíná chodit na ozvy? a kdy se má zajít na matriku? já už si to z min. těhu vůbec nepamatuju ani nevybavuju, co vše mám stihnout před porodem zařídit a podepsat.
a od kdy se začne chodit častěji jak jednou za 4 týdny na KO
A tu je něco krásne, aj sem se rozplakala
ako z pohádky http://www.youtube.com/watch?…
makyna91 píše:Monny89 píše:me nedelaly zadny odhady…ani na 13tt,20tt,30tt proste mi nic poradne nerekli…Nicollka píše:jako fakt, odhady ti ještě nedělali
![]()
![]()
![]()
Vždyť se dělají na každém „velkém“ nebo důležitém UTZ… To znamená 13tt, 20tt a pak 30tt![]()
to já jsem si to normálně přečetla v lékařské zprávě po vyšetření ![]()
Nicol, ozvy jsou jak kde, já byla poprvé až v 38+1tt.. Jinak matrika - před porodem, pokud jste svoji, není potřeba, pokud nejste svoji - uznání otcovství (OP, oba dva podpisy vaše, a tvoje těhu průkazka).
Nicollka píše:
No opravdu ani jednu velikost, nebo odhad váhy vůbec nic. Ani u malýho si to nevybavuju.
Držím palce at to není nic moc. A malý at pěkně papká.holky kdy se začíná chodit na ozvy? a kdy se má zajít na matriku? já už si to z min. těhu vůbec nepamatuju ani nevybavuju, co vše mám stihnout před porodem zařídit a podepsat.
A tu je něco krásne, aj sem se rozplakalaa od kdy se začne chodit častěji jak jednou za 4 týdny na KO
ako z pohádky http://www.youtube.com/watch?…
na matriku az po porodu.
. aspon ja sem tak byla
… s KO ti neporadim.. ![]()
tak já ani tam neměla nic napsané
jen že jeden plod, srdičko v pořádku ![]()
Jé díky , tak proto sme byli na matrice dřív, protože jsme nebyli svoji, teď už jsme, takže o starost mín. Ale přece jméno schválit, když chceme „Sofia“ , ne Sofie nebo jak to je v kalendáři. jen to „a“ je tam změna jména pořádně.
Nicollka píše:
tak já ani tam neměla nic napsanéjen že jeden plod, srdičko v pořádku
Jé díky , tak proto sme byli na matrice dřív, protože jsme nebyli svoji, teď už jsme, takže o starost mín. Ale přece jméno schválit, když chceme „Sofia“ , ne Sofie nebo jak to je v kalendáři. jen to „a“ je tam změna jména pořádně.
)
ale Sofie nebo Sofia neni v kalendáři… já sama mám Sifii… (Sofie) a na matriku sem stim chodit nemusela
Nicollka píše:
tak já ani tam neměla nic napsanéjen že jeden plod, srdičko v pořádku
to si zavolej té paní jak to schvaluje, Knapová tuším že ![]()