Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobré ránko všem,
tak to je super, že jsou v pořádku.
My za chvíli razíme na jogu. Doufám, že bude Kačenka v dobré náladě.
Tak si užijte pěkný den ![]()
Jsem moc rada, ze je Monny a Davidkovi dobre. Asi si je tam nejakou tu dobu nechaji, ze? Uz se moc tesim, az nam sama napise co a jak. Kazdopadne diky Makyno, skvele info ![]()
ahoj holky jdu se natáhnout mám za sebou cukrovku - test, to vstávání v 6 ráno, nic pro mě.
Už se těším na fotku miminka od Monny ![]()
jinak co myslíte? Chci jít na krátko, i když syn hučí že nechce mamku - kluka
ale už mě ty mé vlasy vůbec nebaví, jsou hrozné, a potí se .)
tady můj ksicht i když už napuchá, ale však on zase splaskne
Nicollka píše:
a střih cca. neco takového bych chtěla.
i bílý melír
No musím souhlasit… Taky si myslím, že by ti to slušelo a je to krásnej a moderní účes, tak hurá do toho ![]()
Ahojík, díky za optání
Máme se skvěle, akorát máme občas trápení s prdíkama a to je děs
Největší trápení je ale s tím, co vařit… Člověk fakt neví, když skoro všechno nadýmá nebo způsobuje vyrážky… No musíme to vychytat, ale jinak super. Malá je hodná a úžasná. Pěkně si ji užíváme.
super účes, fakt odvaz..líbí se mi ![]()
Zuzííík:
to je super, že se máte dobře, nás prdíky trápily tři měsíce. Zkus kapičky babycome. Jinak za chvíli už budeš vědět co tě nadýmá a budeš se tomu vyhejbat. Já jsem si tedka po pěti měsících dala trochu zelí a malá byla v pohodě. Už asi pomalu začnu jíst všechno
![]()
Holky jinak jsem vyřízená.
Dneska joga a pak mega procházka, jsem vyčerpaná. Malá už od půl sedmí chrní, byla tak unavená, že se ani pořádně nenajedla ![]()
Zuziii:
jojo, presne tak, prdiky jsou masirka a to i prestoze se clovek tolik hlida, aby nejedl nic nadymavyho. Ani jsem netusila, co vsechno muze cloveka nadymat
Ale moje mamka me trebas varovala pred cerstvou paprikou, ze ona s ni mela pri kojeni problemy mno a nam nevadi. Chce to vazne ozkouset… Hodne trpelivosti preji, vsak jsme teprve na zacatku ![]()
ahojky, teda holky vy nějak pomocujete =)) a taky brzo vstáváte ![]()
Jj, musí se to vyzkoušet, to je jasný. Když mně se moc zkoušet nechce, když pak chudinka řve… Mně je jí tak moc líto, zlatíčka mojeho
No časem mě to určitě přejde, protože skoro nic nejíst nejde pořád ![]()