Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
7.6.11 10:13

maty… já sama piju fenykl, ale jinak mu nic krom mlíčka nedávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 11:15

a ta moje zase ze stříkačou dát vody aspon 4krt za den tak si vyberte aždej říká neco jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 11:17
kyblicek píše:
a ta moje zase ze stříkačou dát vody aspon 4krt za den tak si vyberte aždej říká neco jinýho :mrgreen:

to je pěkný teda.. mě moje říkala, že jestli má žízeň tak si řekne a vypije „přední“ mlíčko na žízeň :nevim: že pokud kojím, tak je to škoda mu dávat něco jiného, když mlíčko mu bohatě stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 11:19

mony já si myslím to stejný co řekla tobe já už nekojím ta jí napít dat usím ale jinak bych o delala tak jak píšeš ale kadá dotorka jinej názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 11:25

jasně nu.. tak já doufám, že budu kojit co nejdéle… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 11:37

jojo je to nejlepší me to desne štve protže to bylo fakt super človek jen váthl prso všechno je lehčí a lepší no ale me fakt nezabrai žádný rády jako polívky a pilaj sme i kojici čaje všechno aby se to rozjelo a prste nic no takže moje prsa stávkovali :mrgreen: byla jsme z toho špatná ale tedka už to beru v klidu protže vidím že je malé fajn žej e spokojená najezená a to je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 11:39

to já mám mlíka na rozdávání.. ale jako taky má teď dneska pocit, že tam toho moc není.. nebo jestli je to pouze můj osobní pocit… :nevim: uvidím až se mi teď probudí.. ale myslím si, že nijak nestrádá…
A ve čtvrtek jdeme na KO, tak uvidíme kolik jsme za týden zase nabrali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 11:43

to je jasný ale stejne je to jak nekdo má mlíka plno a nekomu seproste neudelá.já sme musela jit k doktorce s ni když byla hladová a proste tam ji nakojit a zvážt abyhc vedela kolik si teda vytáhne prosím mela pít 100ml toho maeřskýho a ona si váthla 50tku a chudera plakala a mela hlad no a pak za dalších 14 dní me vypila po obou prsách eště 60tku takže si zeme nevzala nic a já usela pulne surove to prso zmáčknout aby me vubec neco z toho káplo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 11:45

tak to mě mrzí… doufám, že mě nečeká to samé.. :-? :oops: Chci zůstat u mlíka jak nejdéle to půjde…
A copak máš za UM? Nutrilon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 11:52

jojo nutrilon prvne jsme vaala ten komfort to je na koliky a zacpu protže jak jsem nato přešla uplne tak se nemohla vykaditted už dávám normální.no já se tho bala protže kristýnku jsem kojila tak max14 dní to bylo to sami ale tak sme myslela že jestli to nebylo tím císařem ale ted to bylo to stejný ale jsme ráda že me to vydržela mesíc ap ůl aspon ikdyž i s dokromváním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 11:54

no já jsem taky rodila císařem a mlíka jsem měla jak mlíkárna.. ale dneska mi ty prsa přijdou nějaký „nenalitý“ nevím :nevim: :oops:
No, malej se každou chvilku vzbudí tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 11:57

on me donesli malou na kojení až další den ve dve dpoledne a to se narodila v 6 ráno a já už jsme večer chodila všechno a nechteli mi ju donest prtože jsme byla na gynekologickým a když jsme řekla že pujdu tam prej pro me dojdou a nic teda jsme šla jinam do porodnice a nemužu s stežovat a narodila se anetka přirozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.6.11 11:59

to mě malýho na přiložení donesli až v pondělí večer… narodil se v neděli večer, takže po 24hodinách :nevim: No, ale utvořilo se tam něco.. a nechtěla bych to ztratit.. piju kojo čaje, tak snad to vydrží nu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
7.6.11 12:40

Ahojík holky :mavam: Tak pročítám, jak tu diskutujete o kojení. No je to veselý co??? Já prostě kojím, kdy si řekne - prý mají žízeň v těhle vedrech. Jednou je to po hodině, jednou po čtyřech. Jinak po jídle vždycky ječí jak siréna, tak houpeme a houpeme, až uhoupeme - ale je to teda veselý. Jinak mně přijde, že chudinku skoro po všem bolí bříško, takže já přežívám na jogurtech a kefírech a je relativně klid.
Holky, jak to děláte večer… Když třeba nakrmíte ve 20h a chcete jít za hoďku nebo dvě spát, budíte je, aby se ještě napucli nebo jdete spát a uvidíte, kdy se vzbudí?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.6.11 12:54

já ju nechala spát když jsme kojila ale ona taky třeba usla v7 a vzbudila se až o půl 3 ráno pak ale jak me mlíko ubejvalo brečela budila se co chvilinka ale tedka už má svuj režim a ikdyž dostane třeba v 6 mlíko tak o půl 9 ji dám ještě a pak jde chrnet je nato už zvyklá a do 8 hodin spinká. a když jsme ji kojila tak jsme třebadomu došli v 6 večer a ona furt chrnela já jsme ji vzbudila aby byla proste chvili vzhuru a pak šla spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí