Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
to je normální joga, chodíme tam deset maminek s miminky a cvičíme jogu. Když pak dětičky začínají zlobit, tak si je vememe a cvičíme snima. Je hodně cviků při kterých můžeš zapojit miminko. Je to fakt super. Ale jednou týdně cvičit nestačí. Vidím to na sobě, to břicho vůbec nejde dolů.
Je to super, chodíme pak i v týdnu na různé výlety a jak máme všichni skoro stejně staré děti, tak máme hodně společného.
Já jsem začla chodit na jogu už v těhotenství. Níkdy mě to nebavilo a když jsem byla těhotná, tak mi to hrozně pomáhalo ![]()
lucienne:
pudinkovou… a pak mi budeš říkat, že z ní cejtíš pudink, ne?
![]()
Speat: úplně jsi mě navnadila…
jdu zjišťovat, jestli je něco podobného i tady v okolí…
mimochodem mám vyžehleno
jupííí
lucienne:
dneska mám po dvou dnech zase hodný dítě
… po víkendové oslavě u našich nás 2 dny trápilo bříško, ale dneska mám zpátky svýho hodnýho Vojtíška, kterýmu mamka slíbila, že už se ničeho, po čem by mu bylo takhle špatně, ani nedotkne ![]()
Jééé to je krásně napsaný ![]()
Nás trápilo bříško tři měsíce, potom už to bylo mnohem lepší. Používala jsem kapičky babycome před každým kojením a stím to taky šlo bez pláče.
jinak krom toho vyžehlenýho prádla jsem zvládla i ty zapečený brambory s uzeným (domácím)… mimochodem mňam mňam
… převlíkla jsem peřiny, vyprala 2 pračky prádla (kdyby tekla voda, tak bych vyprala ještě i ty cejchy
), jedna už visí na sušáku venku a druhá čeká na pověšení
, umyla jsem nádobí a zlikvidovala bordel v kuchyni
… ještě trošku poklidím v obýváku a pak končím s aktivitou… nesmím to přehánět, aby si manžel nemyslel, že už je vše ve starých kolejích
jo a samozřejmě v mezičase kojím a přebaluju ![]()
speat:
kdyz se chudák nemohl dva dny vytlačit,tak mi ho bylo fakt líto… jsem ráda, že dneska zase prdí jak starej chlap ![]()
Lucienne:
jj.. taťkova specialitka… a má to mooooc dobrý ![]()
speat:
jinak nám zatím zabíraj sušený švestky
když jsem jich pár snědla, pak nakojila, tak hned byla stolička
… ale jak jsem si je nedala, tak byly 3 plíny bez „bobika“ a malej se kroutil jak mohl
Ty jofka Maty, ty jsi nějak výkonná. Uplně mám vyčitky, že nejsem ničeho schopná. Jsem lenoch ![]()
Aspon jsem umyla nádobí a umyvadlo, ale navíc jsem se dneska nezmohla…
speat:
njn, však já jsem neudělala nic předtím.. bordel mě tu už vytáčel… dva dny jsem měla malýho na rukou (jak jsem ho položila hysterčil) a manžel byl po pořádný opici (zapíjel malýho), podle toho to taky u nás vypadalo
… už je to zlikvidované
jupíííí… odpo si dám zmrzku, za takovej úklid si ji zasloužím ![]()
jojo taky mám vždycky dobrej pocit, když uklidím.
Ale poslední dobou pořád někde vejletujeme nebo jsem lenoch. Ale večer vyžehlím.
Mony je asi dneska na vyvolání co? Doufám, že vše dobře dopadne…