Miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
6.6.11 08:53

no jsou to obe krasavice. :D zvlastni je jak chce clovek vzdycky to co nemá. tehotny chtej už chovat miminko a maminky chtěj zpátky bříško :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.6.11 09:00

přesně tak většinou to tak je :mrgreen: v tehotenství tě tší jak mmimno citíš a tedka zase me těší jak se smeje jak vykládá a tak ale moc rychle to utíká toho mimnka sme si ani neužila myslím toho malušenkatýho tedka už mám kočárek plnej jak je dlouhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.6.11 09:20

kyblíčku :mavam: :mavam:

Jinak u nás peklo, v noci pohodička.. ale od 6 do teď byl vzhůru :zed: tak snad teď zabral a bude spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.6.11 09:25

kyblíčku utíka to, to věřim. je to hrozna rychlost. mne to tehotentví taky utíká. vzdyt je to skoro rok co jsme se zacali snazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.6.11 09:34

ono to fakt letí já jsem furt říkala to se táhne tne konec tehotenství a tedka si zase říkám že jsme si to ani pořádne neužila no ono s jedním ditetem už to tak taky nejde.
jejda to znám taky s tím brečením taková byla kristýnka vubec přes den nespala a to byl mazec snad jen v kočárku anetka je oproti ní fakt andílek kristýna nespala skoro ani v noci.anetka si ted hodinu a pul hrala sama fakt zírám že to tak dlouoh vydržela a už se šudlí tak asi pujde spinkat a já bych mela neco delat ale nechce se mi absolutne musím si uvařit neco najidlo nejakou dietu co me mrzí je že nemám míko takže jsme na umelím ale hlavní je že je mala spokojená když jsem ji kojila pořád jen plakala a ted vím čím to bylo mela furt hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.6.11 12:21

ahoj holky :mavam:

kyblicek:
vítám tě :kytka: máš krásný holčičky :palec:

monny: časem si zvykneš :) Malej si nastaví nějaký režim… ze začátku doporučuju spát, když malej spinká… ještě to teď taky občas praktikuju, obzvlášť, když nás trápí prdíky :D

lucienne:
neboj, dočkáš se :D je to dlouhý, ale když se zabavíš, tak to uteče a pak si budeš říkat, že už se dá spát na břiše :D já se v noci občas vzbudím a děsím se, že jsem malýho v bříšku přilehla… a když tím blázněním vzbudím i manžela, tak mi říká, že už je v postýlce :D… no, začínám magořit, tak jsem se dala i do práce :D od 1. pracuju z domu, takže času málo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.6.11 12:28

maty, no snažím se nějak odpočívat když spí.. ale když se mi někdy co hodinu budí tak je to těžké, to jsem pak utahaná stokrát víc, než kdybych vůbec nespala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.6.11 12:49

maty a co budes delat? budu ti drzet palce :palec: s tim přilehnutim je to vtipný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.6.11 13:35

lucienne:
dělám z domu, takovou pakárnu (asi největší ve fabrice). Jedna paní, co to tam dělala, tak to prý nestíhala, tak to dali mě… je to administrativa… to co se odpracuje na strojích, tak si lidi píšou na lístek a pak se to musí předatlovat do systému, takže já to předatlovávám a ještě mi v pátek volali, že mi k tomu přidají intrastat (statistika o vývozu a dovozu v rámci EU - to jsem dělala já než jsem šla na MD)

monny:
taky se mi budil co 1 - 1,5 na pití… časem se to upraví, teď pije pravidelně co dvě hodiny … v noci si to natáhne a vstává po 4 - 6 hodinách :D to je pak pohodička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.6.11 13:36

maty, doufám, že to u nás bude to samé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.6.11 13:37

maty to zni dobre :palec: moc stres to nebude ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.6.11 13:59

Monny ono se mu to fakt upraví Anetka mi chodila spát třeba ve 12 v noci nekdy až v 1 ráno a tedka je to 3 týdny začala spávat a usíná pekne sama a do 8 je tuhá.a přes den si ot vynahrazovala a pořád spala a večer řvala tedka už je klid ae to že jsi pak ještě víc unavená docela cháu já ted uspala obe deti zaráz což koukám a lehla sjem si spala jsme hodinu ale Anetka se furt budila a ted me vzbudil telefon :zed: a jsme jak praštená.

je to se máš taky bych potřebovala nejakou prácičku penizky se vždycky hodí to mliko sotjí tolik penez otřesný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.6.11 18:12

lucienne:
je to pohodička…já vcelku měla pohodovou práci, tak jsem chtěla už jako těhu, abych mohla po porodu pracovat. Jsem ráda, že mi to umožnili… samozřejmě se nepředřu, je to práce na pár hodinek denně (paní, co to dělala, to dělala 3× tak dlouho než já, takže mám dostatečnou časovou rezervu) a za pěkný peníze :D

kyblicek:
to věřím… jsem ráda, že ho nemusím kupovat :D ťuk ťuk ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.6.11 18:22

to je super maty. taky delam vsechno rychleji nez ostatni. akorat u hodinove mzdy to neni moc super :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.6.11 18:34

Ahojky :mavam:

Tak prcek mi nakonec spinkal 4 hodinky, pak jsem ho probudila, přebalila a nakojila, a šli jsme na procházku s taťkou :dance: a venku taky celou dobu spinkal… šikulka moje… teď jsme doma, nakojila jsem a zase spí :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí