Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak jo…díky ![]()
Tak já to nechám na tom instinktu, snad nějakej budu mít ![]()
ahoj holky ![]()
monny:
gratuluju k Davídkovi a přeju brzké zaběhnutí se v tandemu!
evouš:
v porodnici jsem budila po 4 hodinách, doma nebudím a nechávám to na něm… v noci spi 5-6 hodin, přes den kojím cca po 1,5 -2 hodinách…
holky, chtěla bych poprosit o radu… byla jsem s malym u doktorky, mame citlivé bříško a možná i alergii na kravské mléko. vzhledem k tomu, že plně kojím, mám vysadit veškeré mléčné výrobky… moje strava se skládala především z mléčných výrobků (sýry, jogurty,smetanové zálivky)… z mého jídelníčku mi tedy po vynechání mléčných výrobků zbydou jen přesnídávky, brambory, těstoviny, rýže, mrkev, jablka…copak na tom můžu přežít? můžete mi poradit, co jiného (chutného) jíst? děkuju za rady…
existuji nahrazky mlecne bilkoviny a neni to ani tak hnusny
sojovy mliko, jogurty a takovy veci. bohuzel je to drahy ![]()
maty to je jasny, to je humus na blití
ale zkus si koupit jedno male mlíčko a uvidis- v nejhorsim to vylejes
ale mne to chutnalo docela podobne jako mliko
holky vím že teď máte jiný téma, ale chtěla bych se zeptat.. už pár dní mám menses bolesti (dnes sem 39tt), od včerejšího večera je mám dalo by se říct dost často a když sem byla na záchodě, tak mám na papíře né krev, ale takový „nahnědlý“ výtok, myslíte že by to mohla být hlenová zátka? Sem z toho docela vyjukaná, ale jako na vložce nic nemám, fakt jen když se utřu, prosím napište mi svůj názor
chjo, tohle je fakt hrozný když člověk neví, zase nechci zbytečně plašit…
a ty poslicky mas nebo nemas? slysela jsem že je to blby když je čista krev ![]()
jojo mám bolesti jako při menses… a není to úplně krev, spíš takový jako hnědý…
tak snad to bude dobry. kdyztak si pro svuj klid založ diskuzi ![]()
no uvidim co to provede do večera a za chvíli si půjdu zkusit dát vanu…