Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
9.6.11 11:24

Monny :hug: mě vlastně nikdy odhady nedělali, ted poprvé. Ale jestli to bude obr tak si mě nepřej :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 15:49
Nicollka píše:
Monny :hug: mě vlastně nikdy odhady nedělali, ted poprvé. Ale jestli to bude obr tak si mě nepřej :cert: :mrgreen:

jako fakt, odhady ti ještě nedělali 8-o 8-o 8-o
Vždyť se dělají na každém „velkém“ nebo důležitém UTZ… To znamená 13tt, 20tt a pak 30tt :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 15:49

Tak jsem doma… :cry:
U praktičky vše v pořádku, akorát že jizva trošku hnisá, tak mi na to dala černou mast… Takže to byl pro mě první šok :cry:
Druhý šok u pediatričky – malej za týden zhubnul 100gr, po převážení a kojení vypil jenom 50ml… a špatně se hojí pupíček, možná následek infekce z plodovky.. takže nás poslala do fakultky :cry: Na Dětské klinice ho taky vyšetřili, a v sobotu jdeme na kontrolu :cry: Holky, já se bojím, že mu něco je bobečkovi.. A prý buď v sobotu dostane ATB, nebo si ho tam rovnou nechají na příjem :cry: :cry: :cry:
No, jako jsem nervama úplně v kýblu, brečím tu, Kuba neví co se mnou.. prostě mám o něj strach :oops: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 15:58

monny mne vahu taky nikdy nerekli v tom sanusu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 15:59

monny snad se mu to brzy zahojí. ach jo ty si to musis vyžrat se všim všudy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 16:06
lucienne píše:
monny mne vahu taky nikdy nerekli v tom sanusu :nevim:

vždyť to je napsané v lékařské zprávě :nevim:
A jojo, nervy mám v kýblu.. nevím co dělat.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.6.11 16:12
Monny89 píše:
Nicollka píše:
Monny :hug: mě vlastně nikdy odhady nedělali, ted poprvé. Ale jestli to bude obr tak si mě nepřej :cert: :mrgreen:
Vždyť se dělají na každém „velkém“ nebo důležitém UTZ… To znamená 13tt, 20tt a pak 30tt :think: :nevim:

me nedelaly zadny odhady…ani na 13tt,20tt,30tt proste mi nic poradne nerekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.6.11 16:13

No opravdu ani jednu velikost, nebo odhad váhy vůbec nic. Ani u malýho si to nevybavuju.
Držím palce at to není nic moc. A malý at pěkně papká.

holky kdy se začíná chodit na ozvy? a kdy se má zajít na matriku? já už si to z min. těhu vůbec nepamatuju ani nevybavuju, co vše mám stihnout před porodem zařídit a podepsat. :nevim: a od kdy se začne chodit častěji jak jednou za 4 týdny na KO

A tu je něco krásne, aj sem se rozplakala :) ako z pohádky http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 16:15
makyna91 píše:
Monny89 píše:
Nicollka píše:
Vždyť se dělají na každém „velkém“ nebo důležitém UTZ… To znamená 13tt, 20tt a pak 30tt :think: :nevim:
me nedelaly zadny odhady…ani na 13tt,20tt,30tt proste mi nic poradne nerekli…

to já jsem si to normálně přečetla v lékařské zprávě po vyšetření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 16:16

Nicol, ozvy jsou jak kde, já byla poprvé až v 38+1tt.. Jinak matrika - před porodem, pokud jste svoji, není potřeba, pokud nejste svoji - uznání otcovství (OP, oba dva podpisy vaše, a tvoje těhu průkazka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.6.11 16:17
Nicollka píše:
No opravdu ani jednu velikost, nebo odhad váhy vůbec nic. Ani u malýho si to nevybavuju.
Držím palce at to není nic moc. A malý at pěkně papká.

holky kdy se začíná chodit na ozvy? a kdy se má zajít na matriku? já už si to z min. těhu vůbec nepamatuju ani nevybavuju, co vše mám stihnout před porodem zařídit a podepsat. :nevim: a od kdy se začne chodit častěji jak jednou za 4 týdny na KO

A tu je něco krásne, aj sem se rozplakala :) ako z pohádky http://www.youtube.com/watch?…

na matriku az po porodu. :-) . aspon ja sem tak byla :-) … s KO ti neporadim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 16:22

ja bych si to taky precetla kdyby to tam bylo napsany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
9.6.11 16:29

tak já ani tam neměla nic napsané :) jen že jeden plod, srdičko v pořádku :D

Jé díky , tak proto sme byli na matrice dřív, protože jsme nebyli svoji, teď už jsme, takže o starost mín. Ale přece jméno schválit, když chceme „Sofia“ , ne Sofie nebo jak to je v kalendáři. jen to „a“ je tam změna jména pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
9.6.11 16:35
Nicollka píše:
tak já ani tam neměla nic napsané :) jen že jeden plod, srdičko v pořádku :DJé díky , tak proto sme byli na matrice dřív, protože jsme nebyli svoji, teď už jsme, takže o starost mín. Ale přece jméno schválit, když chceme „Sofia“ , ne Sofie nebo jak to je v kalendáři. jen to „a“ je tam změna jména pořádně.

)

ale Sofie nebo Sofia neni v kalendáři… já sama mám Sifii… (Sofie) a na matriku sem stim chodit nemusela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.6.11 16:41
Nicollka píše:
tak já ani tam neměla nic napsané :) jen že jeden plod, srdičko v pořádku :DJé díky , tak proto sme byli na matrice dřív, protože jsme nebyli svoji, teď už jsme, takže o starost mín. Ale přece jméno schválit, když chceme „Sofia“ , ne Sofie nebo jak to je v kalendáři. jen to „a“ je tam změna jména pořádně.

to si zavolej té paní jak to schvaluje, Knapová tuším že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky