Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4026
2.6.11 11:38

ahoj holky :mavam:

zuziiik:
vím o čem mluvíš… dneska od 3 mi malej nespal… furt jen tlačí, chudáček…vůbec nic nového jsem nesnědla… jediný, co nemám, tak je fenyklový čaj (asi fakt pomáhá). došel mi před 2 dny a ještě jsem se nějak nedostala do města, abych ho koupila, tak je dneska zaúkolovanej manžel :D
Teď mi malej konečně vytvrdnul, tak snad chvilku pospí, aby si odpočinul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.6.11 12:51

Ahojky holky :mavam:
nám pomáhali jedině kapičky. Tak uvidíte.
Od včera je šílenej vítr, včera nás to málem odfouklo.
Copak kutíte? nějaké nápady na vaření??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.6.11 12:52

Vaříte v tlakovém hrnci? plánuju si ho koupit, ale nemám žádný zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
2.6.11 12:52

Ahoj holky, já sice ještě miminko nemám, jsem teprve v polovině těhotenství :wink: Ale hrozně mě zajímá váš názor na buzení miminka na papu. Někdo ho třeba budí po 4-5ti hodinách na kojení a to i v noci…to se mi zdá brutální. Já si myslím, že spánek je důležitej a ono si řekne samo, ne? Naše maminky, tedy myslím že vetšina, nás přece taky nebudili a určitě né v noci. To je nějakej novej výmysl? Říkala vám o tom něco sestřička v porodnici?
Díky moc za názor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
2.6.11 12:57

tlakáč doporučuju, ušetří hroznýho času a rozhodně si kup dvojkombinaci - abys měla malej a velkej + samozřejmě víko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
2.6.11 14:25

speat:
a jaký kapičky dáváte na ty prdíky???? my máme espumisan, ale bojíme se jí cpát hned chemií, tak je dáváme jen občas a ne před každým kojením, jak tam píšou… tak je možný, že to nemá ten pravej účinek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.6.11 17:57

Zuzííík:

já dávala babycome… je to přírodní a zabýrá to výborně. Taky jsme mazali bříško feniklovým olejíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.6.11 17:58

evouš:

první měsíc jsem musela malou budit na kojení, protože spala skoro pořád. Ale budila jsem jí pouze ve dne, v noci jsem jí nechala spát. Postupem času se začlala budit na krmení sama od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2794
2.6.11 20:46
Speat píše:
evouš:první měsíc jsem musela malou budit na kojení, protože spala skoro pořád. Ale budila jsem jí pouze ve dne, v noci jsem jí nechala spát. Postupem času se začlala budit na krmení sama od sebe.

Děkuju za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.6.11 07:54

Ahojky holky moje :mavam:

Už jsme z porodnice doma, včera nás pustili, tak se rozkoukáváme. Malej je v pořádku, až na to, že mu hrozilo riziko infekce ze zkažené plodovky, Apgar score měl 8-9-10, jinak já jsem během císaře začala krvácet z pusy, takže to bylo o to těžší… No, ale snad budeme v pořádku. Já se dávám ještě dohromady, jak psychicky tak fyzicky, je to fakt zátěž, ale snažíme se… (37hodin v kontrakcích není nic moc příjemného :cry: a druhý mimčo si budu hodně dlouho rozmýšlet, jestli vůbec) Jinak plně kojím, takže alespoň něco zatím :-) Malej je tak trochu hysterka, ale manžel ho vždycky uklidní…

No, já jsem jen nakoukla, dneska má přijít doktorka nás zkontrolovat a když bude čas, tak ještě nakouknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
3.6.11 07:58

ahoj monny. díky za zprávu. moc ti gratuluju k davídkoci. jsem ráda že už jste v pořádku, ale vyžrala sis to teda pěkně :-( :hug: držím palce at se dáš brzy do kupy. a už se moc tesime na fotku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
3.6.11 09:10

Ahojky holky, přeji krásné ránko,

Monny, moc gratuluju k miminku. Kolik vážil a měřil? Super, že jste v pořádku a kojíte :potlesk:
Tak se doma pěkně zabydlete a těšíme se na fotečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
3.6.11 09:59

Ahoj Monny, vitej a GRATULUJI k Davidkovi. No ty brdo, to jste mely opravdu mooc husty, ale hlavne, ze uz jste doma. Jsem moc rada, ze uz to mate za sebou a jste relativne v poradku. A taky je moooc dobre, ze plne kojite, to je podle me zaklad a taky Vam to obema pomuze se srovnat jak psychicky tak fyzicky. Jsi sikulka, ze jsi to zvladla.
Mno nas malej je taky obcas hysterka, ale jak pises, manzel ho vzdycky uk1idni. Oni jak z nas citi to mliko, tak by jen jedli a jedli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
3.6.11 10:31

Přidávám se k vítací skupince, hlavně že jste to oba zvládli a můžete být bez „problémů“ doma, určitě když budeš mít čas tak písni víc podrobností, každopádně sis to teda pěkně užila..ale určitě zapomeneš a pak se na druhý budeš tešit :jazyk: tak držím palečky ať vše jde jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
3.6.11 11:08
evouš píše:
Ahoj holky, já sice ještě miminko nemám, jsem teprve v polovině těhotenství :wink: Ale hrozně mě zajímá váš názor na buzení miminka na papu. Někdo ho třeba budí po 4-5ti hodinách na kojení a to i v noci…to se mi zdá brutální. Já si myslím, že spánek je důležitej a ono si řekne samo, ne? Naše maminky, tedy myslím že vetšina, nás přece taky nebudili a určitě né v noci. To je nějakej novej výmysl? Říkala vám o tom něco sestřička v porodnici?
Díky moc za názor :wink:

Ahojky Evousi, mne v porodnici rikali, ze mam malyho budit dokonce po trech hodinach. A to si predstav, ze byl po porodu tak vyrizeny, ze mi prvni dva dny spal ve dne sedm hodin 8-o 8-o Ale to buzeni mi znelo taky dost brutalne, takze jsem ho nechavala a budila az po tech ctyrech, protoze kdyz spal dyl, budil se mi pak silene hladovej a byl skoro k neutiseni. Ale za par dni si to sam nastavil a budi se mi ted sam. V noci po tech ctyrech hodinach a pres den taky tak nebo po dvou po trech, jak kdy. Neboj, podle me staci vnimat to miminko a instinkty te samy povedou nejlip. A kdyz si nejsem s necim jista, vyhledam si to v diskuzich tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí