Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
30.5.11 18:54

Tak konečně jsem sepsala ten náš den "D"

Ahojík všem, tak jsem se konečně dostala na net a doufám, že tady maličko stihnu popsat ten náš den „D“, než se Natálka probudí.

Bolesti mě přepadli 12.5. ve 3h ráno. Jsem se snažila pořád to zaspat, ale nějak to nešlo… Naopak jsem zjistila, že bolesti jsou pravidelný po 10-ti minutách. Tak jsem čekala do 5h, kdy se bolesti zkrátili po 5-ti minutách. Šla jsem teda vzbudit přítele a jeli jsme.
V porodnici mě „potěšili“, prý se to potáhne - no hurááá 8-o
No tak jsem tak ležela na tý hekárně, v 8h mi píchli vodu a pořád chodili, že se neotvírám, že to potrvá. Ve 12h přišla sestra, že ještě nemám pořádný bolesti (já už skoro chcíplá, ale to nic) a dala mi kapačku, aby mi ty bolesti zesílili :zed: Pak už to šlo strašně rychle… Ve 14h jsme vyrazili na sál a ve 14:15h (po 4 zatlačeních) byla malá (49cm a 2950g) na světě :pankac:
Musím fakt potvrdit, že když ten malej uzlíček vypadne ven, tak člověk zapomene, jak půl dne trpěl a jak to bolelo… Hned jak jsem ji viděla, tak už jsem ani nevěděla, že nějakej porod byl.
Přítel byl naprosto úžasnej a podporoval mě, jak to jen šlo.

Jinak už nám táhne na 3 týdny - to je strašný, jak to letí :-o Malá je hodná, akorát nás docela trápí prdíky, tak mám pořád psycho, co jíst a co ne… Neštastný Radši nejím nic, než aby to moje sluníčko plakalo. Přikládám taky nějaký fotečky do alba, tak juknětě :-D

Děkuju těm, co to dočetly do konce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.5.11 19:34

Ahojky holky,

my dneska vejletovali :-)
Zuzíík:
tak pěkný, myslím, že jsi měla celkem standartní porod. Jsem ráda, že ti to dobře dopadlo a že se máte dobře. A jak ti malá prospívá? co kojení?
Prdíky nás taky trápili, až do třetího měsíce. Dobrý jsou kapky samsimplex nebo babycome. Taky jsme nahřívali bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.5.11 07:04

ahoj holky :mavam:

lucienne + salamander:
holky, takhle o tom ani nepřemýšlejte, každá to má jinak… až to přijde, tak to poznáte. v porodnici říkali, že je lepší, když nastoupí kontrakce a pak praskne voda, než když je to naopak… ale ja si nemůžu stěžovat, bolí to, ale není to nic, co se nedá vydržet… navíc zvládly to jiné, zvládnete to taky !
mě pomohlo sedět na míči hodně ze široka a pohupovat se na něm, někomu pomáhá záchod…uvidíte, co bude vyhovovat vámhlavně to chce být uvolněná dole, když přijde kontrakce, jak psala renatka…pak to jde samo :palec:

zuziiik:
ještě jednou gratulujeme k natálce, porod se ti povedl :palec: na prdíky jím švestky, zatím to pomáhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
31.5.11 08:23

ahoj holky! :mavam: ja už se těšim až budu mit mimi u sebe (nebo budu alespon vedet co to bude) :cert: :lol: už máme postavenou postýlku jupiiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.5.11 08:25

lucienne:
ty jo… takhle brzy? to do ní budeš chodit koukat pěkně dlouho… já ji stavěla ve 35 tt a to jsem pak každý den do ní koukala a říkala si, už aby ten náš malej špuntík byl a brečel tady :D a přišlo mi to ještě hrozně dlouhý, i když to utíkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
31.5.11 08:28

maty znam expertky co ji postavili po prvotrimestrálním screeningu :mrgreen: my jsme ji koupili ponevadz ji meli v ikee zlevnenou a prijde mi postavena hezci než ta hnusokrabice. a aspon do ni zatim davam veci co mame pro mimi než mu koupíme komodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.5.11 08:43

lucienne:
tak takovy expertky teda ve svem okoli nemam :) to spis ja byla jedna z tech, ktera mela postavenou postylku tak brzy, i kdyz ja se chystala ve 37 tt rodit, ale nejak mi to nevyslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
31.5.11 08:57

ahoj holky
teda ja ještě nekupuji, sice nějaký ten úlovek, 1 body, 2 tričenka jsou :) ale jinak nic. No koncem června bych chtěla postýlku objednat aby tu byla a stála někdy v druhé půlce července. I kočárek a komodu a přebalovák snad už dovezeme.
Jinak zatím nemáme vůbec nic. Ještě musíme koupit nám postel a nějak si předělat obyvak abysme se s postýlkou vešli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
31.5.11 09:00

nicol vy spite v obyvaku? ja jinak nic nez tu postylku zatim nemam :mrgreen: to jeste pocka. maty mne neprijde ze bys ji stavela nejak brzy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.5.11 09:04

lucienne:
no, mela jsem ji postavenou mezi prvnima tady v okoli…

nicollka:
ja jsem taky nic nekupovala… se vsim jsem zacala az kdyz jsem sla na md. navic se toho docela dost seslo od babicek a znamych… :)
a co ten leasing? dostali jste ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
31.5.11 09:12

aaale ani nemluv jeli sme tam ještě ve 13h volali, dojeli sme tam v 17h a mezitim to auto prodali, idioti no. takže zatím nic nemáme. Uvidime tento víkend kdyz bude jiné auto.

Luci jj máme sice domek, ale jen obyvak s kuchyní a v patře pokojíček pro malého, jinak nic a je to tu malinké :( mysleli sme že vyměníme střechu, jsou tam nachystané dva pokoje, ale nějak finance nevyšli. takže bud to to ještě tento rok zvládneme nebo až ten další, takže zatím to nějak budeme muset přežívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
31.5.11 09:14

tak vam budu moc drzet palce nicoll at se tam hezky poskladate :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
31.5.11 09:19

nicoll:
nic si z toho nedelej,my mame taky jen kuchyn a obyvak, sice velike mistnosti, ale taky jsme nestihli udelat pokojicek, snad se nam zadari pristi rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
31.5.11 09:21

díky :)
no já se jdu ještě natáhnout nejak to na mě padá. Manža jel ve 4h do blavy do práce, takže budíček byl ve 3h uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
31.5.11 09:22

a ty vstavas s nim nicol? to bych asi nedala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí